|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spodobał mi się kolega byłego
Hej , odkąd rozstałam się z facetem zaczęłam mieć adoratoròw .. jednak mi niestety jak zwykle podoba się to co niedostępne i trudne do zdobycia.. no i tu zaczyna sie problem ..zagadalam do kolegi byłego bo się znamy i lubimy no i tak sie pisało jakoś.. w końcu zadalam pytanie czy gdybym ja nie napisala czy by sie odezwal i powiedzial ze ma zasady ze nie pisze do dziewczyn swoich kolegow .. po tym jak pisalismy wiecej bardziej mu opowiedzialam o calej sytuacji z ex troche zmienil zdanie i postanowilam mu powiedziec ze jest fajnym chlopakiem.. to smieszne bo czemu akurat on ? Ktos by pomyslal ze chce zrobic bylemu na zlosc czy cos ale wlawnie nie...ten chlopak ma cos w sobie .. ma swietny charakter ma pasje zna wartosci zyciowe jest dojrzaly nie pije nie pali jest przystojny .. czego wiecej chciec :3 i gada nam sie naprawde super czy na zywo czy pisze mamy o czym gadac widac ze oboje chcemy ze soba pisac tylko jego blokuje to ze bylam z jego kolega ... niewiem czy jest jakis sens wgl cokolwiek probowac a jesli tak to jakie robic kroki mozw mial ktos podobna sytuacje ? Pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Spodobał mi się kolega byłego
2 tygodnie temu zerwałaś z "byłym" i już sobie szukasz pocieszenia?
No właśnie pytanie, czy widzisz w nim pocieszyciela, czy faktycznie jest taki super jak piszesz i widzisz w nim kandydata na partnera? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Spodobał mi się kolega byłego
Autorko, ile masz lat? I ile byles ze swoim poprzednim partnerem ?
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.