|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krostki
mam maly problem mianowicie w okolicach narzadow plciowych pojawily sie male krostki ktore mnie od czasu doc zasu swedza ale nie wydziela sie rzadna wydzielina tylko poprostu mnie swedza i jest ich co raz wiecej czy jest jakas masc na to i czy to jest grozne?? Boje sie pojsc do lekarza bo sie wstydze Pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krostki
Jeżeli nie pójdziesz do lekarza to w jaki sposób chcesz się tego pozbyć? Rozumiem, że farmaceutce również nie wyjaśnisz na czym polega problem z tego samego powodu, więc pozostaje Ci z tym żyć.
Lekarz nie takie rzeczy oglądał i z pewnością z gabinetu z krzykiem nie wybiegnie, wołając pozostały personel w celu obejrzenia tego "niespotykanego przypadku" ![]() Polecam przełamać wstyd i udać się do lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Moge się tylko podpiąć do powyższej wypowiedzi. Wizyta u ginekologa pewnie jest konieczna, a wcale nie jest taka straszna. Predzej czy później i tak bedziesz musiała się wybrać do ginekologa, a chyba lepiej wcześniej działać, niż borykać się w przyszłości z innymi dolegliwosciami. Nie jestem specjalistą, nie bedę spekulowac co to są za krostki i z czego się zrobiły, ale może byc to coś poważnego wymagającego leczenia, lub poprostu wysypka spowodowana np nowym proszkiem do prania. Najlepiej oceni to lekarz.
Życzę powodzenia, nie ma się czego bac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
koniecznie idz do ginekologa!!! Niedawno mialam ten sam problem, bylo to bakteryjne zapalenie. Bardzo bolalo, wszystko sie nasilalo. Dostalam antybiotyk w masci i globulki dopochwowe. Nie boj sie tylko odwiedz specjaliste, bo mozesz tylko pogorszyc sprawe!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze temu mlodemu MEZCZYZNIE pomoglby odpowiednik kobiecego ginekologa...
on raczej nie bedzie mogl skorzystac z globulek dopochwowych czy innych specyfikow do aplikacji w glab ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kolego, powinieneś jak najszybciej udać się do lekarza - myślę że na początek do rodzinnego, on uzna czy potrzebna jest wizyta u specjalisty
![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hehe upsss myslalam ze jestes kobieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
wyciśnij i po problemie... nie wiem o co robisz taką szopę....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.