![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ciucholandy w Kielcach
witam dziewczyny!!!
tak sobie czytam i jestem pełna podziwu dla Waszych pomysłów..ja niestety mam tzw słomiany zapał i chyba sie do tego nie nadaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciucholandy w Kielcach
Ja byłam tylko w jednym w Kielcach. Jest to ciucholand - Twój Styl i znajduje się on w ulicy rownoleglej do Sienkiewicza, jest to chyba ul.Leonarda. Ubrania nie są tam za tanie jak na secondhand, ale za to jest tam czysto i wszystko porozwieszane kolorami na wieszakach.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witam. Wg mnie tylko tam jest cos godnego uwagi. Bylam w paru innych, ale ten jest najlepszy. Pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tego co sie orientuje to wiem ze mozna w Kielcah zajrzec do:
-"Twojego stylu" - na ul. Św. Leonarda - na Seminaryjskiej , po drugiej stronie sadu wojewodzkiego sa az 2 kolo siebie ![]() - ROBAN przy dworcu PKP, zaraz za salonem Ery i przed Rossmannem Na razie tylko tyle, jak mi sie cos przypomni to jeszcze dopisze ![]() Ale moze inne dziewczyny wiedfza gdzie warto zajrzec? Nie badzcie takie i podzielcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No właśnie dziewczynki, ja jestem z Kielc i dzięki Wizażowi naszło mnie na zakupki w ciucholandzie. Zajrzę pod podane wyżej adresiki...
I jeszcze takie pytanko, czy można tam znaleźć ubrania w nowoczesnym stylu? modne? może nawet markowe? Pozdrawiam
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podnoszę temat do góry : )
EDIT- wątek chyba nie na odpowiednim forum się znalazł ...
![]() |
#7 |
BAN stały
|
lumpeksy kielce
dziewczynki nigdy nie chodzilam po lumpeksach ale jak czytalam inne watki ze tak bardzo chwalicie takie miejjsca to nabralam ochoty aby sie wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: lumpeksy kielce
chetnie dolacze sie do pytania. bo w Kielcech nigdy w lumpku nie bylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
no to jestesmy dwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
hej wam. bylam dzis w kilku i zalamka- juz nigdy sie nie wybiore- w kazdym smród, wiejskie ubrania i wogole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja tez kilka razy podchodzilam do kieleckich lumpeksow,ale to byla zawsze tragedia!!!! W tym miescie nie ma nic fajnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
I naprawdę nic ciekawego sie nie znajdzie? bo ja tez jestem ciekawa i mam ochotę już od jakiego czasu sie wybrać..
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
w robanie na sienkiewce jest czasem coś fajnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
kkropeczka ...jasne ze mozna kupic modne ciuszki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
polecam- tylko nie znam ulic wiec opisze :p
# na podkarczówce w pawilonach na przeciwko lidla po schodach w dół- dostawa w czwartki # chyba ulca sloneczna kolo "fabryki" maxi pizzy z tyłu w pawilonach- nowy towar we wtorki # na orkana w pawilonach kolo przystanku- bardzo ładne torebki ale ceny od 20zl # na piekoszowskiej na rogu chrobrego w domu- tylko ze wycena wiec najtaniej nie jest # taka ulica od warszawskiej w strone biblioteki wojewodzkiej jakby sie chcialo isc (krotka uliczka)- ciuchy fajne ale ok.20-30 zl # na bodzentyńskej z ciuchami dla dzieciakow ale czasem fajne bluzki tyle mi sie przypomniało.... gdyby miał ktos namiary na "NA WAGE" to bardzo prosze ![]() a i chetnie z kims pogrzebe bo do tej pory chodze sama a samemu jest smutno wiec piszcie na priv czy cos |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
polecam- tylko nie znam ulic wiec opisze
