|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
lomo?ceny na świecie.
szukam ludzi znających sie na aparatach lomo ,interesujących sie zdjeciami lomo ,macie jakis namiary?
jeszcze prosba czy dziewczyny z całego świata w szczególnosci usa mogłby zerknąc ile kosztuja takie aparaty ? w polsce nie jest to duży koszt ale moze w usa sa jeszcze tansze? pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: lomo?ceny na świecie.
Paula, czyż byś oglądała przedwczoraj wieczorem TVN Style ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czytałam o tym już kilka miesiecy wczesniej a wczoraj obejrzłąm i przypomniało mi sie
![]() fajna sprawa ale jestm raczkująca w tym temacie ,chciałabym kupic taki aparat ,a mam okazje sprowadzic go ze stanów a byc moze tam ceny sa nizsze . pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
NIedawno tata sprzedał LOMO na ALlegro, poszedł za ponad 100 zł, ich wady to:
-zacinająca się szybko migawka Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam niedawno w Niemczech za ok 30euro. Działa, ale wymaga b. czułego filmu. (800)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: lomo?ceny na świecie.
ja właśnie zastanawiam się nad kupnem popa9 albo oktomatu, albo czegoś z 4 obiektywami, poradzcie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: lomo?ceny na świecie.
Czy kliszę do Diany F+ należy zakładać po ciemku?
![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "Kolejny łyk..i bar zaczyna wirować. To dobrze. Bary powinny wirować." Sophie Kinsella |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zerknij jeszcze na te, może któryś Ci się bardziej spodoba: http://www.vintageshop.pl/index.php?...odukt_id=26646 http://www.vintageshop.pl/index.php?...odukt_id=26880 http://www.vintageshop.pl/index.php?...rodukt_id=2642 Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzeniona
|
angelka - widziałaś datę wątku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.