|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ceny perfum w Rosji
Dzień dobry!
Nie orientujecie się drogie Wizażanki jak się mają do polskich realiów ceny perfum w Rosji? Mój tata się wybiera tam w sobotę i się zastanawiam czy zakupy się opłacą? Dziękuję z góry za odpowiedź!
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ceny perfum w Rosji
Nie jestem pewna czy kate-xp nie jest aktualnie w Rosji. Spróbuj napisac do niej PW, ona od czasu do czasu wchodzi na Wizaż.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moj Przyjaciel mieszka w Moskwie wiec moge Go jutro podpytac, bo tam 2 godziny pozniej i spac juz poszedl.
Napisz o jaki rejon chodzi. Ja wiem ze w Moskwie i Piterze na pewno drozej, szczegolnie w centrach handlowych. Na pewno duzo drozej niz w bezclowkach, jesli Twoj Tata leci samolotem to tam moze kupic.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mój Tata razem z jego kolegą twierdzą,że perfumy są tam tańsze - podobno ten kolega kupował zawsze i sprzedawał z zyskiem w Polsce. Przyznam,że mnie to trochę zdziwiło dlatego wolałam się upewnić - to jest w okolicach Moskwy.Leci samolotem, ma sprawdzić na wolnocłówce, chociaż się upiera,że na miejscu są jeszcze niższe ceny. Jeśli możesz spytaj kolegę - możesz nawet podać cenę największej pojemności konkretnych perfum,żebym się mniej więcej zorientowała.Z góry dziękuję serdecznie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.