|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzjer Kołobrzeg
Witam,
czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego fryzjera w Kołobrzegu, chodzi mi głównie o strzyżenie. Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kołobrzeg - gdzie dobry fryzjer??
Ja mogę polecić Maćka z salonu na Budowlanej 20, ja i moja siostra byłyśmy naprawdę zadowolone po strzyżeniu
![]() ![]() w tym salonie są jeszcze chyba 3 fryzjerki, ja byłam też w sumie zadowolona z cięcia pani Marzeny (chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
polecam Anete w Day Spa Gałązka Oliwna na ul.Mariackiej 12 (za bryzą)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kołobrzeg - dobry fryzjer?
witam serdecznie.jestem na etapie poszukiwan dobrego fryzjera.moze mozecie mi jakiegos poleciec z kolobrzegu lub okolic. z gory dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej bez ściemy,najlepiej strzyże fajna dziewczyna ze Studia Fryzjersko Kosmetycznego 'EWA'ul.Kniewskiego14 wejście balkonem..Byłam sprawdziłam rewelacja.
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Bym zapomniała jest tam jeszcze Kosmetyczka super robi henne brwi. Edytowane przez Agacia741 Czas edycji: 2011-05-13 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja też polecam studio fryzjerskie na Kniewskiego w Kołobrzegu. Ostatnio moja znajoma miała fajną fryzurkę na ostatki, muszę zapytać, w którym salonie była.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Fryzjer Kołobrzeg-dekoloryzacja
Witam,
szukam dobrego fryzjera w Kołobrzegu, który zrobi mi zabieg dekoloryzacji i farbowania i nie zniszczy włosów. Czyli szukam kogoś godnego polecenia w tym temacie. Znacie? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Kołobrzeg
Nie ma takiego zabiegu który a trakcie dekoloryzacji nie zniszczy włosów.Sorki ale lepiej poczekac aż odrosną.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Kołobrzeg-dekoloryzacja
Cytat:
W Filozofii Fryzur na Narutowicza (koło apteki i kawiarni Filiżanka) miałam robioną delikatną dekoloryzację (pani fryzjerka stwierdziła, że tylko na taką sie moje włosy nadają bo inaczej się pokruszą), potem na to został nałożony kolor i włosy rzeczywiście wyglądały dobrze, z tym, że i tak musiałam je potem podciąć bo zniszczonych końcówek nie da się inaczej uratować. Robiłam to stopniowo, żeby nie wskoczyć na krótkie włosy, lecz mieć takie średniej długości. Sporo to kosztowało, ale było warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam, szukam fryzjera w Kołobrzegu, który by mnie uczesał na wesele. Chodzi mi o jakieś fajne upięcie
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
witam poszukuje fryzjerki szczuplej blondynki o imieniu Agnieszka w wieku 30 lat jest na swojej dzialalnosci kosmetyczno fryzjerskiej za pomoc dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Kołobrzeg-dekoloryzacja
Polecam Studio Ewa na ul. Kniewskiego. KOsmetyczka zna się na rzeczy.Odnosnie fryzjerstwa również super. osobiście sprawdziłam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej. Odświeżam temat! Potrzebuję dobrego fryzjera w Kołobrzegu, który zna się na strzyżeniu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.