|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ból brzucha faceta po sexie oralnym
Jestem z moim TZ juz ładnych kilka lat i zawsze po wykonaniu przez niego minetki boli go następnego dnia żołądek.. Od razu pisze ze to nie kwestia infekcji bo musialabym ja miec dobre 8 lat caly czas. I nie kwestia higieny bo zawsze po dokladnym prysznicu... W koncu dalismy sobiw z tym spokoj bo mi lepsza frajde sprawiaja jego paluszki a i on nie musi sie nast dnia meczyc. Mial moze ktos tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ból brzucha faceta po sexie oralnym
Może ma na Ciebie alergię... pokarmową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dopatrywałabym się tutaj żadnego związku między jego żołądkiem a Twoimi miejscami intymnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a może to stres? może się denerwuje tą ,, minetką" i go boli brzuch? przepraszam bardzo, ale strasznie się uśmiałam z powodu twojego postu autorko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ktoś tu się chyba zwyczajnie wtkręca
![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Yy a skąd doszliście do wniosku , że to po minetce? O_O Jeśli to on zasugerował, że to jest przyczyną to może po prostu nie lubi tego robić, a nie wiedział jak Ci o tym powiedzieć to zmyśla bóle brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może to robi w tej samej pozycji ciągle i np uciska przy tym okolice brzucha? Czyli np choćby Ty leżysz na plecach a on musi klęknąć przed Tobą potem jeszcze się pochylać, więc jest to pozycja , w której na pewno uciskany jest brzuch i nie tylko. I dlatego potem boli go brzuch a w trakcie nie odczuwa tego bo wtedy inne odczucia to zakłócają.
![]() Jeśli to nie chodzi o wykręcanie się to po prostu zaproponuj inną pozycję?? Może na boku i leżąco? Popróbujcie różnych rzeczy. Troche dziwne to jest żeby sama w sobie mineta powodowała ból brzucha i to nie Twój tylko partnera. Raczej powodem są jakieś okoliczności towarzyszące. Dodatkowo może to głupi pomysł i niemożliwy do wykonania( nie wiem, bo nigdy nie miałam takiego problemu) żeby np facet założył na język gumkę czy worek foliowy.... po prostu coś co nie pozwoli żeby jego ślina miała styczność z Tobą. Albo po prostu metodą prób eliminujcie różne powody. Edytowane przez afrodytek Czas edycji: 2014-09-26 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ej to nie jest śmieszne, mam to samo... Po robieniu minetki dostałem boleści brzucha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jeżeli tylko babka szczytuje to napalonego faceta może później boleć w podbrzuszu :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie, to nie jest to powiązane z tobą. Może nie lubi tego robić, może zjadł coś tego wieczoru? Różnie bywa. Ja rozumiem w odwrotną stronę, bo np. połykanie spermy może trochę zamulić żołądek, ale z czymś takim Autorko jak twoja sytuacja, nigdy się nie spotkałam
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.