|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nie daje sobie juz rady
Hej dziewczyny, jestem z facetem tzn mieszkamy od niedawna, znalazłam prace a on remontuje mieszkanie u kolegi, z braku pieniędzy poszłam do pracy [ pracuje od 5 dni ] a mojego narzeczonego też nie ma bo jest u tego kolegi remontuje mieszkanie.
Ogólnie problem jest tak ze mój ma wąty do mnie ze obiadu nie zrobiłam, ( a nie było kasy nawet aby coś kupić, chciałam przyoszczędzić troszkę ) a jak nie miałam pracy to zawsze obiad był przyszykowany. Najpierw mu nie pasowało ze nie mam pracy, teraz mu nie pasuje ze nie maa obiadów ja to on nazwał " chłop wraca po 12 godzinach pracy i nie ma żarcia w domu). Strasznie mnie boli jego zachowanie ja też mam prace po 8 godzin i ruchu w cholerę. Skarżył się nawet swojemu koledze u którego remontuje mieszkanie jaka jestem -,- . Ostatnio jak kończyłam prace po 23 to szefowa mnie odwiozła do domu bo nie chciała mnie samej puśćić, to on się na mnie o to pogniewał ze musiał wracać sam. Przyjechałam do domu, patrze nie ma go to dzwonie i nie odbiera to zaczęłam się martwić ze coś się stało, to wydzwaniam do jego kolegi i powiedział ze on już wyszedł 20 minut temu, no to ja dalej dzwonie i nie odbierał, to potem dostałam smsa od tego kolegi ze mój wrócił się do niego do WC i nie mógł telefonu odebrać bo przycisk mu nie działał. I też się dowiedziałam ze ten jego kolega powiedział ze jestem pier.dolnięta wydzwaniając do niego ![]() ![]() ![]() Co byscie zrobiły na moim miejscu? Jego nie ma a ja siedze tu sama jestem bezsilna, niemam z kim pogadać :''( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie daje sobie juz rady
z tą końcówką to na poważnie?
nie byłabym z takim facetem, wkurzają mnie goście którzy uważają że baba musi im zrobić obiad i już, on po pracy leży i wypoczywa, a ona po pracy obiad zmywanie sprzątanie wszystko, bo facet tego robił nie będzie. z tego co piszesz to widać że jemu na tobie nie zależy, bo co żarcia nie ma i wielki pan sie obraża i każe ci spadać, taki samiec alfa co kobieta musi mu osługiwać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zrobiłabym to, o co cie poprosił. Wyprowadziłabym się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przecież to nie jest twój TŻ.
To jest pan, u którego jesteś kucharką. też byłabym zła, gdyby moja kucharka mi nie ugotowała obiadu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu poszłabym po zeszyty i podręczniki, bo wrzesień już niedługo. W wolnym czasie mogłabyś czytać te podręczniki, może dzięki temu w czasie roku szkolnego byłoby Ci łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Uciekła jak najszybciej.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
live your passion
|
Zostaw go. Kolega też dziwny skoro spędza u niego te 12h remontując jego mieszkanie, a ten nawet obiadu nie da.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nie daje sobie juz rady
Jeszcze sie zastanawiasz? Nad kolesiem ktory uzywa sily w stosunku do kobiety?? Serio?? Juz pomijajac kwestie obiadu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Serio, wyobrażasz sobie życie z kimś, kto Cię tak traktuje?! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
xDD koncowka zrobila mi dzien
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakochana ♡
|
Ten obiad to tylko pretekst. Te wszystkie kłótnie to jakiś głębszy problem.Nie wiem czy chciałabym być z kimś,kto de facto nie chce ze mną spędzić resztę życia mówiąc,że nie chce już żadnego ślubu przez brak obiadu..
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jestem facetem i w życiu bym tak kobiety nie potraktował.
Ale gdybym był kobietą i facet zaatakował mnie, dlatego że nie ma jedzenia na stole to wyprowadziłbym się gdzie pieprz rośnie. A na pożegnanie zrobiłbym mu taki obiad, że do nocy siedziałby na kibelku. Facet jest jakiś psychiczny. Sam nie umie sobie żarcia naszykować, bo potrzebuje służącej. On nie szuka partnerki na całe życie tylko służącej co będzie na kiwnięcie palcem i będzie robiła to co on powie. Bez słowa sprzeciwu oczywiście i jakiegokolwiek własnego zdania. Edytowane przez Mireniak Czas edycji: 2015-08-17 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.