![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() sierpień - Perfumy, Kosmetyki, Biżuteria, Ekspres, Converse, Nike, Triumph, Esotiq
watek nieaktualny
![]() można już pisać, pytać, stopniowo będę uzupełniać opisy ![]() rzeczy "za cokolwiek" oddam np. za jakieś kawy, herbaty, słodycze, próbki itp. Zapachy: Cerruti Image pojemność początkowa 75 ml - na razie wycofuję Nike Trendy, pojemność początkowa 100 ml YR Kwiaty Wiśni, 100 ml YR Werbena, pojemność początkowa 125 ml, testowana YR Rose, 100 ml YR Quelques Notes d'Amour, 30 ml Hermes Amazone 5 ml Kosmetyki: żel pod prysznic Yves Rocher Zielona Herbata, nowy żel pod prysznic Yves Rocher, Cedr, nowy, unikat henna do włosów woda termalna Vichy, 150 ml krem-żel Energie Homme dla mężczyzn Yves Rocher, nowy peeling Yves Rocher Biogena utwardzacz do paznokci, nowy szampon regenerujący Yves Rocher szampon nabłyszczający Yves Rocher szampon do wypadających włosów Yves Rocher maseczka marokańska do twarzy i włosów Yves Rocher (użyłam jej do twarzy ze 2-3 razy) pasta cukrowa do depilacji Pilarix x 2 (w obu tubkach zostało po około pół opakowania) Bingo Spa Jedwab do mycia twarzy Bingo Spa Kolagen do mycia twarzy, zużycie się zmienia ponieważ czasem jeszcze go używam puder CK, kolor Beige Ochre, tester, nieużywany dwustronna kredka do oczu Yves Rocher, kolor złoto i Purpura (użyta ze dwa razy) Pomadka Yves Rocher, Grand Rouge, któryś z czerwonych odcieni miniatura błyszczyku Givenchy na ostatnim zdjęciu kosmetyczka Oriflame, zegarek (trzeba wymienić baterię), kolczyki, próbki (nie wszystkie są) najchętniej oddam oddam to wszystko hurtem za jakiś przydatny drobiazg DOKŁADKA: Ming Shu, Yves Rocher, unikat, ok. 12/30 ml Diesel Zero Plus Feminine 75 ml , mam z wyminaki, (zużycie około 10%), mają zastępczy korek Elizabeth Arden, Arden Beauty, EDP ok. 7/10 ml Tendre Jasmin, Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml So Elixir , Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml So Elixir Purple, Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml Neroli, Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml Vanille Noir, Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml Iris Noir, Yves Rocher, nowa miniatura, 5 ml Rose Fraiche, Yves Rocher, nowa miniatura, 20 ml Hoggar Yves Rocher, 75 ml, nowe Żel pod prysznic z drobinkami rozświetlającymi Yves Rocher, nowy Serum do biustu Yves Rocher, ok. 80/100 ml Inne: Smashbox Anti-shine Light ok. 15/30 ml, po terminie, dorzucę do wymiany Gosh, Growth Mascara, użyta ze 3 razy Aptonia, Solar Spray Kids SPF 50+, 50 ml, raz użyty żel pod prysznic Jeżyna, Yves Rocher, 400 ml krzesełko składane dla dziecka "żaba"
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-09-13 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień - Perfumy, Kosmetyki, Biżuteria, Ekspres, Converse, Nike, Triumph, Eso
Ekspres Bosch Tassimo TAS 2007
Trampki Converse Chuck Taylor All Star Lady, dł. wkładki 25 cm, nowe Nike Air r. 37,5, dł. wkładki 23,5 cm, jeden but trochę obciera Szpilki, r. 37, kupione na Karaibach, założone 2 razy, są piękne ale nie umiem chodzić w tak wysokich butach, będę wybredna ![]() Długopis Parker Okulary Reserved, wymienię za cokolwiek Zegarek w paski, założony raz czy dwa Czerwony zegarek, wymienię za cokolwiek
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-08-01 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień - Perfumy, Kosmetyki, Biżuteria, Ekspres, Converse, Nike, Triumph, Eso
Biustonosze - większości chcę się pozbyć za cokolwiek, właściwie tylko za Esotiq i brązowe bikini będę tylko trochę bardziej wybredna
![]() Esotiq biały push up 65B nowy bez ramiączek Triumph Miss Poetry 70A Triumph granatowy 70B F&F czerwony 34A jak nowy jest to góra od stroju kąpielowego Triumph miękki M, ale jak 70A Centro nowa góra od stroju kąpielowego M z metką Centro dół od stroju kąpielowego M nowy z naklejką higieniczną brązowy kostium kąpielowy będę wybredna, bo trochę mnie kosztował.. założony ze 3 razy
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-08-01 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
Welcome to Jamrock
|
Trampki Converse Chuck Taylor All Star Lady, dł. wkładki 25 cm, nowe
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Coś za wodę Nike, żel YR ten zielony i szampon YR ten w okrągłej butelce ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za Cerutti?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Yves zielona herbata i fresh rose
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś za wodę i buty nike
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie? Wpadły mi w oko kosmetyki YR: perfumy zielona herbata, kwiaty wiśni, szampony i żele pod prysznic.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Zależy mi na wymianie za:
Nike, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1438426351 Vichy i całość z YR
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Witaj! Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, m. in. woda termalna Vichy, miniaturki, pomadka Yves Rocher i pewnie coś jeszcze
![]() Daj znać, czy znajdziesz u mnie coś w zamian ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za część kosmetyków (pielęgnacja) - głownie YR i bingospa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za conversy?
Poza watkiem mam z kosmetykow nowy roz do policzkow Rimmla skinmatch w kolorze 001, Z ubran mam fajne kombinezony na ramkach z krotkimi spodenkami z h&m w r.S oraz rozne koszule i sweterki. Napisz u mnie prosze czego szukasz,co potrzebujesz,moze akurat mam i sie wymienimy ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za żele pod prysznic i szampony Yves Rocher?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o Wisha, to jest on obecnie w negocjacjach. Gdyby się jednak zwolnił, to wolałabym go jednak wymienić na inną flaszkę
![]() Nie znajdziesz dla siebie nic innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Zegarek w paski, założony raz czy dwa Czerwony zegarek, wymienię za cokolwiek
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
No niestety akurat wszystkie perfumy do wymiany mam już w wątku. Na dniach będę robiła porządki w kosmetykach i pewnie coś dołożę, ale sama jeszcze nie wiem co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
narazie jednak podziekuje
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się tylko Cerutti.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
podziękuję, za YSL szukam perfum z tej samej półki cenowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A trampki Converse jaki to rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic..pozdrawiam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jedynie podoba mi się długopis parker
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.