|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pozwólcie mi Was zrozumieć...
Cześć,
nie wiedziałem, że dojdzie do mojej rejestracji na forach kobiecych, ale sytuacja zmusiła. Ustalmy - nie szukam dziewczyny. Nie chcę się też zwierzać, więc postaram się krótko. Będę starał się Was zrozumieć. Nakreślę mój pogląd na Wasz temat. Sytuacja dotyczy tych z przedziału 18-22 z woj. Zachodniopomorskiego. Otóż coraz mniej Was szanuje. Gdzie nie spojrzę, to widzę albo dziewczyny przyklejone do smartfonów grające w gry lub ekscytującymi się lajkami na FB, albo robiące ciągle sobie słodkie zdjęcia z ręki, albo plotkujące, albo z masą tapety na twarzy, albo pijące do zgonu. A jak kuźwa jakaś znajdzie się (prawie) wychodząca poza ten schemat, to wystawia Cię do wiatru przy pierwszej najlepszej okazji. Wy nie macie pojęcia, jak mnie denerwuje widok dziewczyny patrzącej się ciągle na mnie, gdy przechodzi z jakimś "chłopakiem". To Wy czego szukacie? Dzisiaj miałem dobrą do powyższego opisu sytuacje. Przeczytałem w ogłoszeniu, że jakaś miła dziewczyna szuka osoby do towarzystwa. Zadzwoniłem. Gdy powiedziałem, ile mam lat (był rok różnicy), to nagle stała się obcesowa i w połowie zdania się rozłączyła. Bez komentarza... I jeszcze jedno [cenzura] - każda niby ceni szczerość, ale obrabia za plecami aż huczy. A później przy bezpośrednim kontakcie wielka uprzejmość. Aż nóż się w kieszeni otwiera. 90% z Was oczekuje księcia na białym koniu. Wasz ideał jest kształtowany na podstawie mediów, nie własnych przekonań. Łykacie wszystko jak pelikany. Ekscytujecie się jakimiś hollywoodzkimi gwiazdami. Po co? Prężycie się do tych kamerek internetowych, jakbyście mieli zostać modelkami. A tak naprawdę prócz pustych lajków i komentarzy gówno po Was zostanie. Będziecie nieszczęśliwymi kobietami, rozwódkami tudzież chłopak (bo za mąż nie wyjdziecie) będzie Was bił. Zauważcie, ile jest teraz związków w wieku licealnym. W porównaniu do lat 90. ta liczba wygląda śmiesznie. Nawet jak się patrzy na zdjęcia z tamtych lat, sprawiają wrażenie bardzo poważnych. W swoim życiu na dobrą sprawę spotkałem TRZY (!!!) dziewczyny, z którymi mógłbym się związać. A co najlepsze dwie to luby moich kuzynów :p. Moim zdaniem te osoby idealnie wypośrodkowały cechy zewnętrzne i wewnętrzne. Część tych zarzutów tyczy się także facetów, aczkolwiek jest ich zdecydowanie mniej. Pozdrawiam. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-14 o 08:40 Powód: Słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pozwólcie mi Was zrozumieć...
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-14 o 08:41 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
W tych samych jak każdy inny. Szkoła, ulica, miejsca spotkań. Nie wiem, może nie jesteś na to aż tak wyczulona. Albo ja powinienem się pogodzić z tym, że już inaczej chyba nie będzie. Ale jest to mało prawdopodobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najprawdopodobniej w ogóle nie dostrzegasz innych dziewczyn, są dla ciebie niewidoczne albo zwyczajnie nieatrakcyjne. Nie wierzę, że nie widujesz, np. żadnej szarej myszki.
Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-07-13 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Masz ból dupy, że żadna cię nie chce?
Bo tego przyklejenia do smartfona w wieku 22 lat naprawdę nie zauważyłam. Pewnie jest tak w liceum, ale w środku studiów? Ty opisujesz jakieś nastolatki, a nie dorosłe kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Czyli reasumując nie masz dziewczyny w realu i szukasz na to odpowiedzi na kobiecym forum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Chyba cię ostatnio jakaś laska odrzuciła i stąd ten bulwers? Może przydałaby się jakaś maść?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jezu ile jadu jest w Twojej wypowiedzi. A co Ty sobą reprezentujesz specjalnego? Bo brzmisz jak byś był wyjątkowo wyniosły i miał innych za nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Może przyciągasz same nieciekawe typy, albo po prostu nie zauważasz normalnych lasek i tyle.
Otwórz oczy.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
1/10, lepsze gunwoburze rozkręcałam w 1999.
You don’t have to be pretty. You don’t owe prettiness to anyone. Not to your boyfriend/spouse/partner, not to your co-workers, especially not to random men on the street. [...] Prettiness is not a rent you pay for occupying a space marked "female". Diana Vreeland
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-14 o 08:42 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A , że chcemy tego co najlepsze, cóż znamy własną wartość. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wynika z tego, że ty szukasz w złych miejscach, albo sam nie jesteś ciekawy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-14 o 08:44 Powód: Słownictwo w cytacie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Smutna_zaba.jpg
Bohatrynij |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mieszczę się w przedziale wiekowym o którym piszesz i żadna z moich przyjaciółek się nie wygina do aparatu, nie są przyspawane do fb. Zauważyłam jednak, że takie opowiastki jakie to złe są kobiety wypisują faceci, którzy obracają się wokół takich właśnie plastikowych panienek, a potem płacz i zgrzytanie zębów. Może brak Ci charyzmy a może po prostu zbyt bardzo jesteś zapatrzony by nie zauważyć, że jest tu sporo Twojej winy...i przez to dla lepszych panienek jesteś przezroczysty. Najłatwiej powiedzieć wszystkie kobiety są be i to ich wina, że wpadam na taki a nie inny typ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
A czego właściwie od nas oczekujesz? Piszesz że nie szukasz dziewczyny, nie będziesz się zwierzać. To co mamy pisać?
Będziesz się starał nas zrozumieć. Czy oczekujesz że będziemy wyjaśniać jakoś zachowania które opisujesz? No ok. Ja na przykład się prężę bo lubię :-P ![]() ![]() ![]() I uważam też że białe konie są fajne :-P A smartfony są bardzo przydatne. Czasem też się przyklejam, szczególnie jak śledzę mapę lub kursy walut Edytowane przez macka Czas edycji: 2015-07-14 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
and cigarettes
|
Płaci to wymaga. Co ma pierwszemu lepszemu panu do towarzystwa płacić, może sobie wybrać takiego, jaki jej będzie odpowiadał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wystarczy czasami poczytać forum takie jak to. Znajdziesz tu osoby z pasjami, ciekawym życiem, swoimi przekonaniami i ciekawym poglądem na świat. Ale to jest nieliczny procent z całości.
Albo napiszę to inaczej. Wszystko zależy od tego gdzie szukasz. W szkole jesteś zmuszony do obcowania z pewną grupą osób. Kiedy czas nauki się kończy sam wybierasz to z kim chcesz spędzić swój wolny czas. I z mojego punktu widzenia ten okres przejściowy często owocuje w bardzo udane znajomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
jestę wieszczę
|
zapewne jesteś nudnym, pryszczatym i wyniosłym kolesiem z dziewiczym wąsem, bo ciekawego kolesia z takimi przemyśleniami jeszcze nie widziałam. Ponadto nie szanują Cię, bo i Ty ich nie szanujesz, co się z Twojej wypowiedzi wylewa. Też bym olała śmiesznego facia z poglądami JA i reszta świata.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-14 o 08:43 Powód: Słowniwctwo w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
multitasking ninja
|
Opie, ważna wiadomość.
https://www.youtube.com/watch?v=XRCXLnN4FyA
#24 |
Konto usunięte
|
Jako dziewczyna z zachodniopomorskiego w czynie spolecznym podpowiem Ci, ze to z Tobą jest problem. Tutejsze dziewczyny są piękne, wykształcone, maja dobre serca, a przede wszystkim są pracowite i byle kto ich nie interesuje, wola telefon niż takiego waginosceptyka
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O tym samym pomyślałam. Chyba bym się nie umówiła z kimś takim, mimo, że wpisuje się w charakter "tej, o którą warto się starać". Za dużo nienawiści do kobiet, za dużo bólu dupy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wyjawię Wam tajemnicę związków:
W 99% przypadków brak związku/odrzucenie przez sensowne kobiety spowodowane jest brakami w charakterze faceta. Po prostu żeby przyciągnąć i zatrzymać drugą osobę trzeba coś sobą reprezentować. W takim wątku zawsze lepiej zapytać: co robię źle, że sensowne kobiety mnie omijają z daleka? |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
po drugiej stronie szafy
|
Zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.