|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzura dla najgorszych włosów świata
Za miesiąc mam wesele a mój narzeczony zmusza mnie do pójścia do fryzjera i zrobienia sobie normalnej fryzury. Fakt nie byłam u fryzjera ponad rok. Moje włosy są teraz długości około 5cm za brodę. Mam długą szyję jestem wysoka i bardzo szczupla. A moje włosy są chyba najrzadszymi i najcienszymi włosami świata... co polecacie zrobić? Mam 21 lat i nie chce wyglądać jak ciotka klotka. (Chodzę non stop w związanych bo jak rozpusczze to mam 3 włosy... dodaje zdjęcia z moim kształtem twarzy. To drugie w doczepianych włosach )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fryzura dla najgorszych włosów świata
Ładnie wyglądasz z przedłużonymi włosami. Może warto iść tym torem i przedłużyć je na wesele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Narzeczony mi nie pozwala. Uważa ze przedluzane włosy sa dla plastikow/sztucznych lasek :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A możesz dodać jakieś zdjęcie włosów od tyłu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zdjęcie z całą długością włosów by się przydało, i z tyłu właśnie. Myśle że skoro masz długą szyją to warto ją eksponować i zrobić jakieś luźne upięcie wysokie żeby odsłonić kark. Jeśli chodzi o doczepy to jestem raczej negatywnie nastawiona. Zobacz co Ci fryzjerka zaproponuje, umów się na próbną fryzurę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.