Ktokolwiek widział ktokolwiek wie - Zajazd na towarowej Dęblin - opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 16:01   #1
turkusowa_poziomka
Raczkowanie

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie - Zajazd na towarowej Dęblin - opinie

Szukam opinii lokalu - zajazd na towarowej. Przede wszystkim o jedzeniu.
http://www.natowarowej.pl/

Jeśli ktoś był gościem, robił tam wesele a może słyszał coś, będę wdzięczna za każdą informację

06.06.2008

26.07.2014
turkusowa_poziomka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 12:24   #2
MWasilewska
Raczkowanie

Dot.: Ktokolwiek widział ktokolwiek wie - Zajazd na towarowej Dęblin - opinie

Ja słyszałam różne opinie, sama też byłam świadkową na weselu w zajeździe i jeśli chodzi o jedzenie to było Ok ale był pamiętam problem z klimatyzacją co w upalnym lipcu było dużym problemem...

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
MWasilewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 16:55   #3
turkusowa_poziomka
Raczkowanie

Dziekuję za odpowiedź. A pamiętasz w której sali było to wesele? Z tego co wiem są tam 2 sale weselne. I więcej opinii było pozytywnych czy negatywnych?

06.06.2008

26.07.2014
Stary 2012-05-29, 00:05   #4
MWasilewska
Raczkowanie

Talking Dot.: Ktokolwiek widział ktokolwiek wie - Zajazd na towarowej Dęblin - opinie

To było w "namiocie". Musze przyznać ,że wydaje mi się ,że to zależy od gustu nam się tam nie podobało bo kojarzy nam się to miejsce z popijawami gówniarzy podczas dyskotek, które tam się odbywają dlatego woleliśmy Olivie w Rykach ale np moja siostra i koleżanka wolały i klitam bo bardziej jej się podoba wystrój i klimat

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
Stary 2012-05-29, 09:57   #5
turkusowa_poziomka
Raczkowanie

[QUOTE=MWasilewska;34378115]To było w "namiocie". Musze przyznać ,że wydaje mi się ,że to zależy od gustu nam się tam nie podobało bo kojarzy nam się to miejsce z popijawami gówniarzy podczas dyskotek, które tam się odbywają dlatego woleliśmy Olivie w Rykach ale np moja siostra i koleżanka wolały i klitam bo bardziej jej się podoba wystrój i klimat [/QUOTE]

Nie jestem z Dęblina więc mi się tak nie kojarzy ale rzeczywiście słyszałam że są tam też dyskoteki. Ze zdjęć bardziej podoba nam się ta druga sala ale trzeba pojechać będzie i zobaczyć.

W Olivi też jest ładnie ale mój brat mial tam wesele a bratowa jest z takich co to uważa że wszyscy zgapiają od nich pomysły na slub/wesele. A potem porównuje (oczywiście na niekorzysc innych wesel). Więc odpada. Dziekuje za opinie

06.06.2008

26.07.2014
Stary 2012-05-30, 00:03   #6
MWasilewska
Raczkowanie

To bardzo nie fajne z jej strony;/ szczególnie ,że to nie Wawa i nie ma tylu sal aby ona mogła mieć monopol na jedną szczególnie ,że sala ma się wam przede wszystkim podobać.My się zdecydowaliśmy na Olivie bo teraz w lutym oddali nową sale i jest piękna i bardzo elegancka, ale mogę też wam polecić Jubilatkę bo też jest po remoncie i ma fajny klimat

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
Stary 2012-05-30, 10:18   #7
turkusowa_poziomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MWasilewska Pokaż wiadomość
To bardzo nie fajne z jej strony;/ szczególnie ,że to nie Wawa i nie ma tylu sal aby ona mogła mieć monopol na jedną szczególnie ,że sala ma się wam przede wszystkim podobać.My się zdecydowaliśmy na Olivie bo teraz w lutym oddali nową sale i jest piękna i bardzo elegancka, ale mogę też wam polecić Jubilatkę bo też jest po remoncie i ma fajny klimat

