|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chudnięcie a skóra :)
Hej Dziewczyny
Jak wiadomo podczas ćwiczeń i zdrowej diety chudniemy jedne wolniej inne troszkę szybciej ale zachowując umiar 0,5-1kg/tydzień. Ja ćwiczę tak naprawdę od stycznia tego roku zaczynałam z wagą 90 kg obecnie mam na liczniku 65 ( jeeeej ) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Chudnięcie a skóra :)
Może masaże z udziałem kremów ujędrniających.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
kremy ujędrniające, zwłaszcza na biust dedykowane do biustu, ewentualnie kremy na rozstępy
rano i wieczorem masaże szorstką szczota na sucho całego ciała, żeby poprawić krążenie nie pytaj innych co używają, na Ciebie nie musi działać, testujesz na sobie idziesz do drogerii i kupujesz, raz tej raz innej firmy z doświadczenia wiem, że jeśli przy pierwszym opakowaniu nie widać efektów, to one często pojawiają się przy drugim tu pewnie o wyborze będzie decydował portfel naprzemienne natryski zimne i ciepłe jeśli cię stać i masz blisko- raz w tygodniu sauna rozgrzewasz się, myjesz, wskakujesz do lodowatej wody i wytrzymujesz jak najdłużej, od nowa rozgrzewasz się....itd dbaj o odpowiednie nawodnienie organizmu (najlepszy wskaźnik- kolor moczu, ma być słomkowy) sporo schudłaś i jeśli nie robiłaś tego wszystkiego wcześniej to już masz nadmiar skóry w paru miejscach... jeszcze jest szansa, że się uda, zobaczysz jak zareaguje Twoje ciało ogólnie, tu trzeba być bardzo cierpliwym i zdyscyplinowanym pomagają tez ćwiczenia, które wpływają na lekki rozwój mięśni, bo one często ładnie wypełniają te miejsca, gdzie kiedyś był tłuszczyk i to trochę ratuje wygląd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Możesz próbować masować, wcierać, szorować, ale czarno to widzę, jeśli już teraz w pewnych miejscach ta skóra jest. Schudłaś jednak sporo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
bio oil i palmers.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mam podobny problem tyle tylko,że ja schudłam mniej.Z wagi 90 kg do 72 kg i już widzę sporo lużnej skóry głównie na udach i brzuchu.Chce zejść do 57 kg ale przeraża mnie co będzie dziać się z moją skórą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.