![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowy kramik Peonies - odrobinę zapachów, kolorówki i pielęgnacji. Zapraszam!
NIEAKTUALNE!!!
Witaj w moim kramiku! Pamiętaj! Lubię zapachy owocowo-kwiatowe, jeżeli w wątku masz tylko trucizny i kadzidła to na bank nic nie znajdę. Zapachy wymienię jedynie na inne zapachy - wyjątkiem są pełnowymiarowe kosmetyki Dior i Guerlain. Na pewno przydałoby mi się ![]() wysokopółkowy tusz do rzęs (poza clinique i clarins) eyeliner we flamastrze meteoryty gry na PS4 Pet shopy!!! Na wymianę mam: Palety do makijażu: piękna paleta Dior 441 Garden Pastels, limitowana, nowa - nie testowana. [COLOR="rgb(245, 222, 179)"]piękna paleta Givenchy les mini prismes, zużycie ok 15% [/COLOR] pełnowymiarowe wersje testerowe: - cienie Guerlain nr 29 Rue De Sevres ubytek max. 5% - cienie Guerlain nr 502 Coup de Foudre ubytek max 3% Podkłady Vincent Longo Liquid Canvas Dew Finish Foundation, porcelain 30ml tylko test ArtDeco Long-Lasting nr 5, długotrwały podkład matujący. tylko test, jest kartonik i paragon z Duglas clinique bb age defense 02 15ml, nowy Guerlain Meteorites du Paradis 53g, jak nowe tylko raz maźnięte pędzlem - za coś wyjątkowego ![]() Drobiazgi i pielęgnacyjne Lakiery: OPI: austin tatious turquise, użyty 2-3 razy mini (3,75ml) z zestawu: pudrowy, perłowy róż - użyty 2-3 razy Nip&Fab bee sting fax lifting mask 50ml, tylko test The Body Shop: Buriti Baby: masło do ciała 50ml, emulsja do mycia 60ml, szampon 60ml - nie używane White Musk: balsam do ciała 60ml, sól do kąpieli 75g nie używane, bodu spray 100ml ubytek ok. 3ml Witamin E cream cleanser 60ml, nieużywany Satsuma Puree balsam do ciała 60ml, została połowa dołoże jako dodatek do wymiany elderflower unperfumed eye gel 15ml, tylko test L'occittane: foaming bath 100ml - tylko powąchany essential water Immortelle 50ml, nieużywana Princess Vera Wang 75ml żel pod prysznic trudno ocenić ubytek - dołoże jako dodatek do wymiany NSpa Firming neck&bust serum 125ml, tylko testowane Piękne szpilki Top Shop w kolorze kobaltowym, tylko raz założone! Skóra naturalna (wkładka), skóra naturalna zamsz zewnątrz. Jak nowe - jeszcze są naklejki firmowe. Rozmiar 40, kupione przeze mnie w UK za 110 funtów! botki skóra naturalna (nubuk) czarne nowe, rozm 41 Dorothy Perkins założone 2-3 razy piaskowe Firetrap rozm. 39 stan bdb zdjęcia post 1 i 15 UGG Kids s/n 5649 rozm. 34 Dusty Rose takie: założone 2-3 razy, stan doskonały! kopertowa kosmetyczka Angel Thierry Mugler, raz użyta - jak nowa Termoloki Remington Jumbo H0474, raz użyte, na rynek angielski z przelotką, wałki grube i ultragrube. torebka Juicy Couture Live for Juicy, (welur plus skóra naturalna) używana przeze mnie ale posłuży jeszcze nie jednej właścicielce ![]() Nowa biżuteria Bijou Brigitte kupiona w sklepie stacjonarnym, wisiory są długie. bransoletki i pierscionek żaba (gumka wew. metalu) bransoletka i naszyjnik z laleczka srebrne kolczyki naszyjniki slon i bambi, kolczyki sowy naszyjnik serce, ryba i kolczyki kobry kolczyki (z łańcuszkiem na małżowinę) i naszyjnik naszyjnik i spinki wsuwki (Uwaga! zdjęcia w wątku z podpisu) Zapachy Harajuku Super G 30ml, tylko test D&G Rose the One ok. 45/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają ) Marc Jacobs Dot 100ml/tylko test, jest kartonik Zirh soothe fragrance edition, 100ml tylko test (balsam/lotion po goleniu) korek do Marc Jacobs Lola miss dior cherie l'eau ok. 30/100ml bez korka Eau de Givenchy edt ok. 60% z 60ml wiekowy zapach ale odpowiednio przechowywany, płyn nie zmienił koloru. bez oryginalnego pudełka. nie znam kodu - odpadła naklejka z dna flaszki, nie wiem czy zapach się nie zmienił ponieważ wąchałam go kiedyś tylko raz i nie pamiętam jaki ma być ![]() Absolutny unikat. nowe bransoletki: Primark Bijou Brigittes absolutnie oryginalne Swarovski: 1 - nowa 2 - raz założona stal szlachetna absolutnie oryginalne kolczyki Swarovski mam paragony ze sklepu Swarovski w Austrii Zapraszam!
