|
|
#1 | ||||||||||||||||||
|
Konto usunięte
|
AMA Monika Ross
W związku z poruszeniem na zdziwieniowym i specjalnym zaproszeniem od redakcji portalu Wizaz, chciałabym uporządkować całą swoją wiedzę i odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania, także innych uzytkowników tego zacnego portalu.
AMA czyli Ask Me Anything. Jeśli macie jakies pytania co do mojej osoby, albo mojej rodziny, pytajcie. Przez cały tydzień postaram się odpowiedac na wszystkie nurtujące was rzeczy! Monika Ross, z domu Lubicz. Bizneswoman, restauratorka. Rozwikłała zagadkę śmierci Ryśka Lubicza. Czarna owca na sadybie, ale o wielkim sercu. Szczęsliwie zakochana w Felim. Miała syna Daniela, który miał HIV. Odpowie na wszystkie wasze pytania. Jak prowadzić biznes, jak dobrze dbac o klienta, co słychać u Lubiczów i Chojnickich, jak wyjść z nałogów i odnaleźć samego siebie. ~*~ Cytat:
Cytat:
~*~ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-04 o 09:18 |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: AMA Monika Ross
Czyli Kamila już nie jest z Norbertem ?
Ona wcześniej miała jakiegoś faceta... ale nie pamiętam kto to, możesz przypomnieć ? A co z Kingą, tą matką bliźniaków co była z Michałem ? Ona jakiegoś niemca miała chyba... A Michał i ta jego żonka ? Ona miała jakieś career move z tego co pamiętam .... |
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytowanie mi nie działa ; /
Cytat:
2. Kinga. Kinga mieszkała u Eli. Weź mieszkaj u swojej byłeś teściowej XD. Ale poznała przyjaciela Ryśka [*], Mariusza, rowniez taksowkarza, samotnego ojca i układa sobie z nim życie. 3. Michałowi się z żoną nie układa. Albo jej z nim. Za szybko się ochajtali i boom. Zyta prowadzi Akademię Przedszkolaka (?), a Michał dalej jezdził koparką u Jerzego. Zyta uważała, że jest za mało ambitny. Michał znalazł soie przez to kochanke, ktora spodziewa się dziecka. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 14:49 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
co wlasciwie robi Ola? zatrzymalam sie na etapie jak sie dostala do Tetmajera?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Nie no mam dalej syna, ale mieszka w Londynie i nie pamięta o matce ; (. Zajmuje się branżą turystyczną.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Ola jest kuratorem sądowym, tak jak jej facet, Rafał. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Krysia miała taką psiapsiółę, taką "ależ absolutnie", i ona miała męża "w rzeczy samej". Chciałabym wiedzieć, co u nich słychać, jak zdrowie itp?
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak jak wspomniałam ich przysposobiony syn wyjechał do Norwegii. Córka Pani Ani dalej siedzi w Belgii. Pani Ania dalej prowadzi salon sukien ślubnych i fundację dla samotnych matek "Femina". Koledzy synia okradli Koziełłe z jego cennych numiznatów ; <. Dalej gra w golfa z Pawłem. Pani Ania nie dawala rady z domowymi obowiazkami i zatrudnili pomoc domową, Panią Kaczorek. Pani Kaczorek chciała odbić Tadeusza, ale on kocha tylko Anię. Pani Kaczorek związała się z innym przyjacielem Krysi, docentem Deptułą, urodziła mu dziecko i obie rodziny, Deptułowie i Ania z Koziełłą pozostają w serdecznych, przyjacielskich stosunkach, Ania wybaczyla krzywdy. Pani Ania została właścicielą yorka, Tropka. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ma na imię ta kochanka Michała? Czy Ela i Jerzy wiedzą o tym?!? Jak się do tego odnieśli? Wspierają Zytę czy Michała? Cytat:
A Kaczorek urodziła syna czy córkę? ![]() Dziękuję z góry za odpowiedzi Pani Moniko ![]() Watek the best Edytowane przez Seona Czas edycji: 2015-08-02 o 15:34 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochanka Michała ma na imię Sandra i jest jego wspolniczka. W sumie nie wiadomo co o tym sądzic, bo przeciez najpierw to Zyta walila naszego Michała po rogach i nie była zbytnio lubiana. Pani Kaczorek urodzila sliczna coreczke Nie nie, corka Pani Ani to juz stara koza, z pierwszego malzenstwa pani Ani. Byla juz dorosla kiedy pojawil się Tadeusz. Bardzo proszę Pani Seonko Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 15:52 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze jedno mnie nurtuje: co z kolegą Michała, który miał HIV?
