AMA Monika Ross - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 14:19   #1
201604130936
Konto usunięte

AMA Monika Ross

W związku z poruszeniem na zdziwieniowym i specjalnym zaproszeniem od redakcji portalu Wizaz, chciałabym uporządkować całą swoją wiedzę i odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania, także innych uzytkowników tego zacnego portalu.

AMA czyli Ask Me Anything. Jeśli macie jakies pytania co do mojej osoby, albo mojej rodziny, pytajcie. Przez cały tydzień postaram się odpowiedac na wszystkie nurtujące was rzeczy!

Monika Ross, z domu Lubicz. Bizneswoman, restauratorka. Rozwikłała zagadkę śmierci Ryśka Lubicza. Czarna owca na sadybie, ale o wielkim sercu. Szczęsliwie zakochana w Felim. Miała syna Daniela, który miał HIV. Odpowie na wszystkie wasze pytania. Jak prowadzić biznes, jak dobrze dbac o klienta, co słychać u Lubiczów i Chojnickich, jak wyjść z nałogów i odnaleźć samego siebie.

~*~

Cytat:
Napisane przez Farmakopea
Myślałam ze Dorotka to zona pawelka. To jak ma zona pawelka,
Cytat:
Napisane przez MonikaRoss
Krysia. Tylko Krysia, umarła a teraz posuwa Wige dentystke razem z Vujkovicem..czaj motyw. Stiepan Wujkowicz jaki kootaz Xd. Jak Krysia żyła, to do niej smalil i coś było i Paweł rogacz. Krysia umarła, Paweł znalazł nowa i znowu się że Stiepanem musi dzielić Xd. On mu to specjalnie robi na bank

~*~

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
Pawełek junior może mieć żonę?

a co z Dorotą - zakonnicą?
Co z Bożenką?
Co z Olą?
Co z tą Polską?
Cytat:
Ola jest z Rafałem. Jej chory psychicznie ex Norbert zaciupal jej szefa.
Dorota leczy dzieci na końcu świata
Bożenka już po ślubie. Typowa wizazanka. Nie skończyła szkoły, nie pracuje, Grażyna mieszka nad nią i jej nosi jedzenie no ale ślub

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Pawełek nie może mieć żony ale odnosi sukcesy w karate
~*~

Cytat:
Napisane przez candycotton
A czesia. Co z czesiaÂż
Cytat:
Darek dalej jest nieudacznikiem i to Czesia dba o byt rodziny dalej prowadząc prywatny punkt przedszkolny
~*~

Cytat:
a co z Jerzym?
I jego siostrą Kamilą?
Cytat:
A to już Eli pytaj. Kamilka była na stażu w Niemczech u brata drugiego, seksoholika. Ale chyba już wróciła .
Aaaaa właśnie

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Wróciła chyba bo to kamilka znalazła zaszlachtowanego szefa Oli. W swoim mieszkaniu xD

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Ale miała Ela sprzątania xD
~*~

Cytat:
co denat robił w mieszkaniu u kamilii?
co tam robił psychiczny ex oli?
Jaki miał motyw?

co z beatrycze? Jak uzasadnili jej odejście?
Cytat:
Bo ex Oli potem był z Kamila bo mu dała kolejna szansę bo jej nakitowal że już nie ma obsesji na punkcie Oli. Ale miał. I zwabil szefa i go zabił bo szef też był chory i stalkowal Olę i.on chciał ją chronić Xd.

Beatrycze wróciła do Rafalskiego. Trochę nie może sobie poradzić z dojrzewaniem Jasia (aer Xd)
Cytat:
Pali, pije i uprawia samogwałt?
a co z Jackiem? Jest z córą Rafalskiego?

