|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
on tired little feet
|
POZNAŃ kosmetyki PAŹDZIERNIK nie znam regulaminu
Cześć dziewczyny
![]() 1.najbardziej pasowałyby mi wymiany osobiste w Poznaniu, bo nie mam obecnie czasu ani głowy do wysyłania paczek. No,chyba że coś mnie baaardzo zainteresuje ![]() 2. NIE wymieniam się za kolorówkę i kosmetyki do pielęgnacji. 3. chętnie wymienię moje kosmetyki na rzeczy codziennego użytku (np. żele pod prysznic, jakaś fajna herbata, nutella czy zapas kapsułek do prania ![]() No więc moje rzeczy na wymianę ![]() (Na niektórych opakowaniach nie ma daty przydatności) KREMY, DEMAKIJAŻ ITP 1. Bielenda krem do stóp Happy End. Oryginalnie 125 ml, teraz pewnie ok. 100 ml, ważny do 2017. 2. Ziaja żel do nóg kasztanowy. Prawie nieużywany, 100 ml, do 02.2016. 3. Avon balsam do ciała w pudełku Skin so soft z arganem. 200ml, nieużywany. 4. Avon z tej samej serii mgiełka nawilżająca do ciała. 150ml, zostało ok.3/4 opakowania. 5. Krauterhof żel aloesowy. Oryginalnie 250 ml, użyłam niewiele więc jest prawie całe pudełko. 6. Ziaja krem ogórek mięta każdy rodzaj cery. 50ml, prawie nieużywany, do 2017. 7. Dermedic krem nawilżający Hydrain2. 50ml, użyty 2 razy, do 2018. 8. Ziaja demakijaż oczu z serii liście oliwki. 120 ml, ubyło może z 15. 9. Ziaja kozie mleko krem 2. 50ml, użyty kilka razy, do końca 2016. 10. Ziaja krem liście zielonej oliwki foto ochronny. 50 ml, użyty kilka razy, do 07.2016. 11. Neutrogena krem do rąk. Zostało ok.3/4 z 75ml. KOLORÓWKA 1. Czarna kredka oriflame beauty, wykręcana, w kształcie stożka. Nieużywana. 2. Wibo sun touch róż w kulkach. 13g, nieużywany. 3. Essence Come to town, rozświetlający puder do ciała. Nieużywany. 4. Maybelline Dream touch blush, brzoskwiniowy. Użyty kilka razy. 5. Maybelline cień Color tattoo, szary. Uzyty kilka razy. 6. Loreal Paris podkład True match, kolor b. jasny (chyba ivory). Ciężko ocenić ile zostało ale myślę że ponad połowa. 7. Bell pocket 2skin, róż, kolor różowiutki ![]() 8. Ziaja kozie mleko krem pod oczy, nieużywany. 9. Hean volume mascara, growing stimulator. Do 06.2017, nieużywany. 10. My secret cienie. Mat- szary, granatowy, łososiowy. 11. My secret star dust eye shadow- czyli brokacik do powiek, srebrny. 12. Bourjois róż kolor 34 rose d'or. Nieużywany prawie, brak pędzelka. 13. Astor 24 perfect stay, złoty cień do powiek w kredce. Użyty 2-3 razy. 14. Essence hello autumn eyebrow set 15. Essence long lasting eye pencil, kolor niebieski cool down. Parę razy użyty. DO UST 1. Rimmel kolor 170 mocna czerwień. Użyte mniej niż połowa. 2. Tołpa czarna róża balsam do ust w pudełeczku. Użyty kilka razy. 3. Perfecta softlips balsam do ust 5w1, zapach owoców leśnych. Użyty parę razy. INNE 1. Zalotka do rzęs
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: POZNAŃ kosmetyki PAŹDZIERNIK nie znam regulaminu
1. Bielenda krem do stóp Happy End. Oryginalnie 125 ml, teraz pewnie ok. 100 ml, ważny do 2017.
2. Ziaja żel do nóg kasztanowy. Prawie nieużywany, 100 ml, do 02.2016. 3. Avon balsam do ciała w pudełku Skin so soft z arganem. 200ml, nieużywany. 5. Krauterhof żel aloesowy. Oryginalnie 250 ml, użyłam niewiele więc jest prawie całe pudełko. 7. Dermedic krem nawilżający Hydrain2. 50ml, użyty 2 razy, do 2018. 8. Ziaja demakijaż oczu z serii liście oliwki. 120 ml, ubyło może z 15. 9. Ziaja kozie mleko krem 2. 50ml, użyty kilka razy, do końca 2016. 11. Neutrogena krem do rąk. Zostało ok.3/4 z 75ml. 8. Ziaja kozie mleko krem pod oczy, nieużywany. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
z kosmetyków podoba mi się tylko kredka Oriflame....jakie masz książki? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826573 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej,
Dużo mnie u Ciebie interesuje. Znajdziesz coś na wymianę? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.