|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wrześniowa wymiana u evilnej: lakiery, kolorówka, pielęgnacjaWĄTEK NIEAKTUALNY, NAJNOWSZY JEST W LINKU W MOIM PODPISIE Uwaga, wystawiam te rzeczy również w innych miejscach, mogą znikać/ być negocjowane poza wizażem. Oczywiście będę aktualizowała na bieżąco. Jeśli kilka dni nie odpowiadam na Twoją propozycję- coś mi umknęło, napisz proszę raz jeszcze :róża: Wysyłam listem poleconym/ paczką, zabezpieczam folią bąbelkową i liczę na to samo. Możliwe wymiany na terenie Łodzi; jeśli w grę wchodzi wysyłka, na drobnicę się nie wymieniam- wybierz choć kilka rzeczy W miarę możliwości kosmetyki dezynfekuję i czyszczę (np pomadki- alkoholem izoprop). Lakiery mają zawsze dobrą konsystencję, nie były rozcieńczane. na szaro oznaczam wymienione/nieaktualne. na czerwono dokładka Nie mam sprecyzowanej wishlisty, jeśli coś Ci wpadnie w oko- pisz chętnie przyjmę również ubrania basic w rozmiarze S XS KOSMETYKI DO TWARZY 1. L'OREAL Brow artist plumper transparentny (została ok. połowa) 2. Inglot, bronzer nr 505, wkład, zużycie jak na zdjęciu, otwarty pół roku temu, 3. Miss Sporty, so matte perfect stay, podkład otwarty 5 mies temu, minimalne zużycie (od dna do połowy czerwonej obwódki u dołu opakowania), kolor 02, KOSMETYKI DO OCZU 4. CATRICE Velvet matt, 010 Vanillaty Fair, w opakowaniu zastępczym inglot, zużycie jak na zdjęciu, 5. NYX eyeshadow base white, świeża, tylko testowana, 6. Avon extra lasting Totally taupe cień w kremie, zużycie jak na zdjęciu, konsystencja OK, 7. Rimmel Glam'Eyes HD paletka cieni 005 ENGLISH ROSE użyta dwukrotnie, brak pacynki, długa data, 8. KOBO golden rose zużycie jak na zdj, konsystencja ok, 9. Essence "is it purple?" duochrom, zdepotowany, unikat, zużycie jak na zdj., konsystencja ok, LAKIERY DO PAZNOKCI 10. Sally Hansen 370 Black Out (użyty 2 razy), 11. Eveline Color Edition 9111 czerwony (użyty kilka razy), 12. Astor 255 Red Velvet (zużycie 1/4), 13. COLOUR ALIKE 545, holo a'la benzyna (użyty raz), 14. COLOUR ALIKE 491 kamlot (użyty 3 razy), 15. COLOUR ALIKE 480 gdański blues (użyty 3 razy), 16. Wibo WOW Sand Nr 4 (użyty kilka razy), 17. Manhattan proshine glitter, zużycie jak na zdjęciu, 18. OPI A-taupe the Space Needle (bardzo małe zużycie, kod 11171AAV), 19. Nicole by OPI Khloe had a little lam-lam, (butelkowa zieleń, kolekcja Kardashianek, użyty 2 razy), 20. Nicole by OPI Silver Texture (użyty raz. lakier srebrzysty, "pękający"!), 21. Flormar 433 metaliczny? granat, (minimalne zużycie) INNE 22.Sally Hansen Airbrush Legs Medium Glow, zostało na 1,2 użycia 23. Ogrzewacz-saszetka do rąk kieszonkowy wielokrotnego użycia, idealny na zimę NOWY PIELĘGNACJA 24. Yves Rocher, perfumowane mleczko do ciała so elixir, raz użyte, długa data 25. Bielenda Professional maska algowa peel off arbuzowa, odsypka ok. 200ml 26. ORGANIQUE mydełko glicerynowe 100g NOWE ważn. 08.2016,
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2015-10-04 o 17:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowa wymiana u evilnej: lakiery, kolorówka, pielęgnacja
Wymienisz się za:
4. CATRICE Velvet matt, 010 Vanillaty Fair, w opakowaniu zastępczym inglot, zużycie jak na zdjęciu, 17. Manhattan proshine glitter, zużycie jak na zdjęciu 22.Sally Hansen Airbrush Legs Medium Glow, zostało na 1,2 użycia ![]() 24. Yves Rocher, perfumowane mleczko do ciała so elixir, raz użyte, długa data 25. Bielenda Professional maska algowa peel off arbuzowa, odsypka ok. 200ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
|
#3 |
|
Welcome to Jamrock
|
8. KOBO golden rose zużycie jak na zdj, konsystencja ok,
4. CATRICE Velvet matt, 010 Vanillaty Fair, w opakowaniu zastępczym inglot, zużycie jak na zdjęciu, 1. L'OREAL Brow artist plumper transparentny (została ok. połowa)26. ORGANIQUE mydełko glicerynowe 100g NOWE ważn. 08.2016, cos u mnie? Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-09-06 o 11:22 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Inglot, bronzer nr 505
Eveline Color Edition 9111 czerwony (użyty kilka razy), 12. Astor 255 Red Velvet (zużycie 1/4), 13. COLOUR ALIKE 545, holo a'la benzyna (użyty raz), 15. COLOUR ALIKE 480 gdański blues (użyty 3 razy), 16. Wibo WOW Sand Nr 4 (użyty kilka razy), 21. Flormar 433 metaliczny? granat, (minimalne zużycie) cos u mnie?
|
|
|
#6 | |
|
ciepłe kluchy
|
Wybacz, nic nie widzę
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tylko mydełko Organique mi się spodobalo;/
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze to nie wiem czy l'eau d'issey to edt czy edp, dostalam ta odleweczke i nie mam jak zapytac co to. u mnie na skorze nie trzyma sie super dlugo, no ale nic sie u mnie nie trzyma, na ubraniu trwalosc super i ja wole uzywac go zima niz latem. jest bardzo kwiatowy i taki jakby swierzy, czysty.
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-09-09 o 16:27 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
o jaka odlewke czarnego mydla bys chciala?
![]() wstepnie pasuje mi issey miyake, rekawica kessa i odleweczka czarnego mydla ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- w pojemniczku 100g zostało mi jakies 50-60g czarnego mydla, moge Ci cale oddac
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Widzę u Ciebie jeszcze arbuzową maskę algową, może w końcu nauczę się ją nakładać
Czarne mydło z Nacomi też bym chętnie przygarnęła, ale jednak spytam: niczego z mojego wish nie masz pewnie? Tak czy siak chętnie się wymienię, ale spytać zawsze warto.Jeśli chcesz coś jeszcze to mów śmiało, chętnie oddam nawet trochę więcej za mniej, bo staram się ograniczyć swoje zbiory. Szczególnie odsypki róży mineralnych, bo mam ich już koło 20
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
O, czyli nawet ulubieńców mamy podobnych... Tak sądziłam, że nie będzie łatwo znaleźć coś z mojej wishlisty
![]() Wiesz co, w sumie to oddam Ci wszystko. Serum z glukonolaktonem i tak sama nie zużyję, bo mam za dużo produktów z kwasami i nie mam kiedy go używać (w glukonolakton i tak jeszcze mam, więc w razie gdyby mi się zachciało to jeszcze raz sobie ukręcę ), a kredki do brwi to nie moja bajka, wolę cienie. L'eau d'Issey dorzucę Ci też EDP, żebyś sobie z EDT porównała ![]() Tylko jedna sprawa. Na etykiecie buteleczki do serum wpisana jest data ważności 6.08, nie patrz na to - trzymałam w niej wcześniej inne serum z kwasami, a nie mam już jak tego poprawić Jeśli chcesz to zerwę tą etykietkę.Czyli podsumowując, do Ciebie lecą w/w rzeczy, a do mnie color blendy, próbka bronzera i 200 ml maski algowej, tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

Czarne mydło z Nacomi też bym chętnie przygarnęła, ale jednak spytam: niczego z mojego wish nie masz pewnie?