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

a olbrychski dalej gra?
Cytat:
Nie. Jest z córką Gabrieli, mojej wspolniczki. I to była pierwsza miłość mojego Danielka.
Ale stracili gówniaka. Niby przykro, ale przecież Jacka i tak nikt nie lubi.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Jaś zamieszkał z Ramona. Była u mnie kelnerka w Rosso. Zasłynęła dziwnymi kolegami i aborcja w młodym wieku.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Pan Arkadiusz czyli Olbrychski przestał figo fago z Grażyna, wrócił do ex żony i mało kto go widuje
~*~

Cytat:
a to ta Ramona, co udawała ciążę?
Cytat:
Nie. Udawała ciąże ex zabójcy Rysia, która miała romans z Blokiem. Naszym dalekim kuzynem i tesciem Bozenki. I ona nie była kelnerka tylko u mnie szefem kuchni. Załatwiłam jej robotę w zamian za wydanie policji tego chuia co mi brata zabił
Cytat:
o.O

akcja jak w Breaking Bad
Cytat:
Nie blokiem tylko BOLKIEM.

Samo życie Samarko, samo życie

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Bo nie wiem czy pamietacie, ale to ja jedna, jedyna, ta niby zlai niedobra, chcialam rozwiklac i rozwiklalam tajemnice smierci Ryszarda razem moim bylym przydupasem, detektywem Bogdanem

~*~

Cytat:
moni, a Ty dalej jesteś z Feli?
Cytat:
Mialam chwilowe zauroczenie co do rudego, dlugowlosego malarza bez reki, bo juz nie moglam wytrzymac z nieogarem Feliego, ale prawdziwa milosc wygrala i dalej jestesmy ze sobą.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-08-04 o 09:18
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 14:34   #2
z_blondem_mi_do_twarzy
Rozeznanie

Dot.: AMA Monika Ross

Czyli Kamila już nie jest z Norbertem ?
Ona wcześniej miała jakiegoś faceta... ale nie pamiętam kto to, możesz przypomnieć ?

A co z Kingą, tą matką bliźniaków co była z Michałem ? Ona jakiegoś niemca miała chyba...

A Michał i ta jego żonka ? Ona miała jakieś career move z tego co pamiętam ....
z_blondem_mi_do_twarzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 14:45   #3
201604130936
Konto usunięte

Cytowanie mi nie działa ; /

Cytat:
1. Czyli Kamila już nie jest z Norbertem ?
Ona wcześniej miała jakiegoś faceta... ale nie pamiętam kto to, możesz przypomnieć ?

2. A co z Kingą, tą matką bliźniaków co była z Michałem ? Ona jakiegoś niemca miała chyba...

3. A Michał i ta jego żonka ? Ona miała jakieś career move z tego co pamiętam ....
1. Nie. Kamila już nie jest z Norbertem. Wcześniej była z adoptowanym synem Pani Surmacz ("absolutnie") i doktora Koziełły ("w rzeczy samej"), tej psiapsi Krysi co ma salon sukien slubnych i tego kolegi Pawła, ginekologa z wąsem. Ale on wybrał karierę ratownika medycznego w Norwegii i miłość Kamili się skończyła. Za to zdążył zerwać jej gwint podczas ferii zimowych.

2. Kinga. Kinga mieszkała u Eli. Weź mieszkaj u swojej byłeś teściowej XD. Ale poznała przyjaciela Ryśka [*], Mariusza, rowniez taksowkarza, samotnego ojca i układa sobie z nim życie.

3. Michałowi się z żoną nie układa. Albo jej z nim. Za szybko się ochajtali i boom. Zyta prowadzi Akademię Przedszkolaka (?), a Michał dalej jezdził koparką u Jerzego. Zyta uważała, że jest za mało ambitny. Michał znalazł soie przez to kochanke, ktora spodziewa się dziecka.

Czas edycji: 2015-08-02 o 14:49
Stary 2015-08-02, 14:53   #4
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Miała syna Daniela, który miał HIV
tzn że już nie ma tego syna? Umarł?
Stary 2015-08-02, 14:54   #5
201604250941
Konto usunięte

co wlasciwie robi Ola? zatrzymalam sie na etapie jak sie dostala do Tetmajera?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 14:57   #6
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
tzn że już nie ma tego syna? Umarł?
Nie no mam dalej syna, ale mieszka w Londynie i nie pamięta o matce ; (. Zajmuje się branżą turystyczną.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
co wlasciwie robi Ola? zatrzymalam sie na etapie jak sie dostala do Tetmajera?
Ola jest kuratorem sądowym, tak jak jej facet, Rafał.
Stary 2015-08-02, 14:59   #7
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Nie no mam dalej syna, ale mieszka w Londynie i nie pamięta o matce ; (. Zajmuje się branżą turystyczną..
Bardzo brzydko z jego strony. Nie pozdrawiam go.

