|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marescialla Santa Maria Novella i Le Mat Mendittorosa - poszukuję
+ Copal Azur Aedes de Venustas
najchętniej w większej ilości 10-20 ml ale wezmę każdą dostępną ilość w zmiana mogę zaproponować odlewki zapachów niszowych: - Passage d'Enfer L`Artisan - Volutes Diptyque - Dzhari Phaedon - The Afternoon of a Faun Etat Libre d`Orange - Pink Quartz Olivier Durbano - Diptique Cedre 2 ml oraz mogę zrobić odlewki z posiadanych przeze mnie zapachów: - Code Woman Armani (nowy flakon 30 ml kilka razy użyty) - Angel edp - Perles Lalique (duża ilość) - esencia de Duende J. Del Pozo - mogę oddać z flakonem, myślę że zostało około 20 ml z 50 - Euphoria Calvin Klein (mogę oddać z flakonem, zostało 10-15 ml) - Irresistible Givenchy (z falkonem około 10 ml) - Burberry Women Burberry edp mam jeszcze trochę odlewek 1 ml np - Dolce&Gabbana The One Desire EDP (użyte 2 razy) - Kenzo Amour EDP (użyte 2 razy) - Yves Sain Laurent Manifesto (3/4 fiolki) - Hypnotic Poison Christian Dior edp - Poison Christian Dior edt - Innocent Thierry Mugler edp - Alien Eau Extraordinaire Thierry Mugler mogę zamieścić zdjęcia jak ktoś będzie zaintersowany pozdrawiam Dominika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marescialla Santa Maria Novella i Le Mat Mendittorosa - poszukuję
jesli szukasz cos innego oprocz zapachu o ktorym wspomnialas to mnie interesuja:
-odlewka Perles Lalique - Yves Sain Laurent Manifesto (3/4 fiolki) - Innocent Thierry Mugler edp - Alien Eau Extraordinaire Thierry Mugler
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
karolina0203 - zależy co masz na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie mam zapachu którego szukasz ale może coś innego wpadnie Ci w oko za Code?
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no niestety nic nie znalazłam u Was, a szkoda
![]() oprócz zapachów, których szukam i pragnę ![]() ![]() pozdrawiam Dominika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
podnoszę wątek i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z chociaż z jednym z moich ulubionych zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.