|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czerwone!!
od pewnego zcasu zauwazylam czerwone rozstepy n apiersiach i nodze czy da sie je jakos usunac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: czerwone!!
Jesli są tego koloru, to zazwyczaj jeszcze się da coś z nimi zrobić, bo istnieją od niedawna. Białe raczej już są nieodwracalne..
Proponuje rozejrzeć się w drogeriach za dobrym kremem/balsamem na rozstępy. Mysle, że na forum kosmetycznym lepiej by Ci doradzono. Rozstępy powstają na skutek gwałtowego przybierania lub tracenia na wadze. Trzeba na to uważać. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Na rozstępy dobre są też masaże,sama je robiłam przy pomocy rękawicy sizalowej i teraz ich nie widać,a były.Powodzenia!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja przez pewien czas stosowałam krem do pielęgnacji biustu z Avonu - pomógł, teraz stosuje eveline slim 3D serum przeciw rozstępom i również pomaga. Rozstępy sa mniej widoczne i juz nie czuc ich przy dotyku tak jak przedtem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.