|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pierwsza wizyta
Nie wiem czy był już taki temat, ale przeglądałam i nic nie znalazłam. Byłam wczoraj na swojej pierwszej wizycie u ginekologa, nie mam doświadczenia, ale wydawało mi się, że było dość normalnie, wywiad, potem badanie ginekologiczne pochwowe na fotelu, i jedna rzecz mnie zaniepokoiła, podczas tego badania, ginekolog zbadał mi również łechtaczkę, zaczął jej dotykać odsunął jej napletek i przez chwilę ją dotykał, aż poczułam jakby ból i "wzdrygnęłam" na fotelu dopiero wtedy przestał, nie trwało to długo, i teraz zastanawiam się czy to było rutynowe badanie zewnętrznych narządów płciowych, czy może wykorzystanie, czy badanie ginekologiczne zwłaszcza pierwsze obejmuje badanie łechtaczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza wizyta
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do dotykania łechtaczki - trudno o ewidentną ocenę. Lekarz (zwłaszcza jeżeli nie idziesz z konkretnymi dolegliwościami albo to pierwsza wizyta) bada pochwę i okolice. Może na przykład byłaś delikatnie zaczerwieniona i zawahał się nad infekcją etc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Troll klasyczny ginekologiczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie jestem dziewicą, badał mnie przez pochwę wkładając jakiś metalowy przedmiot, nie pamietam nazwy. Poszła po tabletki anty i od razu postanwoiłam sie profilaktycznie zbadać. To bylo moje pierwsze badanie.
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- A czy podczas standardowego badania, lekarz bada także łechtaczkę? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Nasz troll wrócił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wielki come back
Zamykam i koloruje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.