Musimy się zastanowić nad tym. Nie wiem jak teraz w Jubilatce, ale znajomy tam kiedys pracowal więc mam zła opinie na jej temat... Może przez jego opowieści jestem uprzedzona... No nic,trzeba będzie pojeździć w wakacje. Ale chciałam wcześniej zasięgnąć opinii czy ktoś coś wie na ten temat. A wiesz coś może jeszcze o takiej sali marzenie w kłoczewie? Na zdjęciach wygląda całkiem ładnie ale słyszałam od znajomego że troche "remizowo" tam jest...

06.06.2008

26.07.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 12:56   #8
MWasilewska
Raczkowanie

Właśnie oglądałam zdjęcia i naprawdę ślicznie wygląda szczególnie na dworze (ten stawik z altanką bajkowy) ale w środku jest trochę "remizowo"

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
Stary 2012-07-16, 11:37   #9
magdapolar
Raczkowanie

Byłam w tej sali (nie w namiocie) na weselu. Jedzenie było przyzwoite, sama sale też fajnie wyglądała. Obok w namiocie były jakieś obchody rocznicowe ale z tego co widziałam przychodzili goście na salę weselna się bawić. Grał zespół MUZYKANTY.net i na ich stronie można zobaczyć taki filmik z tego wesela:
Stary 2012-07-16, 16:29   #10
turkusowa_poziomka
Raczkowanie

Już zrezygnowaliśmy z tej sali. Ze względu na właścicieli. Było tam tydzień temu wesele z rodziny TŻ i w gruncie rzeczy wyszło dużo nieprzyjemnych sytuacji z obsługą i dodatkowe opłaty wcześniej nie uzgadniane... Szukamy dalej

06.06.2008

26.07.2014
Stary 2012-08-17, 12:49   #11
MWasilewska
Raczkowanie

hej i jak wybraliście sale? ja zachęcam Was do odwiedzenia tej w Kloczwie bo widziałam ostatnio zdjecia i naprawde wygląda całkiem nieźle

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 15:28   #12
paula4099
Przyczajenie

Hej. Ja też przyłączę się do dyskusji Planujemy ślub 26.07.2014 i zaczynamy rozglądac się za salą. W przyszłym tygodniu mamy pojeździc i popytac, ale warto najpierw dowiedziec się ciekawych rzeczy z innych źródeł
Pierwsze pytanie: jako doświadczone, powiedzcie mi, ile czasu wcześniej trzeba teraz zamawiac sale? Wiem, że na przyszły rok już raczej nie znajdziemy nic dobrego, ale biorąc pod uwage, że wesele za niecałe 2 lata, wyjdziemy na głupków jeśli pójdziemy na dniach zając sale, czy lepiej poczekac do sylwestra?
Zastanawiamy się nad towartową, kłoczewem i ewentualnie nad wieprzem. Powiedzcie mi, czy na towarowej jest jakaś różnica w cenie jeśli chodzi o rodzaj sali? Przyznam się, że nie wyobrażam sobie własnego wesela w tej sali "namiotowej", z różnych względów, głównie pogodowych. Turkusowa_poziomka - o jakich dodatkowych opłatach mówisz? Jak narazie słyszałam same dobre opinie o tym lokalu, ale teraz zaczynam się wahac. A wiecie coś więcej o sali w kłoczewie? No i jeszcze ten zajazd nad wieprzem... wiem, że są różne opinie na ten temat, podobno ładnie, ale jedzenie bywa różne, ktoś z rodziny był tam ostatnio na weselu i spotkał się z wielkimi robalami chodzącymi po podłodze