![]() # na podkarczówce w pawilonach na przeciwko lidla po schodach w dół- dostawa w czwartki # chyba ulca sloneczna kolo "fabryki" maxi pizzy z tyłu w pawilonach- nowy towar we wtorki # na orkana w pawilonach kolo przystanku- bardzo ładne torebki ale ceny od 20zl # na piekoszowskiej na rogu chrobrego w domu- tylko ze wycena wiec najtaniej nie jest # taka ulica od warszawskiej w strone biblioteki wojewodzkiej jakby sie chcialo isc (krotka uliczka)- ciuchy fajne ale ok.20-30 zl # na bodzentyńskej z ciuchami dla dzieciakow ale czasem fajne bluzki tyle mi sie przypomniało.... gdyby miał ktos namiary na "NA WAGE" to bardzo prosze a i chetnie z kims pogrzebe bo do tej pory chodze sama a samemu jest smutno wiec piszcie na priv czy cos tylko ja nie codziennie bywam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
yh jeden jest fajny czasami tam bywam z kolezanka jest on jak jest Mehehe albo ckm to idzie sie tam dalej prosto i tam pisze tania odierz. a co do smierdzacych ubran to wszytskie te ubrania pachna tak samo poniewaz przeciez one sa prane w specialnych proszkach zeby zade robaki ich nie zjadly w ewentualniej podrozy i zeby wlasnie sie wydezynfekowac tada odizez. !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Oj nie pzresadzajcie z tym smrodkiem
![]() A ja wma dziewczynki polece sieć "Angielska szafa" jednen jest na jagiellonskiej a drugi na 1-go maja ![]() ![]() Reszte zostawie dla siebie bo m podkradniecie :P:P Pozdrawiam ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a znacie jakies lumpki na wage gdzie mozna znalezc cos ciekawego?Bo w tych gdzie jest wycena to te ciuchy sa zdecydowanie "za drogie".W kazdym badz razie napewno nie warte swej ceny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
no w robanach sa na wage.... hmm tez na wage jest w polo na warszawskiej na przeciwko empiku
![]() ![]() ![]() trzeba poszukać gdzies w swojej okolicy ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a co myślicie o lumpeksie "LOGO" ? kupowalyscie już tam coś ??
z tych które podałyście w większości juz byłam i ładne ubrania mają w angielskiej szafie Edytowane przez ImYourDestiny Czas edycji: 2009-04-06 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A gdzie znajduje się to "LOGO" ?
W Kielcach coś marnie z lumpeksami, większość gdzie znalazłam coś fajnego jednak była wyceniana: * na Paderewskiego "Underground" w bramie * na Sienkiewicza w bramie dwa obok siebie naprzeciwko salonu Plusa * w nowym budynku koło Plant na 1. bodajże piętrze fajne tuniki, bluzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
szczerze to nigdy nie byłam w tym na leonarda ale chetnie zajrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam was milosniczki super perełek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
zbliża się lato, więc u 'cyganki' jak to z dziewczynami mówimy, czyli w polo, na przeciwko empiku na warszawskiej coś powinno być, dostawa we wtorki ;d tyle że wtedy jest drogo..
fajne apaszki są koło skrzyżowania IX wieków z manifestu lipcowego, i czasami fajne rzeczy są w robanie na sandomierskiej ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
super lumpeks jest na ul pocieszka
![]() ![]() zazwyczaj cos swietnego sie znajdzie ![]() pozdrawiam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A wiesz może w jakie dni jest dostawa ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ach, wątek dawno wygaśniety. ALe mnie tak wzielo. Owszem w Kielcach jest kilka fajnych lumpeksików. I wcale sie z Wami nie zgadzam, ze lipa jesta, ja uwieliam się po nich rozglądać, i już mam niezła kolekcje ciuszków ;]
Szukam towarzyszkio łowów. Bo moje koleżanki średnio to lubia ;d
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajny ciucholand jest na ul Planty 13. Nazywa sie MODA ANGIELSKA. Dostawy w srody i soboty;p ja zawsze znajde cos dla siebie;p POLECAM !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.