|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wycofany podkład Clinique Supermoisture - co w zamian?
Witajcie,
poszukuję podkładu dla mojej mamy - wiek 60+, skóra sucha. Pożądane cechy podkładu - nawilżanie i rozświetlenie. Krycie - raczej średnie. Dotąd mama używała podkładu Clinique Supermoisture i była z niego bardzo zadowolona, ale niestety został wycofany. Czy któraś z Was używała tego podkładu lub ma podobną cerę i może mi coś poradzić? Dziękuję bardzo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wycofany podkład Clinique Supermoisture - co w zamian?
Clinique Supermoisture - to był mój ulubiony podkład, nie wiem , dlaczego został wycofany, ciągle poszukuję zamiennika, obecnie mam Estee Lauder Perfectionist i jestem średnio zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
od kilku tygodni używam nowości od Givenchy - Teint Couture Balm Blurring Foundation Balm i sprawdza się u mnie idealnie. polubiłam go jeszcze bardziej niż podkład Clinique. twarz wygląda po nim świeżo i promiennie. z racji, że to nowość, nie ma jeszcze opinii i recenzji na jego temat, dlatego warto poprosić o próbkę przed zakupem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny.
![]() Wezmę próbki dla mamy, choć widzę, że te podkłady są bliżej cenowo do 200 zł niż 150 zł, a w takich okolicach mieścił się cenowo tamten Clinique. Czy ktoś jeszcze może polecić podobny podkład w cenie do 150 zł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może napisz do BOK Clinique jaki podkład proponują na miejsce wycofanego?
![]() Ten pewnie by się nadawał (nawilżenie, do skóry dojrzałej, suchej, krycie średnie) - http://www.clinique.com.pl/product/1...KAD/index.tmpl ; ze zniżką z newslettera wyjdzie poniżej 150zł (15% rabatu)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mac face and body - wygląda bardzo naturalnie, ma lekkie krycie, które można budować. Nie wchodzi w pory, nie podkreśla zmarszczek, po nałożeniu nie czuje ściągnięcia. Bardzo polecam, to jest mój ulubiony podkład.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.