Jeśli chodzi o inne lokale... hmm.. swego czasu podobało nam się w jakubowej, do momentu kiedy zobaczyliśmy jak tam wygląda wesele - nie podobał nam się przede wszystkim rozstaw stołów, jedni goście są blisko, inni w drugiej części sali i nawet nie widzą młodych. Bez sensu.
Olivia - nie widziałam sali teraz po remoncie, ale byłam tam przed remontem, pomagałam w organizacji chrzcin i byłam na nich oczywiście... jedzenie było nieciekawe. Tzn jakieś tam było, takie jak wybraliśmy, ale słyszałam jak goście narzekali na małe porcje, smakowo - ujdzie w tłumie. Zresztą podłoga w sali na dole jest STRASZNIE śliska, na jednym przyjęciu z tańcami kilka razy sama się przewróciłam, nie mówiąc o innych kobietach.
Jubilatka - nie byłam tam sama osobiście, rodzice byli na różnych imprezach kilka razy i za każdym narzekali wszyscy na jedzenie, bardzo malutko i niezbyt samczne. Może teraz się zmieniło po remoncie, nie wiem, ale to miejsce dyskwalifikuje już sama lokalizacji, brak miejsca do wyjścia na dwór dla gości, brak parkingu ... no nawet nie ma o czym mówic.
Będę wdzięczna za rady
paula4099 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-24, 08:01   #13
MWasilewska
Raczkowanie

"Turkusowa poziomko" - moja siostra miała wesele też w Lipcu na Towarowej i też wyszło dużo "ukrytych opłatach" wczesniej nie uzgadnianych i zostało podane inne ciasto niż przywieźli rodzice panny młodej.
Paula, myślę ,że możecie się spokojnie rozglądać... ,my sale zamawialiśmy 1.4 miesięcy wcześniej i były puste terminy na rok wcześniej... w naszych okolicach nie maja tak bardzo porezerowwanych bo ludzi coraz bardziej nie stać na wesela albo robią niższym kosztem w remizach, organizując wszystko samemu. Co do Towarowej to pisałyśmy wczesniej a co do Zajazdu to ja słyszałam nie pochlebne opinie i mi się tam osobiscie nie podoba... ale to kwestja gustu, ja nie lubie takich wiejskich, ludowych klimatów ale niektórzy to lubią a gustach się nie dyzkutuje
W jakubowej nigdy nie byłam na weselu wiec nie mogę się wypowiadać ale jeśli chodzi o jedzenie to średnie tam jest.
Olivia - my mamy ten lokal więc nie bede zachwalać :P hehe ale zachęcam do obejrzenia po remoncie nowej sali bo robi wrażenie
Jubilatka- byłam i na kilku weselach i na sylwestrze i ogólnie lubie ten lokal więc tez moge polecić ,minus to ten "praking" pod biedronką gdzie gdy ludzie wchodza na sale to przepychają się z klientami z wózkami wychodzącymi, obładowani ze sklepu
Pojeździjcie troszkę i po rozgladajcie się na spokojnie, w końcu macie troche czasu

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
Stary 2015-09-26, 11:03   #14
Paula1342
Przyczajenie

Ja miałam wesele w tym roku. Przyjęcie mieliśmy organizowane właśnie tam tylko, że wybraliśmy namiot gdyż mieliśmy dużo gości, wybraliśmy najdroższy pakiet co do menu. Niestety jestem bardzo zawiedziona tym co się tam działo począwszy od samego wystroju sali, brudnych i popsutych toalet dalej przez obsługę która była nieuprzejma po właścicielkę z którą fajnie się współpracowało do dnia wesela a później już było tylko gorzej. Jedzenie część była dobra część stara co się później dowiedziałam od gości o fontannie sobie tylko pomarzyłam pomimo, że miała być. Dużo jeszcze mogę napisać. Jestem wściekła na siebie, że tam właśnie zorganizowałam wesele pomimo, że znajomi nas uprzedzali no ale cóż nie polecam nikomu. Pocieszam się tym, że miałam chociaż fajny zespół który uratował całą imprezę Pozdrawiam
Paula1342 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości