|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kierunki studiów - ekonomiczny czy przyrodniczy?
Hej wszystkim
![]() Jestem tegoroczną maturzystką i waham się co do wyboru kierunku studiów, mianowicie mam do wyboru: międzynarodowe stosunki gospodarcze na UE we Wrocławiu oraz kierunki przyrodnicze na UP tez we Wrocławiu: zarządzanie jakością i analiza żywności, biotechnologia, żywienie człowieka, bioinformatyka, ekonomia. Dodam jeszcze,ze zdawałam maturę z przedmiotów dodatkowych ,z chemii oraz z niemieckiego ![]() Czy któryś z was studiował na tym kierunku ? Jaki jest poziom trudności matematyki ? Z góry dziękuję za pomoc ![]() Edytowane przez dociekliwa002 Czas edycji: 2015-07-22 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kierunki studiów
Matematyka ogranicza się w większości przypadków na podstawach matematyki wyższej (całki, macierze, pochodne, statystyka i podobne zagadnienia) - to w przypadku ekonomii i MSG. Nie wiem jak z tymi kierunkami przyrodniczymi, musiałabyś zerknąć na sylabusy lub plany zajęć. Np. moja znajoma na bioinfie miała rachunek prawdpodobieństwa, ale kierunek prowadził wydział matematyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kierunki studiów
Dziękuję za pomoc Leseratte93
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kierunki studiów - ekonomiczny czy przyrodniczy?
A co ci podpowiada serce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.