|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Sierpień perfumy i dużo pielęgnacji z różnych półek za wishnieaktualne Wymienię Zapachy : NOWE: YVES ROCHER Comme une Evidence 50ml Yves Rocher so elixir edp 50ml Yves Rocher Vanille Noire edp 30ml Yves Rocher Quelques notes d'amour edp 50ml Yves Rocher eau de cologne verbena 125ml Yves Rocher 75ml Naturelle Yves Rocher 50ml edt Moment de benheur leau Yves rocher 100ml Gruszka w karmelu Yves Rocher EDT 100ML Lily of the valley Yves Rocher edt 100ml ielona herbata yves rocher 100ml edt brzoskwinia Yves rocher meskie edt ambre noir 50ml Yves Rocher Nature cyprys i grejpfrut edt 50ml Yves Rocher nowa pianka do golenia pikardia ![]() Davidoff cool water happy summer pierw 100ml ubytek nie wielki Shiseido zen limited edytion z 50ml zostało jakieś 27ml Elizabeth Arden sunflower pier 50ml ubytek widac The Secret Soap Story Violet Love Essence 99ml nowa mgiełka Eisenberg Rouge Noir edt jakies 30 z 50ml,lekko ubity na dole flakomik Lolita Lempicka Elle laime 2*7?ml z testowymi ubytkami Unforgivable Woman By Sean John For Women Parfum Puma flowing 50ml tester puma aqua 50ml tester Yardley iris lawender edt Beyonce rise 15ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-09-18 o 18:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień perfumy i dużo pielęgnacji z różnych półek za wish
Jeśli nie napisałam ubytku, znaczy że kosmetyk jest nowy
![]() BALEA dezodorant do stóp Yves Rocher kulka Lefrosch rillo przeciw poceniu Garnier heo garnier heo Dear Body krem do ciała nature spell Bath Body Works krem do ciała Dark Kiss Bath Body Works krem do ciała midnight pomegranate razu uzyty yves rocher floslek truskawka poziomka masło do ciała dove summer glow balsam do ciała Eveline slim extreme 4d argan oil eveline slim extreme 3d thermo fat Soraya body diet serum do ciała antycellulit i wyszczuplania Oriflame żel z masażerem antycellulitowym Le'maadr intenswynie działający krem na rozstepy i blizny 100ml Bio Oil 60ml pikardia ![]() Tołpa Spa eco odprężający krem - serum do masażu Glade brise nowa świeczka relaxing zen Olejek alverde nowy, bez nakretki Olej arganowy 100ml nowy Bielenda olejek pod prysznic i do kapieli pikardia ![]() Garnier , olejek niemiecki kilka razy uzyty Shefoot krem na popękane pięty extra plu India krem do stóp z olejkiem konopnym Krem do rąk yves rocher Krem do rąk oriflame Lefrosch pilarix mini krem mocznikowy 50ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-26 o 07:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nie napisałam zużycia , kosmetyk jest nowy
Oriflame balsam do twarzy i szyi Kolastyna krem nawilżająco matujący na dzien i na noc+20 Yves rocher hydra vegetal Soraya so pretty morelowy krem matujący Le'maadr krem do skóry naczynkowej 40ml Tołpa green regeerujacy krem na naczynka Iwostin capillin wzmacniający krem na naczynka na noc yves rocher riche creme omega Przeciwzmarszczkowy balsam regenerujący Corine de farme HBV Krem przeciwzmarszczkowy 50ml Tołpa dermo face futuris +30 krem przeciw pierwszym zmaszczkom na noc Delia witaminy a+e+f serum do twarzy szyi i dekoltu Skinetic 1/2/3 nawilżający krem na pierwsze zmarszczki cera normalna i sucha Skin Chemists Bee Venom Facial Serum POSE ORGANICS ODMŁADZAJACY KREM DO TWARZY Z KWASAMI OWOCOWYMI (REJUVENATING FACE CREAM) 50ML Skin Chemists Coldtox Serum anti age woda różana ubytek zaznaczony na zdjęciu Skinetic rewitalizujący tonik złuszczający na noc do skóry suchej i normalnej pikardia ![]() Paese płyn micelarny
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-26 o 07:54 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Snails Garden Spa Krem odżywczo-regegenrujący z naturalnym śluzem ślimaka Tołpa pro body borowinowy peeling odnawiający do ciała Mydło cedrowe babuszki agafii kulce Scrub jałowcowy agafii ok 250 z 300ml kulce Wyszczuplajacy peeling do ciała yves rocher Nowe mydło w płynie balea yves rocher żel 200ml granat pikardia ![]() yves rocher żel 200ml ziarna kawy pikardia ![]() dusch das specjal edytion żel balea żel after sun dusche balea totes meer salz żel Bath Body works żele -niebieski -exotic coconut -wild citrus sunflower Dear body żele -Ravishing love blackberry i lilia -Nature spell cherry blossom i pear żel fa masło kakaowe i kokos żele yves rocher 400ml: -jeżyna -malina -kokos żel oriflame Bath Body works mydła w piance -iced ginger bread -vanilla bean noel -pumpkin frost -winter candy apple
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-26 o 07:54 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Sól do kąpieli róża i odprężanie Loreal perfect clean ziaja płyn micelarny Beyonce rise żel pod prysznic tołpa 50ml żel pod prysznic czarna róża yves rocher lawendowy peeling do stóp Eveline Argan kreatin arganowa odzywka 8 w 1 Loreal vitamino color 100ml szampon Bingo Spa maska do włosów proteiny i kaszmir Schwarzkopf essence ultime omega repair Pilomax odzywka do włosów ciemnych Yves Rocher szampon przeciw wypadaniu włosów bALEA Suchy szampon La luxe arganowy olejek 8w1 do włosów eceline guma extra mocna do włosów Bingo spa kąpiel do skórek i paznokci z guaraną brak 1 łyżeczki Bielenda maska algowa arbuzowa,ponad połowa opakowania , nie było wypełnione do konca Batiste suchy szampon około połwy a raczej trochę wiecej Pilomax szampon do włosów ciemnych ubytek na zdjeciu mydełka naturalne masełko do ust
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nie napisałam zużycia produkt jest nowy
lenda masełko do ust soczysta malina eveline 3 w 1 multiaction nail tek III GOLDEN ROSE Beauty oil Olejek peelingujacy do słoni uzyty dwa razy yves rocher Murier Lash serum formula odżywka stymulujaca wzrost rzęs foto 2,3,4 różne lakiery i odzywki do paznokci nowe lub użyte raz,max 2 foto 5,6, minerały lucy minerals oraz earthnicity jak na zdjęciu testowane tylko Era Minerals matte blush odcien flirt 107 Bare Minerals bisque Earthnicity minerals nowy brązwe Sunkissed shimmer Earthnicity minerals nowy Velvet hd
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-05 o 20:42 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek.
Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko peeling do stóp paletka magnetyczna uzywana
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!
Makeup Revolution paletki,używane ale nie wiele -Death by Chocolate -Hot Spice -Iconic 1 -Essential Mattes Nowe podkłady: Loreal Mat Cashmere 12h odcien 20 sable Dore Revlon Colorstay 180 Max factor facefinity 80 bronze Dermacol 24h control c3 i c4 nowy fluid eveline matujacy 41 medium beige nowt antybakteryjny podklad bell 03 natural nowa baza pod podkład kobo Kilka razy uzyty podkład early naked revlon kolo 130 Róże/brązery Nowy tylko cudny rozswietlacz lady code od bell reszta używana ale nie wiele, widać na zdjęciach: -W7 AFRICA -W7 HONEY QUEEN -W7 HONOLULU -THE BALM Cabana boy -Phito cinecitta makeup odcien 3 -KOBO MINERAL MAKE-UP PEARLS ODCIEN 1 BRIGHT PEARL 15g La luxe aktywna odżywka do rzęs nowa Delia żelowy korektor do brwi z kreatyną brązowy nowy eveline nowy korektor kryjąco-rozświetlający kolor light 8 2 1 nowa baza pod cienie ingrid nowa baza pod cienie miyo nowa baza pod cienie bell Cienie Maybelline Color 24h tatto używane ale nie wiele, widać na zdjęciu kolory: -56 Immortal Charcoal -45 Infinite White -20 Turquoise Forever -15 Endless Purple -50 Eternal Silver -25 Everlasting Navy -40 Permanent Taupe
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-05 o 20:39 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dokladkafoto 1,2,3
cienie różne kobo,bell,my secret i catrice tylko testowane loreal uzywane trochę granatowy loreal pokruszony foto 4 cienie w kremie/zelu oriflame uzyte kilka razy foto 5: wszystko testowane raz gruba kredka brązowa rimmel scandaleyes artdeco granatowy eyeliner my secret czarny eyeliner oba w pisaku oliwkowa metaliczna kredka pupa czarna kredka foto 6: wsystko nowe
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-05 o 20:47 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wymienione:
ecurlo masaki,2szt soraya body diet za rbk,zel do golenia Odonate olej arganowy oraz color tatto biały i taupe + zaparzacz i blyszczykowy balsam pikardia ![]() Skinetic Ostrzałka Bio oil Żele 2x 200 ml Olejek 250ml pod prysznic Pianka do golenia
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-08-26 o 07:53 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się So Elixir, może moje torebki?
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
żel YR malina żel B&Bw kokos floslek poziomkowe masło do ciała? |
|
|
|
|
#17 |
|
Welcome to Jamrock
|
podoba mi sie kilka rzeczy, widzisz cos u mnie w obu?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
To może Clinique i kilka kulek za So Elixir?
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za mydła w piance?
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
|
|
#21 |
|
:)
|
Hej,
Moze tym razem sie uda przylazlam po pumę flowingZ twojej wish mam na pewno jakies tea lighty, mini pasty (głownie blendamed)- poza watkiem, no i mozesz zerknąć na torebkę mala w kształcie kwiatka w watku. Ale ona nie jest skórzana No nie wiem co jeszcze moge ci zaproponować. Coś ze środków czystości/chemii do domu by cie interesowało? Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-08-05 o 10:05 |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie za paletke magnetyczna i rzęsy?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że w dalszym ciągu masz żele YR (duży malina i jeżyna, mały granat, peeling do stóp) + mały żel Tołpy, więc może jednak udałoby się nam sfinalizować wymianę?
Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2015-08-05 o 10:18 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Yves Rocher 50ml edt Moment de benheur leau Yves Rocher edt 100ml ielona herbata Paese płyn micelarny żele yves rocher 400ml: -malina -kokos
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to w takim razie rezygnuje.
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałaś o mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

przylazlam po pumę flowing