Motiva implanty piersi
Witajcie! Jestem 2 lata po powiększeniu piersi implantami motiva ergonomix 450ml pod mięśnien. Niestety piersi strasznie opadły, a jeden z implantów obrócił się tył na przód. Loże tak się poluzowały. Byłam już u operatora na konsultacji i niestety czeka mnie kolejna operacja - tym razem pod powięź. Strasznie się boję że implanty znowu opadną. Teraz wygląda to fatalnie (takie duże obwisłe donice). Lekarz zaproponował pod powieź i większy implant 490ml motiva corse.
Mam pytanie do dziewczyn które mają motive, jak wam się sprawują implanty? Czy te z was które mają pod powięź trzymają się ok, nie opadają?
Chirurg mówił że z względu na to że te implanty są z gładkiego materiału to mogą mieć tendencję do opadania, ale każdy implant ma swoje wady.
Nie muszę dodawać że pierwsza operacja kosztowała sporo kasy, druga kolejne i nie wyobrażam sobie za 2 lata znowu mieć powtórkę 🥲 Bardzo proszę żebyście podzieliły się swoimi wrażeniami odnośnie motivy. Lekarz mówił że przez to że sporo ćwiczę to niestety motiva pod mięsień wyszła jak wyszła. Jak wasze wrażenia??
|