A Krysia miała taką psiapsiółę, taką "ależ absolutnie", i ona miała męża "w rzeczy samej". Chciałabym wiedzieć, co u nich słychać, jak zdrowie itp?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 15:03   #8
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo brzydko z jego strony. Nie pozdrawiam go.

A Krysia miała taką psiapsiółę, taką "ależ absolutnie", i ona miała męża "w rzeczy samej". Chciałabym wiedzieć, co u nich słychać, jak zdrowie itp?
Pani Ania Surmacz i Doktor Tadeusz Koziełło!
Tak jak wspomniałam ich przysposobiony syn wyjechał do Norwegii. Córka Pani Ani dalej siedzi w Belgii. Pani Ania dalej prowadzi salon sukien ślubnych i fundację dla samotnych matek "Femina". Koledzy synia okradli Koziełłe z jego cennych numiznatów ; <. Dalej gra w golfa z Pawłem. Pani Ania nie dawala rady z domowymi obowiazkami i zatrudnili pomoc domową, Panią Kaczorek. Pani Kaczorek chciała odbić Tadeusza, ale on kocha tylko Anię. Pani Kaczorek związała się z innym przyjacielem Krysi, docentem Deptułą, urodziła mu dziecko i obie rodziny, Deptułowie i Ania z Koziełłą pozostają w serdecznych, przyjacielskich stosunkach, Ania wybaczyla krzywdy.
Pani Ania została właścicielą yorka, Tropka.
Stary 2015-08-02, 15:07   #9
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Pani Ania Surmacz i Doktor Tadeusz Koziełło!
Tak jak wspomniałam ich przysposobiony syn wyjechał do Norwegii. Córka Pani Ani dalej siedzi w Belgii. Pani Ania dalej prowadzi salon sukien ślubnych i fundację dla samotnych matek "Femina". Koledzy synia okradli Koziełłe z jego cennych numiznatów ; <. Dalej gra w golfa z Pawłem. Pani Ania nie dawala rady z domowymi obowiazkami i zatrudnili pomoc domową, Panią Kaczorek. Pani Kaczorek chciała odbić Tadeusza, ale on kocha tylko Anię. Pani Kaczorek związała się z innym przyjacielem Krysi, docentem Deptułą, urodziła mu dziecko i obie rodziny, Deptułowie i Ania z Koziełłą pozostają w serdecznych, przyjacielskich stosunkach, Ania wybaczyla krzywdy.
Pani Ania została właścicielą yorka, Tropka.
Uf, dobrze wiedzieć. Dobrze,że nadal są razem, jednak prawdziwa miłość istnieje! Proszę ich serdecznie pozdrowić!
Stary 2015-08-02, 15:09   #10
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Uf, dobrze wiedzieć. Dobrze,że nadal są razem, jednak prawdziwa miłość istnieje! Proszę ich serdecznie pozdrowić!
Oczywiście, przy najbliższej okazji! Pozdrawiam również bardzo serdecznie!
Stary 2015-08-02, 15:33   #11
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
3. Michałowi się z żoną nie układa. Albo jej z nim. Za szybko się ochajtali i boom. Zyta prowadzi Akademię Przedszkolaka (?), a Michał dalej jezdził koparką u Jerzego. Zyta uważała, że jest za mało ambitny. Michał znalazł soie przez to kochanke, ktora spodziewa się dziecka.
A oni mają tylko jednego synka Stefanka czy więcej dzieci? Dziecko poczęte naturalnie czy nie, bo pamiętam, że Zyta miała problemy z zajściem w ciążę?

Jak ma na imię ta kochanka Michała? Czy Ela i Jerzy wiedzą o tym?!? Jak się do tego odnieśli? Wspierają Zytę czy Michała?

Cytat:
Córka Pani Ani dalej siedzi w Belgii.

Pani Kaczorek chciała odbić Tadeusza, ale on kocha tylko Anię. Pani Kaczorek związała się z innym przyjacielem Krysi, docentem Deptułą, urodziła mu dziecko i obie rodziny, Deptułowie i Ania z Koziełłą pozostają w serdecznych, przyjacielskich stosunkach, Ania wybaczyla krzywdy..
Ania miała córkę? Z Koziełłą?!?? Ile lat ma ta córka?

A Kaczorek urodziła syna czy córkę?

Dziękuję z góry za odpowiedzi Pani Moniko
Watek the best

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2015-08-02 o 15:34 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 15:46   #12
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
A oni mają tylko jednego synka Stefanka czy więcej dzieci? Dziecko poczęte naturalnie czy nie, bo pamiętam, że Zyta miała problemy z zajściem w ciążę?

Jak ma na imię ta kochanka Michała? Czy Ela i Jerzy wiedzą o tym?!? Jak się do tego odnieśli? Wspierają Zytę czy Michała?

Ania miała córkę? Z Koziełłą?!?? Ile lat ma ta córka?

A Kaczorek urodziła syna czy córkę?

Dziękuję z góry za odpowiedzi Pani Moniko
Watek the best
Mają tylko synka Stefanka. Ciąża była owszem zagrożona, Zyta spedzila wiekszosc czasu na patologii, ojciec też był niejasny, pojawil sie konflikt serologiczny, ale wszystko się udało. Poczęcie z tego co mówił Michał, odbyło się drogą naturalną.

Kochanka Michała ma na imię Sandra i jest jego wspolniczka.

W sumie nie wiadomo co o tym sądzic, bo przeciez najpierw to Zyta walila naszego Michała po rogach i nie była zbytnio lubiana.

Pani Kaczorek urodzila sliczna coreczke

Nie nie, corka Pani Ani to juz stara koza, z pierwszego malzenstwa pani Ani. Byla juz dorosla kiedy pojawil się Tadeusz.

Bardzo proszę Pani Seonko

Czas edycji: 2015-08-02 o 15:52
Stary 2015-08-02, 16:00   #13
Seona
Zakorzenienie

Aha i jeszcze jedno mnie nurtuje: co z kolegą Michała, który miał HIV? to był taki wąsaty pan w średnim wieku, który zaraził się podczas przygodnego seksu z ukraińską prostytutką? z tego co pamiętam?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Nie nie, corka Pani Ani to juz stara koza, z pierwszego malzenstwa pani Ani. Byla juz dorosla kiedy pojawil się Tadeusz.

