|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
prezent urodzinowy- filmik, kto pomoze ?
Hejka dziewczyny, robie prezent dla mojego chlopaka w postaci filmiku. Nagrywam naszych znajomych i rodzine jak składają mu życzenia do kamery i chce z tego zrobić później jeden duży filmik
![]() no i tu pojawia sie problem. Teoretycznie mogłabym zrobić go sama ale mieszkamy razem i musiałabym siedziec przy kompie jak na szpilkach a po drugie moj komputer ledwo dyszy wiec pewnie straciłabym mnóstwo nerwów ![]() Potrzebuje jakiegoś amatora, który pomógłby mi z tym. Jakieś fajne przejścia, muzyka w tle itd. W Niektorych filmikach wzmocnić dźwięk i ogólnie żeby to wszystko ładnie ze sobą grało ![]() Szukalam na necie ale nie znalazłam nikogo takiego, postu na FB nie chce wrzucać bo wiadomo, mój chłopak to zobaczy... znajomi nikogo takiego nie znają wiec postawiłam spróbować na forum Czy znacie dziewczyny kogoś takiego, kto podjąłby się i pomógł mi stworzyc ten prezent? ![]() Oczywiście, wiadoma sprawa - zapłacę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent urodzinowy- filmik, kto pomoze ?
a nie możesz pójść do jakiegoś kamerzysty aby ci zmontował to profesjonalnie skoro i tak mówisz że zapłacisz. Wiele jest takich zakładów gdzie wynajmujesz kamerzystów np na wesela.
Edytowane przez Strokrotkaaa Czas edycji: 2015-07-17 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ile czasu miałby trwać filmik i jak dużo jest materiału? ile dni byłoby na zrobienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5211245 1]ile czasu miałby trwać filmik i jak dużo jest materiału? ile dni byłoby na zrobienie?[/QUOTE] filmik bedzie mi potrzebn dopiero pod koniec pazdzierika i chce zeby trwal okoloo 20-30 min |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.