|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Psycholog [Bielsko-Biała]
ktoś poleci dobrego i sprawdzonego psychologa w Bielsku? Najlepiej na NFZ, chociaż zdaję sobie sprawę, że wtedy moje wizyty nie będą za często a i czekać będę musiała długo. Z drugiej strony nie mogę sobie pozwolić prywatnie, bo to duża kasa (jak dla mnie). Podobno powinnam chodzić 1x w tygodniu, żeby były efekty pracy. Do psychiatry już chodzę prywatnie, więc kolejnym wydatkiem jakim były leki dały mi nieźle w kość. W sumie sama nie wiem co robić...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Psycholog [Bielsko-Biała]
Dostałam kiedyś od znajomej namiary na podobno (podobno, bo nie byłam u niej nigdy, więc nie mogę Ci napisać nic od siebie na jej temat) b. dobrą psycholożkę z Bielska. Jest tylko jedno "ale" (tzn. dla niektórych może ów fakt być przeszkodą) - to osoba dość mocno wierząca. Jeśli jednak Ci to nie przeszkadza tzn. nie boisz się, że jej poglądy mogłyby jakoś wpłynąć na - hm... - ogółem Waszą "współpracę" (mam nadzieję, iż rozumiesz, o co mi chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Chodziłam na kurs do BB i tam poznałam jedną P Psycholog, uważam że ma świetne podejście do ludzi, jeśli chcesz to pisz po namiary na priv. Nie wiem jednak czy pracuje w ramach NFZ, musiałabyś zapytać.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nerla, czy ta pani ma na imię Alicja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie, Iza
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dzięki Dziewczyny. Może ktoś kogoś jeszcze zna? Może polecić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
podepnę się pod temat - szukam dobrego psychologa/ psychoterapeuty... poleci ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Czy ktoś korzystał w usług psychoterapeutki Aliny Sordyl (Bielsko-Biała)? Sama mam bardzo mieszane uczucia co do sposobu jej pracy i jestem ciekawa, czy ktoś ma podobne wrażenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Również szukam psychologa w Bielsku na nfz (najlepiej), więc jeśli ktoś może coś polecić to będę wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.