|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fronda współczuje Justynie Kowalczyk homoseksualizmu?
"Dwukrotny złoty medalista olimpijski Petter Northug na stronie "Team Bendit", którego jest członkiem, postanowił odnieść się do rywalizacji pań w biegach narciarskich. Niestety jego określenie wobec naszej mistrzyni - Justyny Kowalczyk budzi niesmak... "Therese Johaug jest w świetnej formie, ale wielka szkoda, że nie startuje obecnie Marit Bjoergen, która była fenomenalnie przygotowana. Być może nigdy nie była aż tak silna jak teraz. Diesel Doris ma teraz formę i dobrze zaczęła (Tour de Ski - przyp. red.), ale w ostatnim etapie wszystko może się zdarzyć. Therese jest lepsza na podbiegu" - czytamy na blogu utytułowanego narciarza.
Co oznacza określenie "Diesel Doris"? Na stronie folkmun.se, która stanowi internetowy słownik slangu, po wpisaniu frazy "Diesel Doris" można się zdziwić. Okazuje się, że to określenie... homoseksualnej kobiety. Warto pamiętać, że zarówno w Szwecji, jak i Norwegii funkcjonują podobne określenia. To, że Portal Poświęcony jest oburzony nikogo nie powinno dziwić. Pytanie, dlaczego z niesmakiem kręcą nosem postępowe media? Przecież "homoseksualizm to nic złego". PS Korzystając z okazji, gratulacje dla Justyny Kowalczyk z okazji triumfu w Tour de Ski i zwycięstwa w plebiscycie "Przeglądu Sportowego" na Sportowca Roku! Pokonać tegorocznego obrońcę tytułu mistrza olimpijskiego - Tomasza Majewskiego, to nie lada wyczyn!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fronda współczuje Justynie Kowalczyk homoseksualizmu?
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A pani Kowalczyk naprawdę jest homoseksualistką? z czystej ciekawości pytam, bo mi się nigdy o uszy nie obiło
![]() Ciekawa jestem, czy ten pan byłby zadowolony gdyby to jemu ktoś w gacie (i łóżko) zaglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Typowe. Typowe dla kogoś kto nie umie pogodzić się z porażką. Nie ma argumentu - a to poobrzucamy błotkiem. A co tam! Wolność słowa. Szkoda tylko że facet jest totalnym burakiem i chyba poziom jego wyobraźni nie ogarnia tego jak jednym słowem można skrzywdzić człowieka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Gwiazda Northug zrobi wszystko, żeby wypłynąć... Niedawno startował w pieluchach, bo się bał, że mu klejnoty zamarzną.
http://www.rmf24.pl/sport/news-gwiaz...zwe,nId,765472 Teraz to... Nie zwracałabym uwagi na jego słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jestę wieszczę
|
Powiem tak: Wali mnie, czy ona jest les czy nie. Oburza mnie za to, że ktoś innym zagląda do łóżka.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie ze ktos cytuje Fronde jako zrodlo:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Aha.
To ona jest lesbijką? To niech sobie będzie. Nie jest? To się panowie ucieszą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nawet jesli jest to taki atak wydaje mi sie grubo nie na miejscu. Dosc prostacki atak, ktory mial ja wyprowadzic z rownowagi przed zawodami. Chociaz nie jest to tylko okreslenie dla kogos kto jest homoseksualny z tego co czytalam na jakims portalu.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Myślałam, że Szwedzi są wysoce tolerancyjni jeśli chodzi o te sprawy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
a u nas nie nazywa sie Marit transseksualistka?
![]() poza tym, widze ze ilu interpretatorow, tyle tlumaczen, na wykopie jest cytat ze to znaczy cos w stylu kobieta otyla, ociezala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3849716 6]a u nas nie nazywa sie Marit transseksualistka?
![]() poza tym, widze ze ilu interpretatorow, tyle tlumaczen, na wykopie jest cytat ze to znaczy cos w stylu kobieta otyla, ociezala[/QUOTE] na onecie pisali o tym wpisie Northuga i też interpretowali to jako kobietę ociężałą Co do orientacji Kowalczyk, to jakiś rok temu w babskiej gazecie był artykuł, że jest ona związana z jakimś rosyjskim (o ile dobrze pamiętam) sportowcem. Ile w tym prawdy, nie wiem, zresztą myślę, że nikogo to nie powinno specjalnie interesować
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.