|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() 2006.02.02 łap złodzieja :D
Inspiracją do wykonania tego makijażu był dla mnie fach złodzieja i związane z nim atrybuty
![]() ![]() ![]() Do jego wykonania użyłam: twarz - puder sypki matujacy Vipera, róż Bourjois, puder sypki rozświetlający Vipera, korektor w pędzelku ArtDeco oczy - grafitowe cienie Inglot, biały Joko, grafitowa kredka Manhattan, czarny eyeliner Astor usta - balsam Sephora Professionnel, DMM Maybelline U mnie na komputerze cień widać jako ciemny głęboki granat, ale zapewniam, ze to był grafit. Aha, zdjecia robione w świetle dziennym ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2006.02.02 łap złodzieja :D
A to dalsze fantazje na temat
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dziiiiwnie...
Kojarzysz mi się z charakteryzacją teatralną.Gracka tragedia? ![]() Ponuro,smutno i groźnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mroczne i niepokojące klimaty- zarówno makijaż jak i zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ale kosmos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
noooo miałaś pomysł
![]() ![]() a 9 i 10 zdjęcie - wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
nie zabardzo optymistycznie to wszystko wyglada . ale gratuluje pomysłu i odwagi. podrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aleksandra, Aga, Zuza, Rei, Monn@ - dziękuję za komentarze
![]() Miało być groźnie, teatralnie, mocno, trochę ponuro i niepokojąco ![]() I nietypowo ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2006-02-02 o 19:55 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ciekawa propozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mroczna fantazja.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mrocznie i niepokojąco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
rzyrafka, faktycznie
![]() ![]() ![]() Cytrynka, Pomadka, Gothic_Daisy - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a, jeszcze rzyrafka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oj nie podoba mi się, twoje oczy w tym wydaniu wydają się byc smutne i groźne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko, jak mogłam
![]() ![]() ![]() candibar, miało być smutno, groźnie i ponuro ![]() słoneczniku (mogę tak odmienic?), cieszę się, ze Ci się podoba ![]() Dziękuję ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2006-02-03 o 18:15 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.