Bardzo proszę Pani Seonko

Ślub
Pati
Lili
Stary 2015-08-02, 16:09   #14
invisible_01
Zakorzeniona

Jakim cudem Ola jest kuratorem sądowym? Czy ona czasem nie studiowała slawistyki? Kto jej załatwił tę pracę?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 16:11   #15
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Aha i jeszcze jedno mnie nurtuje: co z kolegą Michała, który miał HIV? to był taki wąsaty pan w średnim wieku, który zaraził się podczas przygodnego seksu z ukraińską prostytutką? z tego co pamiętam?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Oj to było tak dawno temu, wprawdzie mnie Michał nigdy nic nie powiedział, ale Ela coś przebąkiwała, bo panikowała czy Michał też nie jest zarazony. No i zworcila się do mnie, bo przeciez znam sie bo moj Danielek...
No niewazne. Nie byla to ukrainska prostytutka, byla to pani, ktora przyjechala z kolezanka w delegacje. Kolezanke obrocil Michal, kolega ta drugą. Finalnie im sie przyfarcilo, mimo, ze sie nie ogumili, zaden z nich sie nie zarazil.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Jakim cudem Ola jest kuratorem sądowym? Czy ona czasem nie studiowała slawistyki? Kto jej załatwił tę pracę?
Ola studiowała anglistyke, jednak Krysia twierdziła, ze kierunek zamknieto nagle i wszystkich wyrzucili, w co tak naprawde nie chcialo nam sie nigdy wierzyc. Pewnie cos nie pyklo i sie wstydzila, w koncu byla dziekanem na tej samej uczelni... No ale taka jest wersja oficjalna. Po nieudanej i niedokonczonej anglistyce Ola studiowala resocjalizacje na prywatenj uczelni. Podobno pracy jej nikt nie zalatwial, z reszta bardzo dlugo szukala jakiejkolwiek roboty, ale wiesz jak to jest. Pewnie Pawel uruchomil kontakty bo jakas szycha lezala w El-Medzie.
Stary 2015-08-02, 16:13   #16
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Ola studiowała anglistyke, jednak Krysia twierdziła, ze kierunek zamknieto nagle i wszystkich wyrzucili, w co tak naprawde nie chcialo nam sie nigdy wierzyc. Pewnie cos nie pyklo i sie wstydzila, w koncu byla dziekanem na tej samej uczelni... No ale taka jest wersja oficjalna. Po nieudanej i niedokonczonej anglistyce Ola studiowala resocjalizacje na prywatenj uczelni. Podobno pracy jej nikt nie zalatwial, z reszta bardzo dlugo szukala jakiejkolwiek roboty, ale wiesz jak to jest. Pewnie Pawel uruchomil kontakty bo jakas szycha lezala w El-Medzie.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy mogę zadać Pani niedyskretne pytanie? Bo nurtuje mnie, że bliźniaki Michała wcale nie są do siebie podobne. Czy Pani to nie dziwi? Sądzę, że Kinga i Michał zrobili z nimi jakiś wielki przekręt i Kinga ich wcale nie urodziła, tylko dwie różne surogatki. A to wszystko w El-Medzie, Paweł zaaranżował całość na spółkę z Grażynką.
Stary 2015-08-02, 16:15   #17
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy mogę zadać Pani niedyskretne pytanie? Bo nurtuje mnie, że bliźniaki Michała wcale nie są do siebie podobne. Czy Pani to nie dziwi? Sądzę, że Kinga i Michał zrobili z nimi jakiś wielki przekręt i Kinga ich wcale nie urodziła, tylko dwie różne surogatki. A to wszystko w El-Medzie, Paweł zaaranżował całość na spółkę z Grażynką.
Są to bliznieta dwujajowe, bardziej mnie zastanawia fakt, dlaczego najpierw jeden z nich nagle zaczal zupelnie inaczej wygladac niz jeszcze dzien wczesniej. Zupelnie jakby go podmienili i faktycznie teraz jakis bardziej podobny do brata.

Kinga ma taki bebzon i rozstepy, z to musiala byc ciaza mnoga.

Czas edycji: 2015-08-02 o 16:17
Stary 2015-08-02, 16:15   #18
a34
Zakorzenienie

A ta nowa kochanko-wspólniczka Michała to nie jest ta Sandra - córka prezesa klubu, w którym grał zanim go kibole(?) nie zlali?
Dziś byłby drugim Lewandowskim.
Stary 2015-08-02, 16:17   #19
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Są to bliznieta dwujajowe, bardziej mnie zastanawia fakt, dlaczego najpierw jeden zaczal zupelnie inaczej wygladac niz jeszcze dzien wczesniej, a potem drugi.
No właśnie, to tylko potwierdza moją teorię, Pani Moniko. Ja wiem, że Pani niezbyt chce o tym mówić, bo to w końcu rodzina, ale ja nikomu nie powtórzę, przysięgam. Czy Paweł znalazł te surogatki czy Kinga z Michałem sami? A może jednego z chłopców urodziła Kinga i stąd te rozstępy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 16:18   #20
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
A ta nowa kochanko-wspólniczka Michała to nie jest ta Sandra - córka prezesa klubu, w którym grał zanim go kibole(?) nie zlali?
Dziś byłby drugim Lewandowskim.
Tak to ona. Jak to sie mowi, stara milosc nie rdzewieje.
Stary 2015-08-02, 16:19   #21
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to ona. Jak to sie mowi, stara milosc nie rdzewieje.
Swoją drogą wygląda chyba tak samo, jak 10 lat temu, skubana.
Stary 2015-08-02, 16:20   #22
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie, to tylko potwierdza moją teorię, Pani Moniko. Ja wiem, że Pani niezbyt chce o tym mówić, bo to w końcu rodzina, ale ja nikomu nie powtórzę, przysięgam. Czy Paweł znalazł te surogatki czy Kinga z Michałem sami? A może jednego z chłopców urodziła Kinga i stąd te rozstępy?
Ja naprawde nie wiem, moze nie sa do siebie podobni, ale w jednym widze blysk oka naszego tatusia Władzia, drugi to wykapana nasza mama Marysia.
Stary 2015-08-02, 16:21   #23
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Ja naprawde nie wiem, moze nie sa do siebie podobni, ale w jednym widze blysk oka naszego tatusia Władzia, drugi to wykapana nasza mama Marysia.
A może jeden to nieślubne dziecko Doroty, które zgodzili się wychować, żeby uniknąć skandalu
Stary 2015-08-02, 16:21   #24
Seona
Zakorzenienie

