Czeste zbiegi okolicznosci. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-01, 20:48   #1
kasienka129
BAN stały

Czeste zbiegi okolicznosci.

Witajcie, spotykam pewna osobe w roznych miejscach dosc czesto od dluzszego czasu.przypadkowe spotkania np w bibliotece, w markecie, w autobusie, O roznych porach dnia itd wiec nie jest to ustawiane ze we wtorek zawsze o godz 15 jedzie autobusem nr 3 do marketu a w czwartek "15" do filharmonii i jest rotacja co wt i czw. Da sie ta osobe zauwazyc, nikt nowy, pewnie ona mnie tez zauwazyla ze moze ta osobe dziwic ta przypadlosc. Kontakt jest obojętny, przechodzimy obok siebie i nic. Jestem ciekawa czy tez macie to samo

Czy glupio bedzie zaproponowac tej osobie spotkanie?
kasienka129 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 23:08   #2
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Czeste zbiegi okolicznosci.

Chcesz proponować obcej osobie spotkanie tylko dlatego, że ją widujesz w autobusie?
Trochę nie rozumiem.

Jak się mieszka w okolicy/ma podobne trasy do przejechania, to bywa tak, że się często widzi jakąś osobę... Ale nie ma co dorabiać do tego ideologii, większość ludzi pewnie nawet nie zwróci uwagi.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 23:08   #3
Elfir
Zakorzenienie

raczej wpadł ci facet w oko i dlatego zwracasz uwagę, że bywacie w tych samych miejscach.
Zacznij od uśmiechnięcia się do niego.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 23:22   #4
kasienka129
BAN stały

To prawda, wpadl w oko, ale nie mieszkamy w pobliżu, przynajmniej tyle ze nie wiem nic o jego adresie.nie mamy wspolnych tras, tylko miejsca gdzie go czasem widuje. Nie wiem nawet gdzie pracuje i w jakich godzinach. W ktorym duzym miescie mozna sie spotkac z ta sama osoba, kilkanascie razy w roznych miejscach na roznych dzielnicach. Rozumiecie pojade w srode do biblioteki o 16 i go tam zastane mimo ze przeciez między otwarciem a zamknieciem mamy kilka godzin. Nastepnym razem pijade do biblioteki w poniedzialek i tez będzie książki wypozyczal tym razem o 11 rano. Pojade sobie w sobote na basen o 18 i trach on tez tam plywa - A on nie moze przyjsc na 20? To nic. bede jechac autem do pracy a on przez pasy przejdzie raz jedyny na kilka miesiecy.

Sądziłam ostatnio ze nasze drogi sie rozeszly ale nic bardziej mylnego. Po kilku dniowej rozlace pojechalam w x miejsce i go spotkalam. Mamy obecnie 2 miejsca wspolne, kiedys bylo inne! do ktorych mozna dotrzec o roznych godzinach, do jednego miejsca przyjezdzamy na ta sama, mnie akurat tak pasuje. Jemu tez widocznie. I nie ma mowy o sledzeniu. Ale ze przychodzi duzo osob do biblioteki czy na basen to zadnej juz nie spotkalam po raz drugi na miescie, poza nim

Edytowane przez kasienka129
Czas edycji: 2015-09-01 o 23:35
Stary 2015-09-02, 02:02   #5
Limonka2738
Zakorzenienie

Zbieg okoliczności czy nie, jeśli Ci się podoba, to następnym razem zagadaj.

Tylko może nie mów mu, że go tak często widujesz, bo może być dziwnie, jesli on cię nie skojarzy.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 05:53   #6
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka129 Pokaż wiadomość
Po kilku dniowej rozlace

Po czym?
Dziewczno to jest gość którego czasem spotykasz! Jak chcesz do niego zagadac to to po prostu zrób.. Tylko oszczedz mu tego co tu napisalas bo pomyśli ze jakąś nawiedzona...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 06:20   #7
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Ja mijam kilku ludzi zawsze o tej samej porze w ciągu dnia czy tygodnia. zawsze traktowała to normalnie. Dla mnie to zrozumiałe ze każdy ma swoją rutynę i jeśli używa się transportu publicznego to będziesz go widywać zawsze o tej samej porze chyba że się spozni
Myślę że lepsza opcja będzie uśmiech na początek a nie odrazu ppropozycja spotkania. Ja np mam kilku ludzi którym mowie hi! kiedy ich spotykam chociaż ich nie znam .sami zaczęli widzac mnie każdego dnia na tym samym przystanku albo mijając mnie w mieście o tej samej porze.
Jeśli facet nie odwzajemni usmiechu to bym sobie darowała. on może nawet ciebie nie zauwazac możesz nie być w jego typie itp . uśmiech to neutralna zaczepka ty się usmiechniesz raz czy dwa następnym razem on się uśmiechnie pierwszy może powie cześć i sprawa ruszy ;-).
Zdecydowanie odradzam podchodzenie I proponowanie spotkania zbyt desperackie
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-02, 07:54   #8
kasienka129
BAN stały

NIe dopisałalam tego ale patrzyl sie na mnie. Mogl zauwazyc ten fenomen. moze ma dziewczyne, moze nie chce miec jej, moze jest niesmialy, niestety mam nadwage co juz jest minusem i stad chodze na basen. Popsula nam se ta sama rzecz w telefonie, przyszedl do salonu z telefonem oddawac na gwarancje
Stary 2015-09-02, 09:34   #9
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

To nie jest żaden fenomen gościu jeździ busem o tej samej porze co ty .na pewno wielu innych ludzi tez jeździ zawsze tym busem tylko oni ci w oko nie wpadli wiec ich nie zauważasz. Wyluzuj
Uśmiechnij się następnym razem później machnij głową na cześć i zostaw sprawy w jego rękach jak jest zainteresowany to się odezwie jak nie to przynajmniej siary sobie nie zrobisz i nie będziesz musiała innym busem jezdzic.
Nie wyrywaj się się z propozycjami spotkania .mówię ci ze ja też widuje tych samych ludzi w autobusie mowie im nawet dzień dobry ale nie chciałbym bliższych kontaktów.
Daj facetowi do zrozumienia ze go widzisz i zostaw akcje w jego rekach
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości