|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ZARA, MORGAN na wymianę!!!
Witam
Mam na wymiane dwie bluzeczki: 1. Zara - czarna z długim rekawem ,z kołnierzykiem, sznurowana pod szyja, , mało noszona, stan bdb, rozmiar z metki L ale to typowa S. malutkie M. - skład 75% Acrylic, 25% nylon - POLECIAŁA DO SABI 2. Morgan - panterka - rekaw 3/4, kołnierzyk , dekold w serek, noszona kilka razy, ma troszkę malutkich kuleczek (supełków) - rozmiar 38 Wymienię te bluzeczki na kosmetyki, perfumy. Zapraszam Edytowane przez Marta27 Czas edycji: 2005-11-03 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZARA, MORGAN na wymianę!!!
Czy mogę prosić o szczegółowe zdjęcie czarnej bluzki (nr 1) [wraz z informacją do ilu cm naciąga się w biuście]?
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zgodnie z ustaleniami z GG, wysłałam Ci listę propozycji na wymianę na PW. Zdjęcia doślę, jak podasz adres e-mail. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli sabi sie nie zdecyduje (bo ona była pierwsza) to zobaczymy ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dzięki Wiki
![]() Właśnie napisałam do Ciebie PW - moja paczka też już w drodze ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
bluzeczka morgana nadal wolna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Czy panterka jeszcze aktualna???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80423 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.