|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem ze studiami - UwB dodatkowa rekrutacja
Cześć, piszę do was z zapytaniem. Mam dylemat.
W pierwszej części rekrutacji niestety nie dostałam się na studia (słabo poszła maturka :/ ) Ale chciałąbym ponownie startować w rekrutacji uzupełniającej, niestety nie ma tam już mojego kierunku. I teraz mam do wyboru: - praca socjalna - zarządzanie przedsiębiorstwem - Logistyka - Stosunki międzynarodowe Jest jeszcze kilka innych, ale te głównie mnie interesują. Od zawsze myślałam aby robić coś związanego z matematyką, jednak niestety na maturze poległam, więc troszkę się boje ponownie z nią startować. Czy są jakieś inne kierunki jakie polecacie na Uniwersytecie w Białymstoku ? Czy któraś z was studiuje na którymś z ww kierunków ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem ze studiami
Cytat:
A co Cię dokładnie z matematyką interesuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A może poczekaj, popracuj, poucz się języka i startuj za rok na ten kierunek, na którym Ci najbardziej zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
W Białymstoku warto studiować prawo i kierunki medyczne - wszystko inne jest na dosyć niskim poziomie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pytania autorki - obstawiałabym logistykę, ale lepiej chyba za rok poprawić maturę i dostać się na tamten konkretny kierunek.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.