[B]Zabawki zdjęćcia tutaj: [URL]] - edycja specjalna Disney: Kłapouszek, Hefalumpy (ok. 50cm) - Dygotka na baterie (świecą się jej policzki, dygocze i mówi ang.) plus mała dygotka (oddam tylko w komplecie) - Me to you ze zdjęcia powyżej 50cm - mam mniejsze, jeżeli jesteś zainteresowana zapytaj ![]() - duża ok. 40cm biedronka Tiny Love (skrzydła wydają dźwięk "szelepania" ![]() - głowa do stylizacji Bratz - nie modyfikowana, stan bdb - duży, ok. 40cm królik stan bdb - duży edukacyjny dinozaur, język polski, stan jak nowy - gra simon flash - jak nowa [URL]] - disney tygrysek lampka nocna ok. 20cm - konsola Vtech, 2 pady, 5 gier stan jak nowa, pady bdb, działa bez zarzutu jest pudełko - samochód na baterie - wielki, mięciutki pies (ponad 55cm) - zestaw przytulanek hefalumpki - zestaw przytulanek Disney - torebka, stan bdb - regalik na wypieki do kuchni - duża kuchnia Miele kupiona w grudniu, niestety stoi nie używana ![]() stan idealny - wydaje odgłosy gotowania, posiada okap z miejscem na produkty lub sprzęty, piekarnik. Dodaję do wyposażenia masę naczyń, warzyw, dań gotowych, toster, kuchenkę mikrofalową i sztućce. Fan gotowania będzie zachwycony! Zdjęcia dla zainteresowanych! Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-11-01 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowy kramik Peonies - odrobinę zapachów, kolorówki i pielęgnacji. Zaprasz
coś u mnie za Lolę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy kramik Peonies - odrobinę zapachów, kolorówki i pielęgnacji. Zaprasz
Kochana
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za LVEB? Oddam większe pojemności
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za D&G Rose the One ok. 55/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Paco Rabanne Lady Million edt użyłam 3-4 razy max po jednym psiku ok. 48/50ml
D&G Rose the One ok. 55/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają ) Miss Dior eau Fraiche 100ml / max 3-4 razy psiknęte (będę marudzić ) Lancome La vie est belle edp 30ml/tylko test, jest kartonik (będę marudzić - wymienię najchętniej na Miss Dior) znajdziesz sobie coś u mnie za któryś z zapachów? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
St. Moritz - samoopalacz w musie 200ml 2x wyciśnięty (2 pompki) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
ja perfumowo
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=823996 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za:
Nina Ricci/Paco Rabanne/Miss Dior/Lancome ?
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
- nowiutkie pryzmy Givenchy smart nude 10, piękne (dw 08.2015) Lancome La vie est belle edp 30ml/tylko test, jest kartonik (będę marudzić - wymienię najchętniej na Miss Dior) Cooks Professional Pie Maker - urządzenie do pieczenia mini ciast z nadzieniem "mini tarty" - raz wypróbowany, angielski z przelotką. Świetny, piecze się super a ciasta rozpływają się w ustach. Niestety nie mam na to czasu Mam poza wątkiem 20 ml Miss Dior Cherie EDT we flakoniku 50, ale nie wiem czy się skusisz za La Vie ![]() Czego szukasz za maszynkę do tart? Bardzo chętna na nią jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- masz bardzo fajne zapachy jednak niestety nie dla mnie ![]() dziękuję za propozycję ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-09-17 o 19:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze raz zapytam - czy któreś z moich perfum Cie interesują - podoba mi się u Ciebie kilka zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam raczej o "dorzutce" do większej wymiany ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-10-21 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Poniżej to co mnie interesuje
![]() Co najłatwiej oddasz za Chloe?? Nina Ricci Le Paradis de Nina ok. 45/50ml unikat Paco Rabanne Lady Million edt użyłam 3-4 razy max po jednym psiku ok. 48/50ml Marc Jacobs oh Lola Sheer ok. 45/50 ml Miss Dior eau Fraiche 100ml / max 3-4 razy psiknęte (będę marudzić ) Versace Woman 100ml, kartonik tylko test Marc Jacobs Dot 100ml/tylko test, jest kartonik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=823996 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lancome LVEB
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Na pewno nie oddam MD za maszynę, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Oj szkoda. Chyba prościej będzie jak powiesz co Cię u mnie interesuje, bo nie wierzę, że wszystko
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wolałabym Versace i coś do tego...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=823996&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
A nie chciałabyś bronzera, albo bronzera + czegoś (może coś wykombinuję jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nina Ricci Le Paradis de Nina ok. 45/50ml unikat
D&G Rose the One ok. 55/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek Marc Jacobs oh Lola Sheer ok. 45/50 m Któreś ze wskazanych wyżej ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- za chwilę jadę z dziećmi na działkę i musze sie zbierać, będę wieczorkiem. Ale Versace i Ninę biorę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Kazar Lady
|
na te chwile nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic..
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej , znajdziesz coś u mnie za:
Breville Pie Magic - urządzenie do pieczenia mini ciast z nadzieniem "mini tarty" - raz wypróbowany, angielski z przelotką. Świetny, piecze się super a ciasta rozpływają się w ustach. Niestety nie mam na to czasu ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Może być instrukcja wydrukowana z neta. Czy urządzenie dobrze działa i w ogóle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.