to był taki wąsaty pan w średnim wieku, który zaraził się podczas przygodnego seksu z ukraińską prostytutką? z tego co pamiętam? ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzeniona
|
Jakim cudem Ola jest kuratorem sądowym? Czy ona czasem nie studiowała slawistyki? Kto jej załatwił tę pracę?
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No niewazne. Nie byla to ukrainska prostytutka, byla to pani, ktora przyjechala z kolezanka w delegacje. Kolezanke obrocil Michal, kolega ta drugą. Finalnie im sie przyfarcilo, mimo, ze sie nie ogumili, zaden z nich sie nie zarazil. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Ola studiowała anglistyke, jednak Krysia twierdziła, ze kierunek zamknieto nagle i wszystkich wyrzucili, w co tak naprawde nie chcialo nam sie nigdy wierzyc. Pewnie cos nie pyklo i sie wstydzila, w koncu byla dziekanem na tej samej uczelni... No ale taka jest wersja oficjalna. Po nieudanej i niedokonczonej anglistyce Ola studiowala resocjalizacje na prywatenj uczelni. Podobno pracy jej nikt nie zalatwial, z reszta bardzo dlugo szukala jakiejkolwiek roboty, ale wiesz jak to jest. Pewnie Pawel uruchomil kontakty bo jakas szycha lezala w El-Medzie. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kinga ma taki bebzon i rozstepy, z to musiala byc ciaza mnoga. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 16:17 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
A ta nowa kochanko-wspólniczka Michała to nie jest ta Sandra - córka prezesa klubu, w którym grał zanim go kibole(?) nie zlali?
Dziś byłby drugim Lewandowskim.
|
|
#19 |
|
Zakorzeniona
|
No właśnie, to tylko potwierdza moją teorię, Pani Moniko. Ja wiem, że Pani niezbyt chce o tym mówić, bo to w końcu rodzina, ale ja nikomu nie powtórzę, przysięgam. Czy Paweł znalazł te surogatki czy Kinga z Michałem sami? A może jednego z chłopców urodziła Kinga i stąd te rozstępy?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą wygląda chyba tak samo, jak 10 lat temu, skubana.
|
|
#22 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
A co z córką Rafalskiego (Jagoda?
), która miała romans i dziecko (które poroniła) z Jackiem Boreckim, mężem Beaty obecnie ponownie dziewczyny Rafalskiego?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od zawsze podejrzewałam, że jeden z bliźniaków został podmieniony w szpitalu
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Córka Rafalskiego to Karolina. Po nieudanym romansie z Jackiem popadla w depresję. Groziła samobojstwem. Tata pewnie polecił jej dobrego terapeute. Zmieniła środowisko, wyprowadziła się z Warszawy.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
A jak się miewa Feli ?
Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego on nie ma szczęścia w biznesie... ciągła zmiana stanowiska... ten zakład porzebowy to nadal jego miejsce pracy ? Taki fantastyczny, oczytany mężczyzna... |
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
Ah ten mój Feli. Ja sama nie wiem co mam z nim zrobic. Wydaje mi sie, ze on probuje lapac za duzo srok za jeden ogon. Jest tez bardzo naiwny i latwo ulega wplywom. Feli siegal do kieliszka, jednak udalo nam sie wyjsc z tego. Wiedzialam jak wazne jest dla niego wsparcie, bo sama przeszlam chorobe alkoholowa. Nie pracuje juz w zakladzie pogrzebowym. Wydal ksiazke z mowami pogrzebowymi, mial troche problemow z wydawca, udalo sie je rozwiazac i czekamy na bestseller. Zachecam do kupna! Planuje napisac drugą. W zwiazku z ksiazka wystapil pare razy w telewizji.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 16:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.