|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?
Witam. Otóż 12.08.2015r. postanowiłam z moim chłopakiem zacząć współżycie seksualne. Dla mnie był to pierwszy raz, zaś dla niego drugi. Podczas wyjmowania członka z mojej pochwy zsuwał mu się kondom (ale nie do końca tylko delikatnie) dlatego, że miał ją założoną na odwrót, a one zawierały płyn dzięki któremu lepiej jest wejść. 14.08 też do robiliśmy i też założyliśmy na drugą strone (to znaczy ja dopiero w ten dzień zorientowałam się, że źle to zakładamy)
Nie miałam wtedy owulacji, ponieważ robiliśmy to przed spodziewanym okresem (14.08.2015r.). W dodatku on nie spuścił się w środku tylko na zewnątrz. Najgorsze jest to, że z 13.08 na 14.08 miałam małą libacje alkoholową z kumpelą. Po tej nocy miałam ostrego kaca. Bolał mnie brzuch, czułam się senna i miałam ostrą zgagę. Dopiero wieczorem mi przeszło przed kolejnym współżyciem. Czytałam objawy ciąży i tam pojawiały się te zgagi i tak dalej. W sumie do teraz czuję ból w jajnikach, ale mnie zawsze one bolą jak zbliża się okres. Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Obecnie okres spóźnia mi się 1dzień i zaczynam panikować.. Słyszałam, że w tzw. "przedwytrysku" też znajdują się plemniki i boje się, że mogły wyciec jakoś z prezerwatywy i dostać się do mojej pochwy.. Chociaż gumka nam nie pękła ani nic. Co o tym myślicie? Przesadzam? Edytowane przez anonimowa1 Czas edycji: 2015-08-15 o 10:54 Powód: zapomniałam dodać ważnej informacji |
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój pierwszy raz. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego rozrywkę?
Ja pytam poważnie.. |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Ja wiem, że poważnie. Ale ten twój post jest taki zabawny! Ta prezerwatywa na drugą stronę, i okres spóźniony o jeden dzień, no, całość. Jeszcze raz dziękuję.
I uważam, że szanse na ciąże masz równe (prawie) zeru, a okres dostaniesz dziś lub jutro. |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw trzeba było się dowiedzieć podstawowych rzeczy na temat współżycia. Zacząć korzystać z instrukcji a na końcu zadawać debilne pytania.
Ja nie wiem jak tak można. Ja najpierw chciałam się dowiedzieć wszystkiego na ten temat co jak gdzie kiedy o której a później zabieralam się do roboty. I do dnia dzisiejszego nie wydarzyło się nic takiego z czym nie potrafiłam sobie poradzić albo nie umiałam odpowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich wyedukowanych. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.