|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mam biały płaszczyk :)))
Kupiłam dzisiaj biały płaszczyk. Zawsze miałam na zimę czarne kurtki, więc teraz postanowiłam coś zmienić
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!!!
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam biały płaszczyk :)))
Czyli jednak Lorinka nie ciemnozielony ?
![]() ![]() Do białego pasuje mnóstwo kolorów ! Turkusowy jak najbardziej też, zielenie, ciemne fiolety, dobieraj co tylko Ci się żywnie podoba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
oj oj ja na odwrot , mam bialą kurtke a chce kupic czarny plaszczyk , biale kurtki + plecak + autobus = pranie kurtki co tydzien = mocno sfatygowana kurtka po jednym sezonie
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja-Czarna - o co chodzi? Po prostu cieszę się, że znalazłam wreszcie płaszczyk, który na mnie idealnie pasuje, bo wbrew pozorom trudno znaleźć coś na bardzo szczupłą osobę
![]() Alicjaa - ciemnozielony był już sprzedany, a ten beżowy okazał się jednak bardziej biały (ten mój daltonizm ![]() ![]() Dora Angel - niom, właśnie boję się jak będzie wyglądał przy noszeniu plecaka ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mam w sumie podobny problem-otóz zawsze od dawna podobały mi się białe śliczniutkie golfy...
![]() ![]() CHCE BIAŁY GOLFIK !! ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Lorinka jesli plamy są jeszcze swieze a plaszczyk masz sliski mozna tez wziasc czystą szmatke troche wody z mydlem i tak czyscic , bo w rekach to raczej dobrze doprac sie nei da a pralka niszczy bardzo ten puszek w srodku i robia sie takie grudy , przynajmniej u mnie
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lorinka sie cieszy i prosi o rady, ma prawo zakladac taki watek. Jezeli sie komus nie podoba, prosze nie czytac!
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja nie mam problemów z białym płaszczykiem, a też taki mam. Nie noszę plecaka, więc ten problem mnie nie dotyczy, a kiedy płaszczyk się ubrudzi- po prostu piorę go. To chyba nie jest kłopot wrzucić go do pralki? Nie rozumiem w czym kłopot. A chyba kolezanka z białym płaszczykiem jest dorosła i nie będzie taplać się w błocie, więc tym bardziej nie rozumiem w czym problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dora Angel - dzięki
![]() ![]() ![]() Effcia 32 - taka aż dorosła to ja nie jestem, bo mam 16 lat tylko ![]() ![]() Tinkerbell - dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.