|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Pokój niemowlaka
Właśnie skończyliśmy remont pokój dla nowego członka rodziny. Nie lubimy chomikować zbędnych rzeczy, z czasem dojdzie na pewno trochę zabawek i książek na pólkach, ale zastanawiam się, czy nie jest za surowo. Może macie jakieś propozycje. Chętnie zobaczę też pokoje waszych dzieci
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokój niemowlaka
Mnie się bardzo podoba ! Nie mam dziecka więc nie pochwalę się zdjęciem ale ten pokoik wygląda super. Wydaje mi się że jak już lokator na dobre się zadomowi to nabierze przytulności
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny pokój, dojdą zabawki, obrazki, zdjęcia i będzie w sam raz
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Pokój jest przepiękny
W załączniku jedyna rzecz która mi przyszła na myśl do rozważenia jako opcja. Mniejsza o wykonanie, chodzi o sam pomysł dodania większej liczby kolorów
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznam, że fajnie to wygląda. Trochę szkoda mi ściany bo te naklejki czasem odchodzą z tykiem, a wiadomo, że jak dziecko będzie miało 4/5 lat to przyda się odświeżenie pokoju. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie i gustownie. Ja bym nic na siłę nie dodawała, sama wiem, że zabawki to wystarczająca ilość "ozdób" i kolorów. Dodatkowo pluszaki, ładna pościel i kocyki dają poczucie przytulności.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Witaj. Bardzo ładny i gustowny pokoik. Jak pojawi się dzidziuś i jego akcesoria, a później zabawki to zrobi się kolorowo i wesoło. Ja bym tylko dołożyła jakiś dywanik. Jak dziecko będzie miało pół roku to pewnie będzie się chciała bawić na podłodze, więc dywan się przyda.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
piękny pokoik! ja w sierpniu też się zabieram za urządzanie pokoiku dla mojej córeczki
))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.