|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urodziny narzeczonej - mam pomysł - pomóżcie :)
Witam Was!
Moja narzeczona niedługo będzie miała urodziny. Wyjazd na kilka dni odpada, bo wypadną one w środku tygodnia. Prawdopodobnie uda się zrobić tak, żebyśmy mieli chociaż ten jeden dzień cały dla siebie. Wiem, że marzy jej się basen, sauna, bicze wodne itp. Myślę, że byłaby wniebowzięta, gdybym zabrał ją na coś takiego. Byłoby super, gdyby nie było to jakieś bardzo tłoczne miejsce i była możliwość wynajęcia tam pokoju, żeby mieć chwilę dla siebie. Mam dla niej prezent, który chciałbym jej wtedy podarować i myślę o jakimś romantycznym jedzonku. Może którąś z Was chłopak/narzeczony/mąż zaskoczył w ten sposób i coś mi doradzicie? Mieszkamy w okolicach Chrzanowa, a więc, żeby to logistycznie dało się rozegrać w ciągu 1 dnia wchodzi wchodzą w grę województwo małopolskie, śląskie i świętokrzyskie. Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodziny narzeczonej - mam pomysł - pomóżcie :)
Cytat:
Gorący Potok koło Nowego Targu- tam jest fantastycznie! No ale jak ty chcesz zrealizować jak rozumiem- wynajęcie pokoju ''na chwilę'' ![]() lepiej, moim zdaniem, przenieść urodziny na weekend przed lub po tych jej urodzinach i pojechać na weekend, z soboty na niedzielę na przykład.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A może wynajęcie pokoju z prywatnym jacuzzi? Ja tak spędziłam ostatnią naszą rocznicę, bardzo fajna sprawa
![]() Wiem, że w Chorzowie jest kompleks z różnymi saunami, jacuzzi i masażami. Widziałam promocyjne wejściówki na grouponie, ale nigdy sama nie byłam.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jakbym wiedział jak rozegrać wynajęcie pokoju na chwilę i miał pomysł na to wszystko to nie pisałbym tutaj... Cytat:
![]() Edytowane przez tunczyk91 Czas edycji: 2015-08-30 o 23:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ewentualnie mozna sie wybrac do Krakowa, rano zaliczyc atrakcje w parku wodnym, a potem pospacerowac po miescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wielokrotnie w podobny sposób organizowałem nasze spotkania. To ma być inne, ma być intymnie, ma być długa "chwila" sam na sam, żebym dał jej prezent, żebym mógł z nią poważnie, bez pośpiechu porozmawiać... Macie może jeszcze jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.