|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Modelka
z gory mowie szukalam w archiwum ale nic nie znalazlam ciekawego
mianowicie chcialam was spytac czy znacie jakies dobre agencje modelek w okolicach katowic jakie kryteria trzeba spelniac i na co zwracaja uwage w takich agencjach i po trzecie czy mam jakies szanse ze wzrostem 177/178cm i o wymiarach 87/59/87?? z gory wam dziekuje P.S. mam 15 lat czy nie jest to zamalo?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modelka
Cytat:
Byly wątki na temat agencji modelek, doskonale pamietam .Mozesz tez zjechac na dol strony i tam masz ramke "podobne wątki". W wątku "modelka...jak przekonać" (czy jakos tak) tez masz kilka dobrych rad .
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że w Katowicach nie ma żadnej agencji, a co do okolic nie wiem. Wymiary natomiast jak na modelkę masz IDEALNE (co ja bym dała za takie... Wiele modelek zaczyna w wieku 15 lat ![]() Powodzenia
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
serdeczne dzieki za pomoc
co do wymiarow to czasami to przeklenstwo zero ciuchow na mnie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Veni,napisz do naczelnej Wizażowej modelki Brand New Star
To światowa sława w tej dziedzinie i na pewno udzieli Ci wielu cennych wskazówek. A właśnie...Obiecała wkleić swoje zdjęcia z pokazów,Playboya i Vogue.Tylko,że na razie |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Veni - nie mogłaś lepiej trafić, BNS udzieli Ci informacji na temat światowej kariery w modellingu
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja też. I czekam... czekam... czekam.... Mam nadzieje ze sie nie zestarzeje w trakcie tego oczekiwania.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
W Katowicach jest znana agencja modelek "Alexandra".
http://www.alexandra.com.pl/ |
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ines,pamiętliwa ze mnie cholera
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to agencja promocji ,lepiej zglosic sie do agencji modelek ktore zajmuja sie tylko modelkami a nie organizuja imprez. zapewne takie sa tylko w wawie ale moze warto pojechac i sie tam pokazac. w agencjach promocji zazwyczaj pracuja takie pseudo -modelki ktore stoja w marketach na promocjach a to chyba nie zalicza sie do modelingu. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś interesowałam się tą agencją i prowadzili nabór modelek. Ale to było ponad 10 lat temu, więc nie wiem jak jest teraz.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Veni, wysłałam Ci PW.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przeczytalam i odpisalam jeszcze raz dziekuje za trud
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Aleksandra trzy dziewiatki -jak zwykle "urocza".bardzo bardzo chcesz byc blyskotliwa ale kiepsciutko kotku
zal mi cie-nie tylko oglady ci brak ale i nad imidzem moznaby popracowac-to taka mala rada od Naczelnej Modelki.cieszysz sie?przykro mi ze pozostawiam ciebie i reszte kwoczek w takim napieciu-ale widzisz-takie "brzydkie"te redakcje ze nie chca z dnia na dzien wydawac zdjec-jest cos takiego jak kolejnosc edycji -i to ze wiem ze mnie wybrali na okladke nie oznacza automatycznie ze jutro wkleje ci tu swoje zdjecie.co oczywiscie byloby pierwsza rzecza jaka bym zrobila.lol.ale co sie odwlecze to nie uciecze ,jak mowia starzy Polacy.takze be patient.aha moze jeszcze moj wizerunek podrazni cie na billboardach z bielizna. Ddo autorki-wzrost i wymiary masz ok,wiek rowniez.wyslij swoje zdjecia do ktorejs z warszawskich agencji,najlepiej jak najbardziej naturalne,bez makijazu,w prostych ciuchach.jak beda zainteresowani to beda wiedziec co zrobic.ech,coz za sensacja ze sie przyznalam co robie.teraz kazda bedzie lazic za mna i lapac mnie za slowka,jakie to typowe...