A co z córką Rafalskiego (Jagoda?), która miała romans i dziecko (które poroniła) z Jackiem Boreckim, mężem Beaty obecnie ponownie dziewczyny Rafalskiego? Czy znalazła sobie kogoś w gronie Lubiczów i bliższych lub dalszych znajomych?

Ślub
Pati
Lili
Stary 2015-08-02, 16:23   #25
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
A może jeden to nieślubne dziecko Doroty, które zgodzili się wychować, żeby uniknąć skandalu
Z Dorotą nigdy się nie dogadywalysmy. W końcu to przeze mnie wstąpiła do zakonu. Nie interesuje mnie osoba tej pani zbytnio. Taka mimoza i zawsze była faworyzowana przez rodziców.
Stary 2015-08-02, 16:24   #26
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Prawda? Też tak sądzę, to na pewno był jakiś przekręt.
Stary 2015-08-02, 16:29   #27
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda? Też tak sądzę, to na pewno był jakiś przekręt.
Ja od zawsze podejrzewałam, że jeden z bliźniaków został podmieniony w szpitalu

Ślub
Pati
Lili
Stary 2015-08-02, 16:29   #28
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
A co z córką Rafalskiego (Jagoda?), która miała romans i dziecko (które poroniła) z Jackiem Boreckim, mężem Beaty obecnie ponownie dziewczyny Rafalskiego? Czy znalazła sobie kogoś w gronie Lubiczów i bliższych lub dalszych znajomych?
Córka Rafalskiego to Karolina. Po nieudanym romansie z Jackiem popadla w depresję. Groziła samobojstwem. Tata pewnie polecił jej dobrego terapeute. Zmieniła środowisko, wyprowadziła się z Warszawy.
Stary 2015-08-02, 16:32   #29
z_blondem_mi_do_twarzy
Rozeznanie

A jak się miewa Feli ?

Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego on nie ma szczęścia w biznesie... ciągła zmiana stanowiska... ten zakład porzebowy to nadal jego miejsce pracy ?

Taki fantastyczny, oczytany mężczyzna...
z_blondem_mi_do_twarzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 16:37   #30
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez z_blondem_mi_do_twarzy Pokaż wiadomość
A jak się miewa Feli ?

Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego on nie ma szczęścia w biznesie... ciągła zmiana stanowiska... ten zakład porzebowy to nadal jego miejsce pracy ?

Taki fantastyczny, oczytany mężczyzna...
Ah ten mój Feli. Ja sama nie wiem co mam z nim zrobic. Wydaje mi sie, ze on probuje lapac za duzo srok za jeden ogon. Jest tez bardzo naiwny i latwo ulega wplywom. Feli siegal do kieliszka, jednak udalo nam sie wyjsc z tego. Wiedzialam jak wazne jest dla niego wsparcie, bo sama przeszlam chorobe alkoholowa. Nie pracuje juz w zakladzie pogrzebowym. Wydal ksiazke z mowami pogrzebowymi, mial troche problemow z wydawca, udalo sie je rozwiazac i czekamy na bestseller. Zachecam do kupna! Planuje napisac drugą. W zwiazku z ksiazka wystapil pare razy w telewizji.

Czas edycji: 2015-08-02 o 16:39
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości