|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
beautifulpeople.com
Co sądzicie o tej stronie? Czy ktokolwiek z was próbował sił a tej witrynie?
Mi osobiście się nie udało, aczkolwiek nie spodziewałam się że uda mi się przejść dalej. Zrobiłam to z czystej ciekawości ![]() "Wcześniej serwis działał w USA, Wielkiej Brytanii, Danii, Japonii, Włoszech, Australii, Kanadzie, a wczoraj miała miejsce jego premiera w Polsce. Zdobycie członkostwa BeautifulPeople.com nie jest jednak proste i wymaga poddania się surowej ocenie jury złożonego z przedstawicieli płci przeciwnej (kobiety oceniają więc mężczyzn i na odwrót). W pierwszym etapie rekrutacji należy złożyć swoją kandydaturę â wypełnić formularz zgłoszeniowy oraz załączyć aktualne zdjęcie. Następnie âsędziowieâ analizują zgłoszenie i przyznają mu jedną z czterech ocen: zdecydowanie takâ, âhmm tak, OKâ, âhmm, raczej nieâ oraz âzdecydowanie NIEâ. Na koniec wszystkie opinie są sumowane, a po około 48 godzinach kandydat otrzymuje pozytywną lub negatywną odpowiedź. W międzyczasie może na bieżąco śledzić postępy w procesie rekrutacji oraz⌠bronić się, jeżeli jury uzna, że dodane do aplikacji fotografie nie są autentyczne." Edytowane przez dorkub Czas edycji: 2015-08-11 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: beautifulpeople.com
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie próbowałam i nie mam zamiaru próbować, do szczęścia mi to absolutnie niepotrzebne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
live your passion
|
Nie znałam tej strony wcześniej, ale przyznam szczerze, że nie interesuje mnie to. Nie wstawiam swoich zdjęć do internetu, a co dopiero na taką stronę by być oceniana przez innych. Bez obrazy, ale dla mnie to puste, chociaż każdy robi co uważa i jeśli ktoś próbuje swoich sił w tym to powodzenia
![]()
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Coś kiedyś o tym słyszałam. Dla mnie pchanie się tam to niestety wyraz pewnej wewnętrznej pustoty. Założenie bardzo płytkie. Dziwi mnie też, że ktoś ma ochotę wystawiać się jak bydło na ocenę "jury"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie wspominając o tym, że naturalnie ładna, ale nie "zrobiona" i nie przemalowana osoba może tam nie mieć szans. Większość wygląda jakby wyszli od jednego chirurga / kosmetologa / stylisty, albo z jednej matrycy. Pojęcie "piękna" wśród takich osób niekoniecznie pokrywa się z estetyką bardziej przyziemnych osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Oceniają wysoko, bo co? Widzą ubrania od sławnych projektantów, figurę anorektyczki lub wyrzeźbione ciało? Jedna wielka głupota.
Poza tym każdy jest piękny na swój własny indywidualny sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
W samo sedno. Ale cóż - ilez osób dałoby się wystawić jak na targu bydła, byle zostać jakąś miss, czy misterem. Nie wszyscy mogą, to się chociaż tam powystawiają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Założyłam kiedyś konto na tym portalu, dostałam się i zaraz jak się dostałam to usunęłam profil.
To był takiego rodzaju test podwyższający samoocenę, ale na krótką metę. Nie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Naprawdę się komuś podoba taki portal? Rozumiem, że jak nie zostanę zaakceptowana, przez cudowne grono jury, to pora zbierać na operacje plastyczne, albo zamknąć sie w piwnicy, co by ludzi nie wystraszyć swoją gębą, ja?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie, wyślij zdjęcie z rozwianymi włosami, dekoltem i obrobione w jakimś programie :P Założę się, że całkiem sporo ich użytkowników tak robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52382732]Nie, wyślij zdjęcie z rozwianymi włosami, dekoltem i obrobione w jakimś programie :P Założę się, że całkiem sporo ich użytkowników tak robi.[/QUOTE]
Dobra myśl! Swoja drogą, ciekawa jestem jakie ludzie tam zdjęcia wysyłają.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mi sie udało, a wcale do piękności nie należę. Kwestia przypadku chyba
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Miałam tam konto przez chwilę. Bardzo krótką chwilę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Też przez chwilę miałam konto, ale tylko po to żeby je następnie usunąć. Po prostu z ciekawości czy się dostanę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Wszystkie napiszcie jak jesteście brzydkie, a się dostalyscie w przeciwieństwie do autorki XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
sissy that walk
|
A napiszę
![]() Jak tylko stworzono ten portal i zaczęto go intensywnie reklamować, wrzuciłam z ciekawości swoje "zgłoszenie" (na wersję amerykańską zapewne, bo chyba tylko taka na początku była). Dostałam się, obczaiłam parę osób, dostałam ze 2 wiadomości od jakichś domorosłych lovelasów i przestałam tam wchodzić. Ludzie nie byli jakoś wybitnie "zrobieni" z tego co pamiętam, niektórzy atrakcyjni a niektórzy dosyć przeciętni, nic szczególnego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
"Dostałam się, ale zaraz usunęłam"
Czyli to jednak podbudowuje samoocenę. Też mnie ciekawi, jacy tam siedzą. Z drugiej strony pewnie wszystkie rozmowy na początku toczą się wokół wyglądu, chyba średnio by mnie to bawiło. Trochę bez sensu: "Jesteś ładna", "Dziękuję, a ty przystojny", "No, mam powodzenie. Podobają mi się twoje włosy", "A ty masz modną brodę", "Śliczna jesteś", "Ty też ciacho". To już rozmowy o pogodzie są ciekawsze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52384043]"Dostałam się, ale zaraz usunęłam" Czyli to jednak podbudowuje samoocenę. Też mnie ciekawi, jacy tam siedzą. Z drugiej strony pewnie wszystkie rozmowy na początku toczą się wokół wyglądu, chyba średnio by mnie to bawiło. Trochę bez sensu: "Jesteś ładna", "Dziękuję, a ty przystojny", "No, mam powodzenie. Podobają mi się twoje włosy", "A ty masz modną brodę", "Śliczna jesteś", "Ty też ciacho". To już rozmowy o pogodzie są ciekawsze...[/QUOTE] Noane, od razu konkretnie: "I am sexy and I know it / I work out". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to żenada taki portal.
Nie potrzebuję czegoś takiego, żeby podbudować sobie ego. Po co? Jak ktoś zna swoją wartość to nie szuka w miejscu, gdzie ludzie leczą swoje kompleksy - a ten portal tak mi właśnie pachnie. Patrzcie ludziska jestem piękna/ piękny... Każdy z nas jest wyjątkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
sissy that walk
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52384043]"Dostałam się, ale zaraz usunęłam"
Czyli to jednak podbudowuje samoocenę. [/QUOTE] No już bez jaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Już sobie 6 osob na tym wątku poprawiło samoocenę, informując, że ne się dostały. Ale jaja, nie? Oczywiście tylko z ciekawości i dla rozrywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nie próbowałam i nie spróbuję-wiem, żebym się nie dostała, a moja zerowa samoocena poszybowałaby w okolice zera absolutnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie próbowałam, nie chce mi się być krową na targu, bo tak bym się poczuła.
Natomiast rozumiem, że ludzie mają rozne powody rejestracji. Ja tam miałam nawet konto na portalu matrymonialnym będąc mężatką - bo był specyficzny i mnie ciekawiło jak tam jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
sentimental animal
|
założyłam tam kiedyś konto jak miałam 16 lat i tak sobie jest, może parę dni byłam tam aktywna.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To może być spoko dla osob, które szukając partnera kierują się wyglądem. Z drugiej strony będzie to prowadzić do takich sytuacji, gdzie zdjęcie jest tak wyretuszowane, że w niczym nie przypomina osoby w realu.
Dla mnie wygląd jest dość wazny, ale nie na tyle aby stawiać na pierwszym miejscu. A juz na pewno nie dam swojego zdjęcia aby zgraja napaleńców oceniała czy jestem "godna" dostąpić zaszczytu rejestracji na stronie. To trochę puste. Jednak to dobrze że coś takiego jest. Puste osoby pasują do pustych osób ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.