|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Iskra Gliwice
Witam Was i przechodze odrazu do mojego pytania... czy któraś z Was uczęszczała na kurs tańca do ISKRY w Gliwicach? lub slyszala jakies opinie na jej temat? Bo chodzi mi po głowie rozpoczecie kursu tanca towarzyskiego ... ale nie wiem czy ta szkoła jest godna polecenia...
Poratujcie...
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Iskra Gliwice
up
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Być moze znajdzie się osoba na forum, która osobiście uczęszczała na zajęcia do tegoż klubu i bardziej precyzyjnie odpowie na twoje pytania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz....
Czy są wizażanki - które osobiscie chodziły do Iskry??
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja też nie chodziłam do Iskry ale moje koleżanki obracają się w Gliwicach w światku "tancerskim" i powiem tak o właścicielu słyszałam bardzo złe opinie i traktowaniu tam osób które prowadzą te kursy . Moja koleżanka uczyła w Iskrze przez rok tanczyć i odeszła ale sądzę że jak ktoś chce iść się tam uczyć to nie jest zły wybór kumpela nauczyłą się tam bardzo dobrze tańczyc więc chyba nie jest żle. Porozglądaj sie jeszcze może znajdziesz inny klub. Plusem Iskry jest to że jest dobrze zorganizowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja chodze do Iskry, ale na taniec nowoczesny, wiec o towarzyskim nie moge wiele powiedziec. Mimo to przez pierwszy rok mialam zajecia z Michalem Szuba i mysle ze dobrze uczy, jest wymagajacy, a z tego co widzialam to towarzyski dobrze tanczy, tym bardziej ze wybrali go do "Tanca z gwiazdami".
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja natomiast tańczyłam trochę w klubie "Flamenco" i ten mogę śmiało polecić bo ja byłam bardzo zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
a chodził może ktoś z Was do Iskry w Katowicach? Są jakieś opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Zawsze fajnie wzorować opinię na podstawie opinii znajomych, zamiast spróbować samemu. Ja chodzę na zajęcia już od jakiegoś czasu i zawsze są odrabiane, jak nie moge przyjść, pani instruktorka jest mega wyrozumiała i ma fajne podejście. Jedyny minus to taki, że czasami jest niezły wycisk, no ale jak ktoś się na tańce zapisuje, to chyba tego się oczekuje, nie?
Co do Katowic, byłam tam kilka razy i też fajnie prowadzone, przyjdź sobie na lekcję i zobacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Pracowałam tam ponad pół roku jako recepcjonistka! Zwolniłam się z powodu nie wypłacenia mi wypłat. I jak dotąd czekam na dwie wypłaty!! Chyba bez sadu pracy się nie obejdzie zresztą pisałam o tym na blogu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
ja pracowałam tam jako hostessa przez 3 tygodnie, w studiu w Lublinie. To oszuści , dostałam śmieszne wynagrodzenie 20 zł i będe podejmować prawne kroki o wypłatę zaległego wynagrodzenia. Nie polecam współpracy z tą " firmą"....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.