|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ile wcześniej zaprosić na wesele kolegę?
Mam dylemat, może dla jednych się wydać śmieszny, ale naprawdę nie wiem, ile wcześniej powinnam zaprosić kolegę na wesele? Dodam, że jest to wesele mojej siostry, na którym jestem świadkiem. (Więc bardzo mi zależy). Myślałam, żeby zrobić to dwa miesiące wcześniej/ dwa i pół miesiąca przed? Zwłaszcza, że wesele i poprawiny są w czwartek i piątek, a on w tym czasie może gdzieś pracować lub mieć praktyki. Jak uważacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wcześniej zaprosić na wesele kolegę?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zależy kiedy jest wesele siostry, weź pod uwagę to że 2 miesiące to jednak dużo i może mu wcześniej coś wypaść w ten dzień, weź również pod uwagę to że do tego czasu może będziesz miała chłopaka i będziesz chciała z nim iść na wesele, ja zapraszałabym miesiąc przed weselem
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak dostaniesz zaproszenie , napewno nie tydzien przed moze nie miec sie w co ubrac,fryzura etc. a najgorzej jak pomysli ze zaprosiles ja w ostatecznosci.
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-09-06 o 15:19 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.