|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Akina
|
Błyszczyk ogniście czerwony pilnie poszukiwany!!!-Proszę o pomoc :))
Witajcie Kochane!Ostatnio spodobał mi się nowy błyszczyk Guerlain z kolekcji jesiennej (nr.25- myślałam, że będzie to ognista czerwień bo tak wyglądał na zdjęciu), ale dziś po przetestowaniu w Sephorze okazało się, że jest on bardziej wiśniowy
![]() Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Błyszczyk ogniście czerwony pilnie poszukiwany!!!-Proszę o pomoc :))
Może sprawdź Maybelline Forever Lipcolour nr 175 - Wild Apple. Jest to jednak szminka.. satynowa, mocno kryjąca. I ogniście czerwona :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
spróbuj czerwonej konturówki na całe usta i bezbarwnego błyszczyku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
witaj
hehe mam taki blyszczyk NOWY - cos powiedziec prezent. jest to naprawde intensywna czerwien..... firma:Revlon-EXTRA VOLUME LIP VARNISH NUMER 4 pozdrawiam. NELI
![]() |
#5 |
Akina
|
Dzięki piękne
![]() ![]() ![]() Ps. Do Tomka: Czy nałożenie konturówki na cale usta nie wysuszy zbytnio ust? -bo mam z tym problem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nie powinna - ja się nie spotkałem z taką opinią, szczególnie, gdy nakładasz na konturówkę błyszczyk lub pomadkę
a jeśli chcesz szybkiego dowilżenia przed malowaniem ust - zawsze możesz posmarować usta wazeliną na 10-15 minut a usta ze zdjęć wyglądają mi na pokryte pomadką z błyszczykiem położonym na środku ust |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam kilku faworytów ale numery muszę sprawdzić w domu.
1. Margaret Astor - fantastyczna głęboka czerwień, satynowa. 2. Revlon - intensywnie jasno-czerwona, mocno kryjąca, mat z delikatnym złotym nalotem (nie brokatem, nie drobinkami tylko z czymś w rodzju złotego pyłku). Trzyma sie jak żadna inna. 3. Bourjois - taka w kredce, z jadnej strony szminka z drugiej kontur. Jasna czerwień, dość trwała - dostałam ją jako "dodatek" do perfum. Kolor podobny do revlonu. Były jednak kupowane dość dawno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Akina
|
Kochana!Jak możesz to sprawdź proszę numery tych błyszczyków/pomadek
![]() Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
Jsli chodzi o blyszczyk zaproponowany przeze mnie REVLONA to patrze na te twoja fotke i powiem Ci tak jest o ok.pol tonu jasniejszy d Lopezowego.Ona ma taki wpadajacy w wisnie zdecydowanie a czytalam ze jakos wisnia Ci nie pasowala. Hehe skomplikowane to to ![]() pozdro NELI
![]() |
#10 |
Akina
|
Witaj Neli!No więc z tymi kolorami to jest bardziej skomplikowane niż myślałam. Ja chyba jestem jakąś damską daltonistką
![]() ![]() ![]() ![]() Czy ten Twój błyszczyk Revlonu można dostać w Polsce?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja znalazłam zdjęcie Zety-Jones z czerwonymi ustami, taki kolor też jest ładny
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
witam
jak dla mnie zeta ma znimy odcien bardzo taki wpadajacy baardzo delikatny burgund....i wisienka... ![]() pozdrawiam NELI
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.