|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Forever alone?
Przyznaję, że założyłam ten wątek głównie po to żeby się wyżalić, bo mam gorszy dzień, ale też żeby może dowiedzieć się co mogę zmienić - może ktoś miał podobną sytuację, albo może mi powiedzieć, co go irytuje w innych ludziach.
Mam 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka. Wiem, że można powiedzieć, że jestem młoda, wszystko przede mną... Problem jest taki, że jestem samotna od zawsze, nigdy nawet się nie przytulałam z facetem. Nigdy nikt nie zaprosił mnie na randkę. Moje powodzenie u mężczyzn jest zerowe. Jestem introwertyczką, dość rzadko wychodzę, miałam ,,babską" klasę i liceum i równie babski jest mój kierunek studiów. Jednak kiedy wychodzę też nikt nawet na mnie nie spojrzy i sytuacja nie wygląda lepiej również gdy próbuję na portalach randkowych - nawet gdy ktoś się odezwie, rozmowa szybko się kończy, mimo że nie mówię nic nieodpowiedniego. Ogólnie próby na portalach randkowych tylko podkopują moją i tak niską samoocenę. Nie jestem zbyt ładna - poniżej przeciętnej, ale jestem szczupła, mam 165 ( więc mój wzrost nie odstrasza), dbam o wygląd i higienę, o odpowiedni strój, zawsze mam makijaż. Staram się być miła i uśmiechnięta. Mam problemy w relacjach z ludźmi w ogóle, szczególnie jeśli chodzi o nawiązywanie bliskich relacji, ale to chyba nie w tym rzecz (?) - w końcu nikt o tym nie wie przy pierwszym poznaniu. Czy jest możliwe, że moja postawa, sposób bycia jest odstręczający mimo, a o tym nie wiem? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Forever alone?
A sama próbujesz napisać do kogoś na tych portalach randkowych ? Kto ucina te rozmowy ? On czy Ty ?
Może jakieś fora tematyczne ? Masz jakieś hobby pasje ?
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że to przez to, że jesteś brzydka
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Każda kobieta jest ładna, jeśli o siebie dba
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moją pasją jest muzyka, ale poza chodzeniem na koncerty nie wiąże się ze spotkaniami z ludźmi.Wiem, ale liczę, że może jeśli popracuję nad swoją postawą i zachowaniem, to znajdę jakiegoś brzydala do pary
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także myślę, że uzbrój się w cierpliwość i sama zagaduj i może uda się w końcu, ale oczywiście nic na siłę.Ooo to może poznasz kogoś z kim będziesz mogła pójść na koncert. Spróbuj, nic nie tracisz a możesz zyskać
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
A Ty zapewne taki przystojny jesteś, że majty przy pierwszym spotkaniu w dół lecą.
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyczyn może być oczywiście wiele, ale jeśli nawet na portalu randkowym laska nie ma powodzenia, to raczej jest brzydka i to jest moje spostrzeżenie, a nie atak/chamstwo |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Możesz mieć swoje, ja również mogę mieć swoje, względem Twojej osoby, pozdrawiam!
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja to paskudna muszę być, bo czasami mi na odpisywali na wiadomości na portalach randkowych
![]() |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
autorka napisała:
Cytat:
poza tym autorka sama zasugerowała, że jest brzydka - tzn poniżej przeciętnej co twoim zdaniem w tobie jest najbrzydsze autorko? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
y u do dis
|
weźcie nie karmcie trolla, przecież typ wszędzie pisze takie bzdury że szok. jestem brzydka, chłopaka miałam i to niejednego, konto na portalu randkowym również i znaleźli się zainteresowani. Twój argument jest inwalidą.
autorko, czasem tak bywa że z człowiekiem niby jest wszystko w porządku, a nikogo nie może znaleźć. po tym co napisałaś myślę że problem jest głównie w tym że rzadko wychodzisz, przebywasz wśród dziewczyn i nie masz okazji do poznawania mężczyzn. na portalu randkowym baaardzo ciężko trafić na kogoś normalnego, próbuj, może sie uda, ale takich którzy po jakimś czasie przestają odpisywać jest sporo. i spróbuj for czy grup na fb. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wizaż prawde Ci powie
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że jest taki osobnik jak krewet
Inaczej w życiu bym na to nie wpadła. Ale jakoś moja samoocena nie ucierpiała a wręcz miewa się wyśmienicie i znalazł się wielbiciel mojej urody
![]() |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcę być chamski ani nic, ale jeśli laska ma 23 lata i nikt nigdy nigdzie jej nie zaprosił to coś kurde musi być nie tak
to, że jest introwertyczką nie ma znaczenia, bo w internecie też się nią nie interesują inna sprawa, że takim mianem określa się co druga dziewczyna w Polsce, bo to takie inne |
|
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedzi, trochę lepiej się już czuję
Zwykle staram się o tym nie myśleć, ale czasem łapie mnie dół, szczególnie teraz gdy tyle ślubów na każdym kroku
|
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Rzadko gdziekolwiek wychodzisz, a jeśli już, to przebywasz głównie w kobiecym gronie. Jasne więc, że trudno Ci na kogoś trafić.
Na portalach randkowych czasem naprawdę trudno znaleźć odpowiednią osobę, więc tym bym się nie przejmowała. Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-08-31 o 16:17 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koncerty lubisz, tak? Więc pewnie masz jakieś ulubione zespoły/wykonawców, to może poszukaj na fb innych fanów? Z nimi będziesz miała o czym rozmawiać
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko przyjdzie z czasem, głowa do góry nie wszyscy muszą wiązać się w tym wieku
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim sensie masz problem z bliższymi relacjami z ludźmi? Powiedz coś więcej, bo wydaje mi się, że rzecz może być właśnie w tym. I mylisz się twierdząc, że to nie jest odczuwalne przy pierwszym spotkaniu. Wyczuwa się skrępowanie, spięcie czy jakąś sztuczność. O co chodzi z tymi kontaktami bezpośrednimi?
A jak z Twoimi znajomymi? Masz przyjaciół, lub przyjaciółkę? Pytałaś ich, jak widzą Twój brak powodzenia? bo oni znają całokształt Twojej osoby, a my tutaj nie bardzo
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-08-26 o 02:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Burak.

Moją pasją jest muzyka, ale poza chodzeniem na koncerty nie wiąże się ze spotkaniami z ludźmi.