|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kasa od chłopaka
Hej, mam pewien problem, jakiś czas temu pozyczylam od mojego chłopaka kasę 30 zł, bo były mi bardzo potrzebne, obiecalam mu, że oddam w ciągu miesiąca, i właśnie w połowie września mija miesiąc.Tylko, że ja nie wiem, czy będę miała miała ta kasę.I tak zastanawiam, czy jest jakiś inny sposób, żebym nie musiała oddawać tych pieniędzy, tylko jakoś inaczej mu oddać?Macie jakie pomysły?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kasa od chłopaka
Cytat:
A tak serio, chodzi o 30 zł czy Ci się pomyliło i chodzi o 300? Tak czy inaczej, przecież powiedz mu po prostu, że przepraszasz i nie masz jak teraz oddać i oddasz jak tylko będziesz miała. Ja o 30 zł od swojego faceta nawet bym się nie upominała, co innego 300 albo 3000 :P |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co bym zrobiła: - pożyczyła od rodziców lub - porozmawiała z chłopakiem o przełożeniu terminu spłaty, ewentualnie rozłożeniu na raty |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Mimo wszystko mam nadzieję, że 12latki nie zastanawiałyby się ,,jak inaczej" oddać swojemu chłopakowi kasę D:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Ech, podobno Autorka ma 25 lat. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby czytać jej inne wątki, nie dziękuję Wam
|
|
|
|
|
#8 |
|
live your passion
|
Trudno powiedzieć "niestety nie będę mogła ci oddać pieniędzy w umówionym terminie, ale zwrócę jak tylko będę miała" i zwrócić jak tylko będziesz miała? Tylko oddaj od razu, a nie zwlekaj czy wydaj na jakieś pierdoły. W sumie przypomniały mi się słowa mojej babci "chcesz mieć wrogów to pożycz komuś pieniądze".
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np.: trzy godziny sprzątania? dwie godziny prasowania? Mnie tam już w tych wizażowych związkach nic nie zdziwi
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie w takiej sytuacji byłoby oczywiste żeby pogadać z drugą osobą czy mogłabym oddać później albo w ratach, szczególnie jakby to była bliska osoba. jakbym komuś pożyczyła a ta osoba w umówionym terminie ani nie oddała kasy ani nie powiedziała że odda później to byłaby to ostatnia pożyczka
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Autorka ma niezwykle bujne życie miłosne. Aż dziw, że przejmuje się trzema dychami skoro tyle innych kwestii jeszcze do końca nie wyjaśnionych...
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A co do pytania to bez względu na kwotę - przeprosić i: - powiedzieć kiedy będziesz miała i poinformować że wtedy oddasz, lub - oddaj ile masz i powiedz, kiedy będziesz mieć resztę. |
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
i na drugi raz nie pozyczaj jak nie jestes pewna czy bedziesz miala zeby oddac
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
uważaj, naliczy ci odsetki.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Po samych tytułach już się dziwnie czuje, żałuje, że to zrobiłam ale ...
A co do pieniędzy to może po prostu wystarczy porozmawiać ? ...
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Omg..rad juz chyba udzielono, a ja mam off topa. Powiedzcie mi jak wejść w inne wątki konkretnej Autorki z telefonu? Trzeba w wyszukiwarce czy jest jakaś droga na skróty? ;p
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Letik. Chodzi Ci w aplikacji mobilnej? Nie wiem czy na każdym telefonie jest tak samo ale u mnie jest tak, że klikam miniaturkę autorki później rozwijam na górze na fioletowym pasku listę tam gdzie jest jej nick i wybieram rozpoczęte przez nią tematy ;-)
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Ja mojemu jestem winna dwa tysiące i od kilku lat nie0mogę mu oddać.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalisz się czy żalisz ?
Autorko kwota 30 zł, nie jest jakimś ogromnym długiem. Naprawdę nie masz tyle kasy ? Powiedz jak się sprawy mają i obiecaj, że oddasz jak już będziesz miała tę kasę.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.