|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dior Addict?
Hej, na allegro znalazłam 100ml w bardzo niskiej cenie. Może ktoś jest w stanie się mi powiedzieć czy to podróbka czy może jednak nie?
http://allegro.pl/christian-dior-add...736342481.html nie miałam wcześniej tych perfum stąd też ciężko mi ocenić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
lise-kotta
|
Dot.: Dior Addict?
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704965 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() I oczywiscie trzeba zakladac od razu nowy temat.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Wyobraz sobie, ze kazda osoba tak wpada i zaklada nowy watek ![]() eot.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na zakończenie, bo chyba nie ma sensu tego kontynuować, przytoczę historię, która przydarzyła się mojemu chłopakowi ostatnio na poczcie - jako, że z tego przybytku korzysta bardzo rzadko nie jest zbyt obeznany i wypełnił jakiś zły druk przy liście poleconym, przez co stał się publicznym pośmiewiskiem dla pań z poczty, które niczym na filmie z PRL-u mówiły do siebie "patrz Bożenka pan nie wie co to jest polecony, ahahahahahaha". Przy czym on w swojej ignorancji pozostawał miły, a panie na poczcie sobie wystawiły świdectwo, tak jak ty teraz sobie Zaniu wystawiłaś. (protekcjonalny ton zamierzony ![]()
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2015-10-26 o 20:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zania, jak widać typowy spamer.
To co napisałaś nie wnosi nic nowego do tego tematu, a tym bardziej nie jest odpowiedzią na moje pytanie. Czasem warto zastosować zasadę "milczenie jest złotem". Pozostałym dziękuję za pomoc, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Matka buldoga
|
Oj tak, bardzo typowy. Czasami warto ruszyć głową i sprawdzić czy jest już interesujący nas temat, a nie od razu zakładać nowy wątek. Eot.
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Czekolado, ta spamerka jest jedną z bardziej pomocnych użytkowniczek jeśli chodzi o weryfikację flakonów. I gdyby Tobie zechciało się poświęcić 2 minuty i zerknąć jakie tematy znajdują się na pierwszej stronie czy podwieszone na samej górze, gdzie je widać znakomicie i zadałabyś pytanie jak trzeba tam, to zapewne dostałabyś odpowiednią odpowiedź. No ale Tobie się nie chciało. Wolałaś robić śmietnik i jeszcze masz pretensje, pokaż jakim wartościowym jesteś użytkownikiem i zapraszamy do normalnej dyskusji w stosownych wątkach. Choć wątpię czy stać Cię na to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Matka buldoga
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53250006]Czekolado, ta spamerka jest jedną z bardziej pomocnych użytkowniczek jeśli chodzi o weryfikację flakonów. I gdyby Tobie zechciało się poświęcić 2 minuty i zerknąć jakie tematy znajdują się na pierwszej stronie czy podwieszone na samej górze, gdzie je widać znakomicie i zadałabyś pytanie jak trzeba tam, to zapewne dostałabyś odpowiednią odpowiedź. No ale Tobie się nie chciało. Wolałaś robić śmietnik i jeszcze masz pretensje, pokaż jakim wartościowym jesteś użytkownikiem i zapraszamy do normalnej dyskusji w stosownych wątkach. Choć wątpię czy stać Cię na to.[/QUOTE]
Cytat:
Otoz Czekolada miala "na oczach" interesujacy ja watek, jest podwieszony, zazwyczaj jest on w trzech pierwszych tematach. Cindy natomiast napisala w "oryginal czy podrobka", bo jej watek byl juz na drugiej stronie, nie "na oczach" i mogla nie wiedziec, ze wogole taki watek powstal, nie jest podwieszony, a powstal ze tak powiem ad hoc. I tak, zawsze bede bardziej wyrozumiala dla osob, ktore sa mi bliskie (jesli chcemy sie juz zaglebiac w prywate), ale ruszaja glowa i nie zakladaja od razu nowych watkow (a jesli nawet to zrobia, to przepraszaja, ze np nie znalazly, ale szukaly - i tu juz mowa takze o tzw. obcych osobach). Natomiast, jak juz wspomnialam, nie bede dla osob, ktore mimo iz maja podane wszystko na tacy (prawie) to i tak ida na latwizne, bo nie chcialy poswiecic sekundy dluzej na wyszukanie. Tyle. Nie zamierzam sie juz wypowiadac w tym watku, bo i nie ma po co.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.