|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
T-shirt + jeansy=nuda?
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: T-shirt + jeansy=nuda?
niekoniecznie nuda!
przecież do jeansów i T-shirtu możesz dorzucić fajne baleriny, torebkę eleganckie kolczyki. pooglądaj blogi , może coś Cię zainspiruje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oczywiście,ze nie zalezy od dodatków i wyczucia. Mozna pójść w neony/ pastele. czarno- białe polaczenia czy printy...
Np. -czarne jeansy i biały t-shirt do tego czarno-biała torebka/ biała torebka na długim pasku - czerwone jeansy i czarny t-shiry, do tego długi naszyjnik, jakś wyrazista torebka np. mała czerwona, - mietowe jeansy i biały t- shirt... mała żótla torebka kombinacji jest wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym proponowała zacząć się pomału przerzucać z T-shirtów na bluzeczki o jakichś bardziej kobiecych, eleganckich krojach, oczywiście bez dekoltu, bo i tak prędzej czy później wpadniesz tu z wątkiem "Jak się ubrać na studia/do pracy". T-shirt to jest jednak sportowy fason i nie wszędzie dobrze wygląda, warto się powoli przyzwyczajać do trochę doroślejszego stylu. Tylko bez przesady, nie zacznij udawać 30-stki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
myslicie, że koszule są ok ? czy wyglądają już dojrzalej? mam rózne w kratkę, z falbankami itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Inez
|
Cytat:
![]() Np. taka koszula w pastelowych kolorach + jeansy to już cały strój. Plecak pasuje, można ubrać większość butów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mi w liceum zmieniało sięâ☠i to ostro. Raz ubrana rodem z XVIII wieku w koszulę z żabotami i krótką kamizelkę, raz zwyklak jeansy i sweter w neonowym kolorze + kalosze. To były czasy. Teraz nie szaleje tak ze stylami i kolorami.
Ubieraj sięâ☠tak jak czujesz i jak Ci sięâ☠podoba. Jak lubisz t-shirty to czemu masz sięâ☠przerzucićâ☠na koszule? Jak chcesz je zakładać co jakiśâ☠czas to proszę bardzo. Chodź tak jak Ci wygodnie ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja też uwielbiam koszule. Jednak nie uważam, żeby był to strój na co dzień. Szczególnie jeśli chodzi o takie z kołnierzykiem. W kratkę, albo takie luźniejsze to już inna sprawa. Wracając do jeansów to uważam, że są ponadczasowe. Nie zapowiada się, żeby wyszły z mody. Jak potrzebujesz troszkę polotu w ubiorze, to zabaw się t'shirtem. Ciekawe nadruki na koszulkach mogą znacznie zmienić nudny zestaw. Sama się dziwię, że jeden detal może tyle zdziałać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Miałam podobnie :P na początku LO chodziłam w samych T-shirtach i dżinsach, jednak przy znajomych z nowej klasy wyglądałam dziecinnie i powoli mój styl zaczął się zmieniać na bardziej stonowany i prosty. Zmiana nie przyszła z dnia na dzień i nie była jakoś bardzo drastyczna. Część T-shirtów została, a część zmieniła się na sweterki i bardziej dopasowane bluzeczki, z dżinsami podobnie szafa wzbogaciła się o tregginsy i spódniczki. Nie oznacza to, że pozbyłam się dawnych nawyków ubraniowych. Ciekawy T-shirt + adekwatne dodatki, a w stylizacji nie ma ani trochę nudy i nie wygląda się zbyt dziecięco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.