|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
..Zmiana =)
Chciałabym zmienic fryzure, tylko nie mam pomyslu na jaka
myślalam nad grzywka, tak na bok...wlosy mam do lopatek, trudne do ulozenia, nie sa ani proste ani krecone..konce sie wykrecaja na wszystkie strony...Prosze o jakieś propozycje ![]() pozdrawiam Edytowane przez Adusia90 Czas edycji: 2005-05-23 o 17:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..Zmiana =)
No i czemu nikt nie odpisuje??: (
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo przypominasz mi Mandy Moore.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś z jej fryzurek Cię zainspiruje
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no i bylam u fryzjera...:p zalaczam zdjecia z obecnym wygladem =]
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie.
Wykorzystałaś któreś z moich zdjęć?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
niestety drukarka sie zepsuła..nie mialam jak wydrukowac
ale wytlumaczylam o co chodzi dla fryzjerki pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
hmmm mam podobna do ciebie pociagla twarz i jutro ide do fryzjera, wiec szukam inspiracji
zastanawiam sie nad grzywka, ale twoja fryzurka mi sie podoba pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
pasuje Ci ta fryzurka
wiesz co, chyba wydrukuję i wezmę do fryzjera jak pójdę niedługo ;d właśnie o taką fryzurkę mi chodzi
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ja również mam włosy lekko falowane, takie bliżej nieokreślone
bardzo podoba mi sie twoja nowa fryzurka, sama chce sie podobnie teraz obciąć (obecnie mam włoski troszke krótsze niz twoje na pierwszym zdj)mam tylko jedno pytanko: jak ci sie teraz ukladaja wloski? nie kreci sie za bardzo grzywka? prosze daj znac jak najszybciej bo do fryzjera wybieram sie w tym lub przyszlym tygodniu i nie wiem czy moge zrobic sobie grzywke z gory dziekuje za odp!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
myślałam ze mi odpowiesz... ale trudno > teraz jestem w kropce ;/ nie wiem czy w koncu robic ta grzywke czy nie ...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Jeny!! sliczna fryzurka!! super w niej wygladasz.. i nawet nie potrzebowałas pomocy:P pozdrawiam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo korzystna zmiana! Swietna fryzurka!
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

myślalam nad grzywka, tak na bok...wlosy mam do lopatek, trudne do ulozenia, nie sa ani proste ani krecone..konce sie wykrecaja na wszystkie strony...

ale wytlumaczylam o co chodzi dla fryzjerki
pozdrawiam