|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czad Festiwal 2015 - pytania
Hej, mam pytanko odnośnie Czad Festiwal, a właściwie ogólnie takich imprez. Bilety są zakupione na jeden dzień, a w zasadzie interesuje mnie tylko jeden koncert. Jak wygląda organizacja takich imprez? Czy wpuszczają kiedy się przyjedzie czy do jakiejś określonej godziny? Ile wcześniej trzeba być, żeby stanać w miarę blisko sceny? Czy na tej samej scenie są wszystkie koncerty, w sensie że jeśli na wcześniejszym było mnóstwo osób, to na późniejszy nie będzie się dało już dopchać? I co możne ewentulanie możecie poradzić jeśli byłyście na takim festiwalu? Wybieracie się w tym roku na CzF? Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czad Festiwal 2015 - pytania
Czad Festiwal jest mi obcy, ale odpowiem ogólnie - zazwyczaj na tzw. bramce jest cały czas ochrona i osoby kontrolujące bilety, więc można wejść, kiedy się chce. Koncerty często są z poślizgiem (np. na Burning Sun była obsuwa 2 godziny). Co się dzieje pod sceną, to trudno przewidzieć, między koncertami są przerwy na ustawienie sprzętu przez następny zespól, dostrojenie dźwięku itp. Często wtedy ludzie idą do wc/na piwo/jedzenie itp. To można wykorzystać ten czas i ustawić się pod sceną. Weź pod uwagę, jaki to zespół, czy bardzo lubiany i czy ewentualnie chcesz się ładować w pogo, jeśli to będzie np. Analogs, bo widzę, że grają.
Co do porad ogólnych - pierdy typu wygodne obuwie, ciuchy do pogody itp, to chyba jasne, poczytaj ich stronę, fajnie zrobiona. A w ogóle festiwal ma spoko wykonawców, sama się mu zaraz bliżej przyjrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez theDexOne Czas edycji: 2015-07-30 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no na Offspring to na bank będą tłumy, choć już nie są popularni tak, jak ileś lat temu, to pewno będzie sporo ludzi takich jak ja, co na imprezach w liceum przy tym skakali po meblach
![]() sprawdź na fejsie, festiwale i tam mają swoje strony i można pogadać. no ja niestety ze względu na odległość i cenę nie pojadę, ale zazdroszczę, na pewno będzie fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
to będziesz miała na koncie nowe, fajne przeżycie i stwierdzisz, że trzeba było wcześniej
![]() jeśli nie znasz, to zapoznaj się z Vavamuffin, grają widzę po Offspring, inna muzyka, ale bardzo pozytywna, a koncerty mają zacne, uwielbiam. Jedyny zespół, na którego koncerty mój TŻ chodzi bez marudzenia, że już był, widział i słyszał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
haha, też miałam tak, jak szłam na koncert pierwszy raz po chyba rocznej przerwie
![]() ![]() baw się dobrze, daj potem znać, jak było, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.