![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie się tu dobrze znamy - o swych sprawach rozmawiamy cz. XII
Mamy kolejną część - uwierzycie, że to już XII
![]() Rozpakowane mamusie Fiona - Marcelek 08.10.2010; Magalska - Bruno 13.10.2013; drugi syneczek - 31.03.2015 Fikusek- Nadia 05.05.2011, Daria 20.10.2013 Kasiunka - Adaś Justii - Marcelek 16.01.2014 Małgoś - Kacper 02.02.2014 Meduzka - Piotruś 14.04.2014 Ewelika - Igusia 16.04.2014 Aldrin - Dawidek 16.05.2014 Pradip- Kubuś 1.06.2014 Izetka- Michałek 02.07.2014 Papryczka - Anastazja 04.07.2014 Zafasolkowane mamusie Fiona - II kreseczki 16.11.2014 TP - ? Madziusia - II kreseczki 17.11.2014 TP - ? Staraczki ![]() ![]() ![]() Wiecznie_pod_wiatr Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2015-03-31 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie się tu dobrze znamy - o swych sprawach rozmawiamy cz. XII
Oj jak ten czas leci ,że to już XII część ![]() Witamy się wraz z Piotrusiem ![]()
#3 |
Zadomowienie
|
to witamy razem z Brunem
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - jaka jest data urodzin Nadii?
Fionka - a Marcelek kiedy się urodził? to dopiszę wasze dzieciaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witam , witam w kolejnej części ;-)
#6 |
Wtajemniczenie
|
Małgoś 05.05.2011.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
#9 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale żeście się rozgadały
![]() No to i ja witam się w kolejnej części (Małgoś Twoje pytanie z pierwszego posta rozwaliło mnie ![]() Cytat:
Ksiażki nie mam ale mam Was kochane mamusie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podejrzana sprawa z tymi oczami Bruna ale są piękne ![]() ![]() Hej ja też to czytam ![]() Pudełko znalazłam na allegro ale sklep był niedaleko pracy męża wiec sama podjechałam (drugi miałam jeszcze bliżej domu ale drożej) kupiłam pudełko i samą osłonkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kiedy wracasz bo nie wiem czy z Aldi wytrzymamy? Cytat:
![]() Dotarłam do domu cała sucha i z Kuba w brzuchu chociaż złaziłam się sporo a jak położna odłączyła mi to ustrojstwo z brzucha to tak mi zaczął twardnieć brzuch że aż się przestraszyłam... I w nocy kilka razy się budziłam z walącym sercem i twardym brzuchem wiec nie wiem czy ta moja lepsza połowa pojedzie w weekend na wymarzone ryby... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana do 20 masz trzymać Kubusia w brzuszku i nie ma wychodzenia w weekend ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Mąż jest baran, mama byk a ja bliźnięta i tak się zastanawiam czy lepszy drugi byk czy bliźniak
![]() A Ty zaraz imprezkę szykujesz? Cytat:
![]() Aj tam taki wcześniak to nie wcześniak ![]() Pisałyście/piszecie plan porodu? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie masz napięty grafik a miałaś odpoczywać a nie szaleć z obowiązkami ![]() no tak może nie wcześniak ale wszystkie badania i lekarzy musi przejść ![]() ja pytałam położne i niby warto mieć ale same mówią, że mało która przestrzega planu bo robią wszystko co do nich należy i podczas porodu nie zawsze pamiętają co dana pacjentka sobie zażyczyła, więc ja nie piszę nie chce mi się ![]() kurcze na mój wózek trzeba czekać od 2 do 3 tygodni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każde dziecko musi przejść przez lekarzy a jeśli Kubusiowi poświęcą więcej uwagi to będę się tylko cieszyć ![]() Strasznie nie mogę się doczekać Twojego wózka (nie nastawiaj się że będzie tak jak Ci w sklepie powiedzieli bo często jest szybciej) Mi się wydaje że jeszcze mam co robić ale to dobrze bo szybciej mi zleci wyjazd Tża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Witam się i ja z Igunią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to mąż wrócił z pracy i poszedł znowu na trening a ja siedzę sama i sie nudzę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
uffff ... wszystkie papiery mam podpisane i jutro wysyłam aplikację o paszport Kacpra
![]() Pradip - ja nie pisałam planu porodu ![]() Aldrin, Pradip -a jeszcze poczekajcie z tymi porodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46438533]Witam się i ja z Igunią
![]() ![]() Zdjęciamaluszków i starszaków by się przydały na dobry początek wątku ![]() Cytat:
![]() Na pewno odetchnęłaś że zamówienie już za Wami ![]() Wiesz ze ja do tej pory przesypiam praktycznie każdą noc i nie wstaje do łazienki ![]() Cytat:
![]() Długo sie czeka na paszport? czekamy czekamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pradip -około 10 dni roboczych o ile wszystko dobrze wypełnione.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witamy się w nowym wątku
![]() Magalska - mieszkanie będzie bardzo w moim stylu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do drugiej ciąży - to podziwiam, Ja bardzo źle znosiłam pierwszą ciążę i nie dała bym sobie rady z małym dzieckiem brzuchem i takim zdrowiem jakim miałam przez 9 miesięcy. U Nas lekarz powiedział, żeby przynajmniej rok poczekać z kolejną ciążą przez cc, a najlepiej to dwa lata. Jeśli czujesz się na siłach, chcecie drugiego szkraba to życzę szybkich II kresek ![]() ![]() Malgos - Marcelek budzi się tylko raz w nocy, zasypia w godzinach 19-20.30 zależy od dnia i budzi się w godzinach 2-3, a później 6-7. Pradip - w temacie mieszkania czekamy, bo ta para co kupuje od Nas mieszkanie czeka na decyzję kredytową, więc czekamy. Pradip, niech Tż jedzie ostatni raz na ryby bo później nie będzie mu się chciało po nocnych pobudkach ![]() Aldrin - Ja mam pudełeczko na smoka, ale w ogóle z Niego nie korzystam, mam taką zatyczkę na sysaka bo był w zestawie ze smokiem i z niego korzystamy. Fiona - Ja odpuszczę teraz stanie w kolejce ciążowej, przepraszam ale musisz poszukać innej pary, Ja za jakieś 4 lata ![]() My 16.05 kończymy cztery miesiące i powoli zaczynamy wprowadzać pierwsze posiłki ![]() ![]() ![]() Fikusek, Magalska - Wy kupujecie gotowe słoiczki czy same robicie? Daria i Bruno lubią brokuły i kalafior? ![]() Któraś z dziewczyn pytała o szczepienia - My szczepiliśmy standardowymi, na rota nie szczepiliśmy, na pneumo będziemy szczepić w 7 miesiącu, a na meningo po roku. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Izetko - haha to ładnie się oszczędzasz, obiady dla tylu chłopów i jeszcze opieka nad małą dziewczynką, masz kobieto dużo siły i energii w ciąży - zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kiedy przylatujecie do Polski?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
To nie długo
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie dziś się zastanawiałam czy te zatyczki nie spadają ze smoczków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też mamy smoczki Lovi i faktycznie zatyczki się trzymają na smokach ![]()
![]() |
#23 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wy kończycie 4 a my 16.05 kończymy pierwszy miesiąc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie plan porodu w szpitalu jest obowiązkowy ![]() Magalska ale masz cudownego synka ![]() ![]() ![]() Brawo ![]() ![]() Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-05-13 o 20:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
A jutro mój synuś kończy miesiąc
![]()
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ewelika pokaz Swoją kuchnie ![]() ![]() Ewelika, Meduzka zaraz Wasze maluchy nie beda noworodkami a niemowlaczkami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- A brokuły lubi i szpinak też ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja sama nie wiem czy wstrzymywać się jeszcze troszkę do tego 5-6 miesiąca czy powolutku zaczynać od tego 4. Czyli na początek najlepsza dynia?
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Pradip - ja nigdy nie oblizuję smoka Kacprowi, w wózeczku wożę obok jego głowy a drugi jest w łóżeczku... mamy jedną zatyczkę do Nuka (bo takie mamy smoczki i nawet się trzyma, ale trzeba dokładnie zatrzasnąć) |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No mój Piotruś jutro kończy miesiąc więc zacznie być niemowlakiem ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Meduzka - z niemowlakami to już nie ma żartów hahah kiedy minął ten miesiąc? jakiś taki krótszy chyba był ? hahah
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe oj nie ma żartów , nie ma ![]() Nie wiem kiedy ten miesiąc zleciał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.