|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Śliczny makijaż- czym wykonać?
Witam,
naszla mnie wielka chec na zmiane kolorow swojego makijazu. Do tej pory na oczy zawsze uzywalam brazow, a na usta bezbarwnego blyszczyka. Natknelam sie ostatnio na fotke, ktora przedstawiam ponizej i wariuje Poszukuje takiego koloru szminki jaki jest na tym zdjeciu. Sliczny delikatny, chlodny roz (jak mi sie wydaje). Nie wiecie moze jaka firma produkuje taki kolorek? Tylko niezbyt droga, do 20-30zl. Specjalnych wymagan wiecej nie mam. No i te cienie. Boskie... Patrzylam w ofercie inglota, ale tam sa chyba zbyt perlowe, prawie srebrne. Ale moze zle szukalam? Poprosze o nr jesli, ktoras z Was zna pozdrawiam i z gory dzieki za odp. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Śliczny makijaż- czym wykonać?
Wydaje mi się , że to zdjęcie jest z reklamy loreala, a więc na pewno w swojej palecie mają ten odcień szminki i te cienie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A nie maybelline? Na zdjeciu jest Josie Maran, a ona jest twarza maybelline. TYlko, ze w ofercie maybelline nie znalazlam takich cieni
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Maybelline! No pewnie. O to mi chodziło, nie wiem co ja z tym lorealem.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hihi ja jesli czasem się wymaluję to tak właśnie
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moze sporbuj wybrac sie do sklepu i poszperac troche w kosmetykach maybelline? mi wydaje sie ze usta to water shine diamonds liquid w kolorze 'pure diamonds' eventualnie 'crystal amethyst'..a oczy..hmmm... expert eyes trio w kolorku 'impeccable greys'? ale tego chyba jeszcze u nas nie ma...tak strzelam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
mariquita napisał(a):
...mi wydaje sie ze usta to water shine diamonds liquid w kolorze 'pure diamonds' eventualnie 'crystal amethyst' Watpie, ze to ta "szminka w plynie" mialam dwa kolorki, jednak one zbyt bardzo sie blyszcza. Tu na zdjeciu jest to taki delikatny transperentny kolorek, bez zadnego brokatu itp. ..a oczy..hmmm... expert eyes trio w kolorku 'impeccable greys'? ale tego chyba jeszcze u nas nie ma...tak strzelam No niestety cieni expert eyes nigdzie w polsce nie widzialam A moze ktoras ze szminek "water shine" jest w takim lub zblizonym odcieniu? Nie widzialam, ale tez nie szukalam szczegolnie. Jutro sie wybiore chyba na zakupy (mam nadzieje, ze udane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.