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle sukcesów masz na koncie a nawet jednego swojego profesjonalnego zdjecia z jakiejs sesji nie masz na komputerze? To przykre, ze nawet nie uraczą Cie zapisanym na plytce efektem Twojej ciezkiej pracy.
|
|
|
#16 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali. Somsiad jeden też miał tak,tabletki niebieskie o nazwie wiagra takie mu zapisali,weselszy od razu się zrobił i całe dnie z krowom swą spędzać zaczął. Cytat:
![]() Brand,jesteś szczęśliwą osobą.Szczęśliwą,spełnion ą,atrakcyjną,ja Ci zazdroszczę i jestem zawistna...Pozwolę sobie na małe zwierzenie...Jak byłam mała rodzice wieszali mi na szyi kiełbasę żeby pies chciał sie ze mną bawić...Podejrzewam ,ze to leży u podstaw moich problemów... Pozdrawiam Cię serdecznie. |
||
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
aleks999-jestes boska
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?
alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.zastanow sie co mowisz.nie mam zadnego obowiazku niczego tobie ani tobie podobnym dowodzic.takze wyluzuj-pamietaj ze stres zle dziala na cere.alex-jeszcze nie widzialam zeby ci sie jakakolwiek dziewczyna w ktorymkolwiek watku podobala.krytykujesz rowno kazda laske.od razu widac co cie boli.dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę,że możemy być mentalnymi siostrami... |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,pozdrowionka |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Brand to prosze cie zaspokoisz moja ciekawosc ,zamiesc chociaz jedno zdjecie lub daj jakąs wskazówke ,prosze!!!
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czemu tak sie oburzasz. Tu nikt Cie nie zmusza do zamieszczania zdjec... Ty sama zaproponowalas ze mozesz to zrobic. Wiec czekamy . A wyluzowana jestem bardzo . Naprawde myslisz ze twoj domniemany sukces mnie stresuje?No coz... Mysl co chcesz. Mnie naprawde nie interesuje co ty sobie myslisz na mój temat . Jak dla mnie mozesz byc nawet Claudią Schiffer- ciekawego rozmowcy w Tobie nie widze, za bardzo jestes skupiona na sobie i swoich "sukcesach". I wlasciwie tylko o tym potrafisz pisać. A nie potrafisz tego oprzec na ani jednym zdjeciu czy tytule gazety w ktorej moznaby Cie bylo zobaczyc. Wiec nie dziw sie ze nie kazdy Ci wierzy. Kwoczka (coz za urocze słowo )
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam chyba wszystkie fotki Ines ktore istnieja na wizażu i na wszystkich slicznie wyglada Kiedys przypadkowo przeczytalam Twoj watek na temat kariery w modelingu i rzeczywiscie bardzo chcialas sie pochwalic swoimi osiagnieciami (zdjeciami) , nie wiem co bylo dalej bo przestalam to sledzic ale skoro dziewczyny mowia ze nic nie ma to chyba nie pokazalas. Widzisz ja sobie siedze tu z niedzwiedziami, nie wychodze z lasu i bardzo chetnie bym popodziwiala jaka gwiazde mamy na wizazu. Ja nigdy niestety nie zostane modelka
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=aleksandra999]O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali.
Somsiad jeden też miał tak,tabletki niebieskie o nazwie wiagra takie mu zapisali,weselszy od razu się zrobił i całe dnie z krowom swą spędzać zaczął. QUOTE]
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza Star myslala chyba, ze moja cera jest moim tak strasznym kompleksem, ze sie rozpłacze i umilkne kiedy mi tak napisze . Ale ja sie tylko usmiechnelam i polknelam antybiotyk - przy okazji dziekuje Brand New Star ze mi przypomnialas abym zadbala o cere bo ostatnio cos czesto zdarzalo mi sie zapomniec o lekarstwie .
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleks, przestań
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Goniu,wybacz...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

mianowicie chcialam was spytac czy znacie jakies dobre agencje modelek w okolicach katowic
jakie kryteria trzeba spelniac i na co zwracaja uwage w takich agencjach

.
co do wymiarow to czasami to przeklenstwo
zero ciuchow na mnie