Nowy program Kosmetyk Wszechczasów - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2002-05-01, 22:18   #1
admin
Gość

Nowy program Kosmetyk Wszechczasów

Jak to ja - nieco złośliwie [img]icons/icon12.gif[/img] - zaostrzę Wam apetyciki na nowy program do obsługi katalogu Kosmetyk Wszechczasów. Mam nadzieję, że w przeciągu dwóch tygodni uda mi się ukończyć nad nim prace (program już pracuje, w tej chwili jest mocno testowany), a tutaj krótka lista jego nowych możliwości:

<ul>[*]KW będzie zintegrowane z Forum Plotkowym. Czyli przeglądając kosmetyki będziecie mogły rozpocząć wątek o konkretnym kosmetyku - na przykład pytać, gdzie można do kupić i tak dalej - i KW będzie pamiętać gdzie jest ten wątek i zbierać w tym samym miejscu wszystkie pytania i odpowiedzi. [img]icons/icon7.gif[/img]
W ten sposób unikniemy sytuacji, kiedy wiele osób wpisując ocenę pyta się o możliwość jego kupna, cenę, dodatkowe opinie. Na forum jest to jak najbardziej możliwe - i - co najważniejsze - nie musicie 2x zadawać tego samego pytania [img]icons/icon7.gif[/img][*]W każdej kategorii będzie można zapoznać się z najlepiej oceniamymi kosmetykami - np. z 3 najlepszymi podkładami, 3 najlepszymi korektorami itd. Czyli będziemy znali już nie tylko kosmetyk który wygrał spośród wszystkich kategorii, ale również kosmetyki z poszczególnych działów będą miały swoich faworytów.[*]Zdjęcia kosmetyków będą powiększalne - czyli będziecie mogły przyjrzeć się dokładniej nowościom w KW (pod warunkiem, że ktoś z redakcji dokopie się do dobrej jakości zdjęć...)[*]Wszędzie na listach (tak jak na głównej stronie) będą widoczne ikonki kosmetyków - ich pomniejszone zdjęcia - dla lepszej orientacji w katalogu [img]icons/icon7.gif[/img][*]Użytkowniczki przeglądarek Netscape nie będą miały problemów z wyświetlaniem katalogu, naprawiono już większość błędów w oprogramowaniu...[*]oprócz tego coś około 100 poprawek programu, nowe statystyki (np. najczęściej oglądane kosmetyki), szybciej ładujące się strony... i wiele wiele innych (wszystkiego Wam nie mogę powiedzieć, coś muszę zostawić sobie w zanadrzu [img]icons/icon12.gif[/img] )[/list]
Brzmi nieźle?

[img]icons/icon35.gif[/img]
ZLO
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-05-01, 22:18   #2
admin
Gość

Nowy program Kosmetyk Wszechczasów

Jak to ja - nieco złośliwie [img]icons/icon12.gif[/img] - zaostrzę Wam apetyciki na nowy program do obsługi katalogu Kosmetyk Wszechczasów. Mam nadzieję, że w przeciągu dwóch tygodni uda mi się ukończyć nad nim prace (program już pracuje, w tej chwili jest mocno testowany), a tutaj krótka lista jego nowych możliwości:

<ul>[*]KW będzie zintegrowane z Forum Plotkowym. Czyli przeglądając kosmetyki będziecie mogły rozpocząć wątek o konkretnym kosmetyku - na przykład pytać, gdzie można do kupić i tak dalej - i KW będzie pamiętać gdzie jest ten wątek i zbierać w tym samym miejscu wszystkie pytania i odpowiedzi. [img]icons/icon7.gif[/img]
W ten sposób unikniemy sytuacji, kiedy wiele osób wpisując ocenę pyta się o możliwość jego kupna, cenę, dodatkowe opinie. Na forum jest to jak najbardziej możliwe - i - co najważniejsze - nie musicie 2x zadawać tego samego pytania [img]icons/icon7.gif[/img][*]W każdej kategorii będzie można zapoznać się z najlepiej oceniamymi kosmetykami - np. z 3 najlepszymi podkładami, 3 najlepszymi korektorami itd. Czyli będziemy znali już nie tylko kosmetyk który wygrał spośród wszystkich kategorii, ale również kosmetyki z poszczególnych działów będą miały swoich faworytów.[*]Zdjęcia kosmetyków będą powiększalne - czyli będziecie mogły przyjrzeć się dokładniej nowościom w KW (pod warunkiem, że ktoś z redakcji dokopie się do dobrej jakości zdjęć...)[*]Wszędzie na listach (tak jak na głównej stronie) będą widoczne ikonki kosmetyków - ich pomniejszone zdjęcia - dla lepszej orientacji w katalogu [img]icons/icon7.gif[/img][*]Użytkowniczki przeglądarek Netscape nie będą miały problemów z wyświetlaniem katalogu, naprawiono już większość błędów w oprogramowaniu...[*]oprócz tego coś około 100 poprawek programu, nowe statystyki (np. najczęściej oglądane kosmetyki), szybciej ładujące się strony... i wiele wiele innych (wszystkiego Wam nie mogę powiedzieć, coś muszę zostawić sobie w zanadrzu [img]icons/icon12.gif[/img] )[/list]
Brzmi nieźle?

[img]icons/icon35.gif[/img]
ZLO
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-05-02, 00:06   #3
Mgiełka
Rozeznanie

GG do Mgiełka
Re: Nowy program Kosmetyk Wszechczasów

Dla mnie bomba! [img]icons/icon20.gif[/img]
My hero!
Mgiełka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-05-02, 00:06   #4
Mgiełka
Rozeznanie

GG do Mgiełka

Dla mnie bomba! [img]icons/icon20.gif[/img]
My hero!
Mgiełka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-05-02, 11:37   #5
guest
Zakorzenienie

calkiem zadowalajaco.....hiihi... .......ssssssssssssssssss suuuuuuuuuuuuuuppppppppee eeeeeeeeeeeeeer))
czekamy na zmiany...[img]icons/icon7.gif[/img]
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-05-02, 11:37   #6
guest
Zakorzenienie

calkiem zadowalajaco.....hiihi... .......ssssssssssssssssss suuuuuuuuuuuuuuppppppppee eeeeeeeeeeeeeer))
czekamy na zmiany...[img]icons/icon7.gif[/img]
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-21, 14:28   #7
vilandra
Zakorzenienie

Dot.: Nowy program Kosmetyk Wszechczasów

ale historie wyciągnełam.........
Ciekawam, czy Zło przypuszczał , że 4 lata później KWC rozrośnie i spopularyzuje sie do taaaaaaaaakich rozmiarów
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-29, 16:47   #8
moosey
Przyczajenie

Mam wielką prośbę do Moderatora lub tych, którzy zarządzają stroną. Była kiedyś w KWC taka świetna opcja "porównaj z innymi". Dzięki temu nawet jeśli nie było kosmetyków, które spełniały kryteria na "najlepsze w kategorii", można było łatwo odnaleźć te najlepiej oceniane. Poza tym nie zawsze chcę się ogrniczać w poszukiwaniach do tych, które się się znajdą na "liście wspaniałych". Teraz pozostaje mi wyszukiwanie kosmetyków z całej listy, a to już mocno czasochłonne. Byłabym wniebowzięta, gdyby tamto ułatwienie powróciło do łask.
Serdecznie pozdrawiam,
Iza
Stary 2007-01-29, 16:50   #9
moosey
Przyczajenie

Gratuluję wszystkich ulepszeń! Moja uwaga to drobna sprawa. Dzięki KWC już nie kupuję kosmetyków w ciemno.
Stary 2007-01-29, 17:00   #10
Ally83
Zakorzenienie

moosey - zajrzyj na forum techniczne dla KWC i tam zapytaj
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-29, 17:20   #11
Zmijka
Zakorzenienie

ale stary wątek
a ten program niestety nie działa, a juz raz pisałam czy nie dało by się "wrócic" do czegoś takiego
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości