|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
KONIEC STUDIÓW, mgr z BW a praca?
Hej dziewczyny
!!Niedawno obroniłam pracę mgr na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne. Jestem na tym etapie gdzie powoli wdrażam się w szukanie pracy. Moim głównym celem są służby mundurowe..ale wiadomo ile trwa proces rekrutacji..i chce coś robić w międzyczasie..i tu pytanie? Za jakimi ofertami powinnam się rozglądać? za bardziej 'biurowymi'? czy nawet sprzedawca w sklepie? czy lepiej już odbyć staż? co wydaje się wam bardziej korzystne? Zaznaczam że startuje od początku.. W życiu pracowałam już w wielu miejscach..począwszy od prac fizycznych.. Liczę na opinie bardziej doświadczonych
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KONIEC STUDIÓW, mgr z BW a praca?
Tez za rok znajde sie w Twojej sytuacji poniewaz zostane pewnie w lipcu absolwentka tego samego kierunku. Ja za stazem zamierzam sie rozgladac juz od poczatku wrzesnia. Nie wiem z jakiego miasta jestes i czy w Twoim miescie byly ostatnio prowadzone rekrutacje do sluzb mundurowych ale w moim na pomorzu rekrutacja jest juz od dluzszego czasu wstrzymana "do odwolania" nie ruszyla w styczniu, kwietniu, lipcu zobaczymy czy ruszy w pazdzierniku bo tak jest planowana na 5.10. Nalezy zwrocic uwage ze proces rekrutacji tez trwa kilka miesiecy nawet rok dlatego na Twoim miejscu szukalabym innego zajecia, a przy okazji sledzila rekrutacje do mundurowki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

!!